Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Η Κάιλι Τζένερ με μπασκετμπολίστα του… κολεγίου

Με νεαρό μπασκετμπολίστα φέρεται ότι ξεπερνά η Κάιλι Τζένερ...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ντου της αστυνομίας σε βίλες του ράπερ «Ντίντι»!

Εφοδο σε δύο σπίτια του Σον Κομπς, γνωστού παλαιότερα...

Σαββατοκύριακο 10-11 Ιανουαρίου 2015

ΛΕΩΝ: ΟΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ σχέσεις σας θα κυμαίνονται σε αρκετά καλό επίπεδο, ενώ κάποια αισθηματική σχέση που θα αναπτύσσεται θα…

ΚΡΙΟΣ: ΘΑ ΠΡΟΚΛΗΘΟΥΝ κάποιες οικονομικές απώλειες και καλό είναι να προσέξετε τις κινήσεις σας, καθώς δεν θα είστε έτοιμοι να δεχτείτε ένα νέο χτύπημα. Πρέπει άμεσα να κάνετε ριζικές αλλαγές, ώστε να διορθώσετε με όποιον τρόπο μπορείτε τα λάθη που υπήρξαν στο παρελθόν. Το μόνο που θα πρέπει να κάνετε, είναι να κρατάτε τα προσχήματα, αφού οι εντάσεις που θα δημιουργηθούν θα είναι ικανές να προκαλέσουν έντονες κόντρες και αντιπαραθέσεις με συνεργάτες. Κρατήστε την ψυχραιμία σας, διότι οι φίλοι σας θα βρίσκονται στο πλευρό σας προκειμένου να σας βοηθήσουν και να σας στηρίξουν, αλλά αν δεν εννοείτε να καταλάβετε τα εμφανή, θα απομακρυνθούν και δεν θα έχουν άδικο. Χαλαρώστε και θα διαπιστώσετε πως και ο χώρος και τα άτομα που συνεργάζονται μαζί σας θα σας είναι ευχάριστα, τα συναισθήματά σας θα αναπτυχθούν ακόμη περισσότερο και θα θελήσετε να προσφέρετε σε κοινούς στόχους.

ΤΑΥΡΟΣ: ΕΡΧΟΝΤΑΙ στην επιφάνεια αισθήματα που είχατε καταπιέσει, διότι δεν είχαν βρει αποδέκτες, και πολλά «πρέπει». Κρίνετε, συγκρίνετε και αποφασίστε για τις σχέσεις που υπάρχουν στη ζωή σας χωρίς να βιαστείτε. Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να πάρετε τολμηρές αποφάσεις, ούτε για να επιφέρετε ρήξη στις σχέσεις σας. Το πλανητικό σκηνικό έχει σκοπό να σας αφυπνίσει ώστε να διορθώσετε ή να προλάβετε γεγονότα που δεν θα σας είναι ευχάριστα. Προσπαθήστε να επικοινωνείτε πιο ουσιαστικά με τους άλλους, καθώς το να μην ενοχλείτε δεν φτάνει. Χρειάζεται να γίνετε πιο τρυφεροί με τους άλλους, να τους εκπέμπετε τη ζεστασιά που έτσι και αλλιώς δεν σας λείπει τόσο από τις πράξεις όσο και από τα λόγια σας. Μάλλον η εβδομάδα θα παίζει με την ψυχολογία σας και το ενδεχόμενο να πάθετε νευρική κόπωση θα είναι υψηλό.

