Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Πέτρος Κόκκαλης: Το οικολογικό όραμά του, η φυγή του από τον ΣΥΡΙΖΑ,...

«Οι ευρωεκλογές θα δώσουν στον Κόσμο τη δυνατότητα να...

Παρίστανε την ανήλικη για να… πάει με πιτσιρίκια

Τη 14χρονη μαθήτρια υποδυόταν στο Snapchat η 23χρονη Αλίσα...

Η 25χρονη και η πολυγαμική οικογένεια των… ζόμπι!

Πολυγαμική έγινε η 25χρονη Φελίσιτι Κάντλεκ, καθώς μεγάλωσε την...

Ο αληθινός Φόρεστ Γκαμπ: Έτρεξε από την μια άκρη της Αφρικής στην...

Σαν να ήταν ο Φόρεστ Γκαμπ, άνδρας πήγε τρέχοντας...

Η χαρά της Μάγδας για το «Γένους θηλυκού»

Μέσα στον Μάιο θα ξεκινήσει η νέα εκπομπή της ΕΤ1 με παρουσιάστρια την Παπαγιάννη.

Η Μάγδα Παπαγιάννη επιστρέφει στην τηλεόραση παρουσιάζοντας στην ΕΤ1 την εκπομπή «Γένους θηλυκού» που θα ξεκινήσει τον Μάιο. «Είναι πολύ όμορφο» λέει στην «Espresso» η Μάγδα Παπαγιάννη «που μου δίνεται η ευκαιρία να κάνω μια εκπομπή που αφορά τις γυναίκες. Στις εκπομπή θα έχουμε τη δυνατότητα να μιλήσουμε απελευθερωμένα (όσο μπορούμε στον χώρο της τηλεόρασης) για γυναικεία θέματα και θέματα που αφορούν όλες μας. Στην εκπομπή θα εμφανίζονται γυναίκες που είναι γνωστές στο ευρύ κοινό και οι οποίες έχουν πετύχει σημαντικά πράγματα στη ζωή τους. Θα μαζευόμαστε σαν μια ωραία παρέα, θα πίνουμε το καφεδάκι μας και θα συζητάμε για θέματα που μας απασχολούν. Θα συζητάμε για τη μητρότητα για την ανατροφή των παιδιών, τα διαζύγια και άλλες θεματικές ενότητες.

»Η παραγωγός της εκπομπής Ανθή Τούμπη μου έχει δώσει τη δυνατότητα να παρουσιάσουμε μέσα από την εκπομπή καταπληκτικά πορτρέτα κυριών που έχουν αγαπηθεί από την ελληνική κοινωνία». Η δημοσιογράφος επίσης αποκαλύπτει: «Τα γυρίσματα γίνονται και είμαστε προς την ολοκλήρωση αυτού του κύκλου. Ολα έχουν πάει κατ’ ευχήν και ακόμη και τα backastage των γυρισμάτων έχουν πολύ ενδιαφέρον». Οσο για το μέχρι πότε θα συνεχιστούν τα γυρίσματα, η Μάγδα Παπαγιάννη λέει: «Η εκπομπή θα συνεχιστεί όλο το καλοκαίρι μέχρι και τον Σεπτέμβριο. Θα είναι εβδομαδιαία και θα παίζεται όλο το καλοκαίρι». Η ίδια, εκτός των άλλων, μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τη συνεργασία της με την παραγωγό (όπως προαναφέραμε) της εκπομπής Ανθή Τούμπη: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω την παραγωγό μου που είναι εξωτερική παραγωγός της κρατικής τηλεόρασης εδώ και είκοσι πέντε χρόνια και έχει υπογράψει πολλές σπουδαίες παραγωγές».

Μάλιστα για το πώς έγινε η πρόταση, η παρουσιάστρια αποκαλύπτει: «Είχα χαθεί για δύο χρόνια από τη τηλεόραση. Η αλήθεια είναι ότι είχα προτάσεις, αλλά δεν με αφορούσαν, δεν με ενδιέφεραν. Και επειδή είχα καταθέσει ψυχή, πνεύμα, δυνάμεις και είχα αδειάσει με αυτά τα δύσκολα ωράρια, σε συνδυασμό με την αλλαγή της οικογενειακής μου ζωής και τον ερχομό του παιδιού μου στη ζωή μου, είχα πολύ μεγάλη ανάγκη για κάποιο χρόνο ανασυγκρότησης δυνάμεων. Ηταν λοιπόν πολύ καλό το timing και με τίμησε ιδιαίτερα η πρόταση της κυρίας Τούμπη. Εχουμε δέσει και ως ομάδα και όλα δουλεύουν ρολόι». Ωστόσο δεν μπορούσαμε να μην τη ρωτήσουμε αν της έλειψε αυτά τα δύο χρόνια η τηλεόραση, για να απαντήσει με τη σειρά της: «Μου έλειψε γιατί είμαι άνθρωπος της τηλεόρασης, έχω εκπαιδευτεί στους εντελώς άλλους ρυθμούς που έχει η τηλεόραση, με φοβερή ένταση, και όταν εκπαιδεύεσαι μέσα σε αυτούς τους δυνατούς ρυθμούς είναι κάτι το οποίο δεν μπορείς να το βγάλεις από μέσα σου».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...