Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Νυχτερινή έξοδος για Πιερίδη και Τσαλαπάτη

Η περσινή συνύπαρξή τους στο πλατό της εκπομπής του...

«Το προξενιό της Ιουλίας»: Οι τύψεις οδηγούν τον Στράτο στον τάφο του...

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Το...

Σαν τρελό… λεωφορείο

Συναγερμός σήμανε χθες το πρωί στα Λιόσια, όταν ένα...

Οικογενειακές στιγμές στα Νότια για τον Σόμμερ και τη σύζυγό του Βαλεντίνη

Οικογενειακές στιγμές στη Γλυφάδα μοιράστηκαν ο Κώστας Σόμμερ και...

Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Είστε άτομο που εκπέμπει δυναμισμό και θετική ενέργεια, οπότε είναι πολύ δύσκολο στους άλλους να…

ΚΡΙΟΣ: Βάλτε τη λογική να κυριαρχεί σε κάθε σας κίνηση, αλλά μην αγνοήσετε τελείως αυτά που θα σας υπαγορεύει η καρδιά σας. Θα προβληματιστείτε με τον οικονομικό σας τομέα, καθώς τα έξοδα θα συναγωνίζονται τα έσοδα και θα εξαρτηθεί από εσάς σε τι κατάσταση θα βρεθείτε.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι ευκαιρίες θα εμφανίζονται εκεί που δεν το περιμένετε, ενώ θα καταφέρετε να ξεπεράσετε χωρίς ιδιαίτερο κόπο καταστάσεις που θα σας φανούν πολύ δύσκολες. Κινηθείτε προσεκτικά σήμερα και μην πείτε λόγια που δεν τα πιστεύετε, μόνο και μόνο για να ανταπαντήσετε σε κάτι που σας ενόχλησε.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Πρέπει να είστε αρκετά υπομονετικοί μέχρι να έρθουν πιο βολικές ημέρες που θα σας επιτρέψουν να νιώσετε και να εκφραστείτε ελεύθερα ερωτικά. Αν είστε μόνοι αυτόν τον καιρό, πείτε «ναι» σε καινούργιες γνωριμίες και φλερτ αφήνοντας στην άκρη τους φόβους σας και το άγχος της μοναξιάς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Είστε άτομο που εκπέμπει δυναμισμό και θετική ενέργεια, οπότε είναι πολύ δύσκολο στους άλλους να αντισταθούν στη γοητεία σας. Ανοίξτε διάλογο με τον σύντροφό σας και ελάτε πιο κοντά του, μια που η επικοινωνία σας θα βρίσκεται σε καλά επίπεδα κι έτσι θα μπορέσετε να λύσετε οποιαδήποτε παρεξήγηση υπήρχε.

ΛΕΩΝ: Φροντίστε να κάνετε ένα συνδυασμό που να τα περιέχει όλα σε ισόποσες δόσεις, ώστε να μην παραμελήσετε ούτε τα σχέδια του επαγγελματικού τομέα σας ούτε ζητήματα που αφορούν τα συναισθήματά σας. Χτίστε μια καινούργια σχέση που θα προχωράει με αργά αλλά σταθερά βήματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μια ενδιαφέρουσα ερωτική σχέση που υπάρχει αυτή τη στιγμή στη ζωή σας θα σας δώσει μεγάλη χαρά. Μη βάλετε σε μεγεθυντικό φακό και αρχίσετε να αναλύετε τη ζωή ενός πολύ καλού φίλου σας. Αν θέλετε να εκτονώσετε τα νεύρα σας, κάντε το με έρωτα, και όχι με φωνές και καβγάδες.

ΖΥΓΟΣ: Απέναντι στους ανθρώπους που ξέρετε ότι έχουν προβλήματα φροντίστε να είστε ευγενικοί και υπομονετικοί. Οργανώστε τα επαγγελματικά σας καλύτερα, ώστε να έχετε περισσότερο ελεύθερο χρόνο. Αν κάτι σας χαλάει, μη ρίχνετε τη διάθεσή σας, απλώς υιοθετήστε πιο πρακτικό πνεύμα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Τώρα που κάποια πράγματα διευκρινίστηκαν προχωρήστε σε γόνιμες και εποικοδομητικές επαφές. Πάρτε σαφείς θέσεις απέναντι στα γεγονότα και μη μένετε αμέτοχοι ή απλοί παρατηρητές. Ακόμα κι όταν κάποια άτομα με τα οποία συναναστρέφεστε δεν έχουν τρόπους, εσείς επιδείξτε καλή συμπεριφορά.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αποφύγετε να γίνετε υπερβολικοί ή απότομοι για να μη χάσετε την ορατότητα των στόχων σας. Βάλτε νέες βάσεις στις συνεργασίες και τις σχέσεις σας, ώστε να προχωρήσετε ό,τι σχεδιάζετε και θέλετε να πραγματοποιήσετε, αρκεί να μην αφήσετε τα πάθη σας να σας οδηγήσουν σε λάθη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δεν πρέπει να παρασυρθείτε από τον χείμαρρο τον αρνητικών συναισθημάτων που θα σας καταβάλλουν κάποιες στιγμές, γιατί έτσι το μόνο που θα καταφέρετε θα είναι οδηγηθείτε χωρίς να υπάρχει λόγος σε ρήξη με κάποιους συνεργάτες σας, φίλους ή αγαπημένα πρόσωπα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Σταδιακά αρχίζουν να βελτιώνονται οι σχέσεις σας στον χώρο της εργασίας σας και κατ’ επέκταση και στους άλλους τομείς της ζωής σας, γι’ αυτό φροντίστε να προσεγγίσετε ουσιαστικά άτομα που θα σας βοηθήσουν και μη σπαταλάτε τον χρόνο σας σε ανούσιες κινήσεις.

ΙΧΘΥΕΣ: Να θυμάστε ότι πρέπει να βαδίζετε με γνώμονα τη λογική. Οσο κι αν κάποιες φορές σάς φανούν δύσκολα τα πράγματα, μην απογοητευτείτε και μην το βάλετε κάτω. Το πλανητικό σκηνικό έρχεται για να είναι χορηγός και όχι αντίπαλός σας στις προσπάθειες που κάνετε να πετύχετε.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Τελετές σατανισμού στη «σκιά» του ιερού βράχου της Ακρόπολης

Μια πολύ ιδιαίτερη καταγγελία έφτασε πριν από λίγες μέρες...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...