ΔΙΔΥΜΟΙ: ΚΑΝΤΕ ό,τι μπορείτε προκειμένου να ανεβάσετε την ψυχολογία σας και να τονώσετε το ηθικό σας, όμως μην ξεχνάτε να ασχολείστε πιο συχνά με την υγεία σας. Το να μην πανικοβάλλεστε και να είστε προσεκτικοί είναι ίσως το πιο σημαντικό. Η παρουσία σας στον εργασιακό χώρο θα γίνει αρκετά έντονη, όμως δεν θα πρέπει για κανένα λόγο να γίνει επιβλητική. Απομακρυνθείτε από παλιές καταστάσεις που σας φθείρουν, αλλά θα πρέπει να βρείτε τρόπο να ανταποκρίνεστε στις ανάγκες και στις υποχρεώσεις που έχετε προς τρίτους προκειμένου να μην κινδυνέψουν τα εισοδήματά σας. Παλέψτε με θεμιτά μέσα για να επικρατήσετε στις δυσκολίες ή στα προβλήματα που θα προκύψουν και να βγείτε νικητές, χωρίς να χάσετε κάτι στο οποίο είχατε επενδύσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: ΟΙ ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ κάπου ανήκουν, αλλά σίγουρα όχι σε εσάς. Εκμεταλλευτείτε τις γνωριμίες σας, συνυπάρξτε και συνεργαστείτε με άτομα που έχουν σταθερή βάση προκειμένου να ωφεληθείτε. Ακούστε τους άλλους τι έχουν να σας πουν και ασχοληθείτε εντονότερα με τον οικονομικό τομέα, ειδικότερα με τα έσοδά σας. Η ικανότητά σας να αψηφάτε τους κινδύνους θα είναι αυξημένη, από την άλλη όμως θα σας κάνει αρκετά βιαστικούς, ανυπόμονους και νευρικούς, κάτι που μπορεί να επηρεάσει τη σχέση με τον σύντροφό σας. Οι ευκαιρίες για να κάνετε τη ζωή σας πιο συναρπαστική θα υπάρχουν, είτε είστε δεσμευμένοι είτε αδέσμευτοι, όμως κάποιες στιγμές οι αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις θα σας κάνουν νευρικούς και εριστικούς και θα πρέπει να το πολεμήσετε, ώστε να μη φέρετε ρήξη στη σχέση σας.

ΛΕΩΝ: ΟΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ σχέσεις σας θα κυμαίνονται σε αρκετά καλό επίπεδο, ενώ κάποια αισθηματική σχέση που θα αναπτύσσεται θα σας προβληματίσει, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα σας επιτρέψει να ζήσετε ευχάριστες στιγμές. Ενδέχεται να προκληθούν κάποιες προστριβές και να πιστεύετε πως ο σύντροφός σας σας κρύβει κάποια σημαντικά πράγματα. Αντί να χάνετε χρόνο με ανούσιες και αβάσιμες σκέψεις, αν θέλετε να μην οδηγήσετε τον δεσμό σας στο τέλος, προσπαθήστε να καταλάβετε τις διαθέσεις, τις απαιτήσεις και τις ανάγκες του συντρόφου σας. Τακτοποιήστε τις υποχρεώσεις που έχετε, αλλά μην αναλώνεστε μόνο εκεί, αφού πρέπει να βρείτε χρόνο για να τον περάσετε μαζί και να χαρείτε τον έρωτα. Οσοι είστε ακόμα αδέσμευτοι, ασχοληθείτε με την εμφάνισή σας, εμφανιστείτε γοητευτικότεροι και κάποιο άτομο από το ευρύτερο περιβάλλον σας θα σας εκδηλώσει το ενδιαφέρον του.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: ΜΕΤΡΗΣΤΕ τις δυνάμεις σας και αρχίστε να καταστρώνετε ή να επιταχύνετε την εξόρμησή σας. Κινηθείτε δυναμικά και αισιόδοξα, επαγγελματικά, οικονομικά και κοινωνικά, ώστε να νιώσετε καλύτερα. Το παρασκήνιο που θα υπάρχει σε αρκετούς τομείς της ζωής σας θα χρειάζεται μεγάλη προσοχή, ώστε να μη σας προδώσουν οι ίδιες οι κινήσεις ή οι αποφάσεις σας. Υποστηρίξτε με ό,τι μέσο διαθέτετε τις θέσεις σας προκειμένου να πείσετε τους συνεργάτες και τους ανωτέρους σας. Θα πρέπει να φροντίσετε να είστε όσο περισσότερο μεθοδικοί μπορείτε στις εργασίες και τις υποχρεώσεις που έχετε αναλάβει, ώστε να μην επιτρέψετε σε κανέναν να αμφισβητήσει τις ικανότητές σας ή την αξία σας. Τα εμπόδια στις επαγγελματικές επαφές σας θα υπάρχουν και γενικά η επικοινωνία σας με τους άλλους δεν θα βρίσκεται και στα καλύτερα επίπεδα.

