Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Τρελά ερωτευμένη η (νοσοκόμα) Λύτρα

Η Λύτρα, που εργάζεται ως νοσοκόμα στον Καναδά, ετοιμάζεται για γάμο στη Σπάρτη με 48χρονο επιχειρηματία

Πάλι θα σημάνουν γαμήλιες καμπάνες για τη Μάρω Λύτρα. Η γνωστή τραγουδίστρια, η οποία έφυγε από την Ελλάδα πριν από τρία χρόνια για να επιστρέψει στον Καναδά και έβαλε στην άκρη τη μουσική καριέρα της (αξιοποιώντας το πτυχίο της ως νοσοκόμα), πρόκειται να ξανάρθει για να ντυθεί νυφούλα! Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «Espresso», δέχτηκε με χαρά την πρόταση που της έκανε ο 48χρονος επιχειρηματίας σύντροφός της Θεόφιλος Παπαδόπουλος (ή Theo Pappas, όπως τον αποκαλούν στην άλλη μεριά του Ατλαντικού) και οι δυο τους θα ενωθούν ενώπιον Θεού και ανθρώπων στον τόπο καταγωγής εκείνου, το χωριό Αγόριανη, στη Λακωνία. Η ημερομηνία του χαρμόσυνου γεγονότος δεν έχει αποφασιστεί ακόμη. Ωστόσο εκείνο που μάθαμε είναι ότι οι δύο ερωτευμένοι σχεδιάζουν να κάνουν τον γάμο τους στην Παναγίτσα, εκκλησία που έχτισε ο πατέρας του Θεόφιλου!
r668t6hjh8j7tj 1Ο γοητευτικός ομογενής με τους γκρίζους κροτάφους που έκανε την καρδιά της Μάρως να χτυπήσει ξανά στον τρελό ρυθμό του έρωτα βρίσκεται στον κύκλο της από την εποχή που εκείνη ήταν πιτσιρίκα. Η ίδια μάλιστα τον θεωρούσε πάντοτε γοητευτικό, αλλά η μοίρα δεν τους είχε φέρει κοντά τότε, καθώς είχε άλλα σχέδια και για τους δύο. Η Μάρω παντρεύτηκε και χώρισε. Στη συνέχεια μετακόμισε στην Ελλάδα για να πάρει μέρος στο «Fame Story 2» και στη διάρκεια του σόου ερωτεύτηκε τον Κώστα Καραφώτη – το ειδύλλιο τους απασχόλησε τα πρωτοσέλιδα. Στο μεταξύ ο Theo παντρεύτηκε κι εκείνος και απέκτησε τρία παιδιά, δύο γιους ονόματι Πολ και Τζον, και μία κόρη, την Αμπερ. Ωστόσο ούτε ο δικός του γάμος άντεξε στον χρόνο, με αποτέλεσμα να πάρει διαζύγιο πριν από πέντε χρόνια.

Ιδια στέγη

Στα τέλη του 2011 η Μάρω, βλέποντας τα σημάδια της οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα, πήρε την απόφαση να επιστρέψει μόνιμα στον Καναδά, όπου ζει η οικογένειά της. Εκεί βρήκε τυχαία τον Theo Pappas. Το timing αποδείχτηκε ιδανικό και αμέσως φούντωσε ο έρωτάς τους. Οι δυο τους συμβιώνουν κάτω από την ίδια στέγη, στο Μόντρεαλ, και στις φωτογραφίες τους στα social media φαίνονται πολύ ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι. Εκείνο που απολαμβάνουν αμφότεροι περισσότερο απ’ όλα είναι να κάνουν εκδρομές με τα παιδιά του Theo και τα δύο σκυλιά τους. Οπως είναι γνωστό, η Μάρω Λύτρα είναι πλέον επαγγελματίας νοσοκόμα, κάτι που σπούδασε προτού καταπιαστεί με τη μουσική. Οσο για το τραγούδι; Δεν το έχει βγάλει από τη ζωή της. Η όμορφη Ελληνίδα εμφανίζεται δύο φορές την εβδομάδα στο ελληνικό μεζεδοπωλείο Mythos.

Ηλίας Μαραβέγιας 

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...