ΖΥΓΟΣ: ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ αρκετές εξαπατήσεις και προβληματικές συνεργασίες που θα βγουν στην επιφάνεια. Κρατήστε την ψυχραιμία σας και μην αποσυντονιστείτε, θέτοντας τον εαυτό σας σε κινδύνους, υπερβολές και καταχρήσεις που θα ρίξουν ακόμη περισσότερο την ψυχολογία σας. Αξιοποιήστε τη μέρα παρέα με τον σύντροφό σας και μακριά από κάθε επαγγελματική δραστηριότητα προκειμένου να δεχτείτε μικρές και μεγάλες απολαύσεις. Οι συναισθηματικές κατακτήσεις δεν θα λείψουν και δεν αποκλείεται να ερωτευτείτε. Η ευαισθησία σας θα αγγίξει κόκκινο και επειδή η σκέψη και η κρίση σας δεν θα είναι καθαρή, αποφύγετε να πάρετε βεβιασμένες αποφάσεις που δεν θα σας οδηγήσουν πουθενά και προσπαθήστε να διατηρήσετε χαμηλούς τόνους. Οι μνήμες και οι εμπειρίες του παρελθόντος θα δώσουν μεγαλύτερη βαρύτητα στις παρούσες σχέσεις σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ των σχέσεών σας και η επικοινωνία σας με τους άλλους δεν θα είναι ιδανική. Οι αναμνήσεις σας θα επιστρατευθούν και θα παίξουν ρόλο ρυθμιστή στις τρέχουσες υπόλοιπες σχέσεις σας. Θα παρατηρηθεί ξανά μια αλλαγή στο κλίμα και δεν θα πρέπει να αφήσετε τις ραγδαίες εξελίξεις να σας κάνουν αντικείμενο της τύχης και των συμπτώσεων, διότι αυτό είναι δίκοπο μαχαίρι και την κρίσιμη στιγμή δεν θα βρεθεί κανείς δίπλα σας για να σας βοηθήσει. Η σωρεία υποθέσεων, εκκρεμοτήτων και ευθυνών που έχετε αναλάβει τους τελευταίους μήνες έχει εξαντλήσει τα όρια της υπομονής σας και κατά συνέπεια και τα νεύρα σας. Προσπαθήστε να καταπιαστείτε με κάτι δημιουργικό που δεν θα μεγαλώνει το άγχος σας, αλλά θα σας χαρίζει στιγμές ξεγνοιασιάς και ηρεμίας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ να προσπαθήσετε πολύ για να πείσετε τους συνεργάτες σας ότι τα σχέδιά σας μπορούν να υλοποιηθούν και να πετύχουν. Μην ξεχάσετε να είστε προσεκτικοί στον τρόπο με τον οποίο θα τους προσεγγίσετε και γενικά στον τρόπο που θα εκφραστείτε μέσα στο επαγγελματικό περιβάλλον σας. Κινηθείτε έξυπνα για να αποφύγετε τις παγίδες και τα λάθη που θα δημιουργηθούν και μην κάνετε ανοίγματα ή επεκτατικές κινήσεις, χωρίς να έχετε τις απαραίτητες βάσεις για να ξεκινήσετε. Θα έχετε τη δυνατότητα να καλύψετε τις ελλείψεις στον προσωπικό ή στον επαγγελματικό σας χώρο, ενώ παράλληλα θα βελτιωθεί και η ψυχολογική κατάστασή σας. Περιορίστε τον καταναλωτισμό και μην πιέσετε καταστάσεις, ώστε να μπορέσετε να εκμεταλλευτείτε τις καλές μέρες που θα έρθουν και να δώσετε αίσιο τέλος σε καταστάσεις που σας παιδεύουν εδώ και καιρό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η ΣΤΑΣΗ σας θα παίξει αρνητικό ρόλο σε κάποια σχέση σας, ενώ δεν θα είναι τόσο εύκολο να ξεπεράσετε τις αντιπαραθέσεις που υπάρχουν με τον σύντροφό σας. Η τάση που θα σας πιάσει να ενθουσιάζεστε με καθετί νέο και ασυνήθιστο, από ένα σημείο και ύστερα θα είναι επικίνδυνη. Η ισχυρή έλξη που θα νιώσετε προς την περιπέτεια και τις κατακτήσεις θα σας ωθήσει κάποιες φορές σε ακραίες καταστάσεις, κάνοντάς σας να αναζητείτε περισσότερες συγκινήσεις και ελεύθερες σχέσεις ή να εκφράζετε περίεργες σεξουαλικές επιθυμίες. Θα ζήσετε ευχάριστες στιγμές με τον σύντροφό σας κατανοώντας καλύτερα τα συναισθήματά σας και θα αποκτήσετε σιγουριά, αυτοπεποίθηση και σταθεροποίηση της συναισθηματικής σας ζωής. Η συναρπαστική προσωπικότητά σας θα λειτουργεί για το συμφέρον σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: ΟΙ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ πιθανόν να ανακαλύψετε άτομο του φιλικού περιβάλλοντός σας που δεν σας αφήνει αδιάφορους και η σχέση σας να γίνει στενότερη, ενώ οι δεσμευμένοι φαίνεται πως τώρα θα αρχίσετε να ξεπερνάτε τα προβλήματα που υπήρχαν στο παρελθόν στη σχέση με τον σύντροφό σας. Σε όποια κατηγορία και αν ανήκετε, απολαύστε τη ζωή και κερδίστε τις καρδιές των άλλων. Δεν θα είναι καθόλου παράξενο αν ερωτευτείτε με την πρώτη ματιά ή αν αποφασίσετε να κάνετε σαρωτικές αλλαγές στη ζωή σας. Ομως μην αμελήσετε να είστε συνεπείς απέναντι στα άτομα που αγαπάτε, καθώς τιμωρείται η ασυνέπεια και θα σας έρθουν δυσάρεστες εκπλήξεις αν δεν είστε προσεκτικοί. Περισσότερο θα χτυπήσει τις μόνιμες σχέσεις σας, κάνοντάς τις να έχουν περισσότερες απαιτήσεις, κάτι που θα σας γεμίσει ανησυχία και αρκετά νεύρα, ενώ παράλληλα θα έχετε και έναν λόγο παραπάνω για να νιώθετε άβολα.

ΙΧΘΥΣ: ΝΑ ΕΙΣΤΕ πιο γρήγοροι και μεθοδικοί στις κινήσεις σας για να φέρετε σε πέρας τα σχέδιά σας. Υποστηρίξτε τις θέσεις και τα πιστεύω σας χωρίς όμως να το παρακάνετε, ώστε να μην προκαλέσετε σύγχυση με τους συνεργάτες σας και χαλάσετε την ευκαιρία που έχετε να κάνετε πολλά από τα σχέδιά σας πραγματικότητα. Θέστε στους δικούς σας ό,τι σας προβλημάτιζε τον τελευταίο καιρό και βρείτε με τη βοήθειά τους τις σωστές λύσεις. Ομως συζητήστε ό,τι είναι της παρούσης και σας αφορά. Μην ξύσετε πληγές για θέματα άλλων, καθώς η μέρα δεν είναι κατάλληλη για να ανακατευτείτε στα προσωπικά ζητήματά τους. Αν θέλετε να ευχαριστήσετε την περιέργειά σας, κάντε το απασχολούμενοι με τον εαυτό σας. Κάντε τις επιλογές στις φιλίες σας, ακριβώς όπως κάνετε και στις σχέσεις σας.

Από τη
Βιργινία Λεούση

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...