Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Η Μαρίνα Σάττι μίλησε για όλους και για όλα πριν από...

«Ζαριά» με τους δημοσιογράφους έριξε η Μαρίνα Σάττι και......

Το φιλί στο στόμα της Βίσση και του ΛεΠα στην πίστα 35...

Η φιλία, η σχέση, η εκτίμηση και ο σεβασμός...

«Επίσημη» Μαλέσκου στο Open

Σας έλειψε η Μαλέσκου; Αν ναι, τότε θα δείτε...

Βασάλος και Αγγελόπουλος «μονομαχούν» για το ριάλιτι «Exathlon» που έρχεται στην TV

Kαλέ, τι μονομαχία είναι αυτή για το νέο ριάλιτι...

Ανω-κάτω το Νησί των Ανέμων για την Κιμ Καρντάσιαν

Η ανθοδέσμη του δημάρχου Μυκόνου, η «φυγάδευση» της διάσημης οικογένειας, τα κοκτέιλ στη Μικρή Βενετία και το «πρόγραμμα» των χλιδάτων πάρτι.

274s89f1Απολαμβάνει τον ελληνικό ήλιο και τη θάλασσα, τρώει φρέσκα ψάρια και φρούτα εποχής, έχει ζητήσει να της σερβίρουν μουσακά, ενώ μένει σε μία από τις πιο χλιδάτες βίλες (τη βίλα της Μίνας Καραγιάννη στην Αλεομάνδρα) που διαθέτει αυτή τη στιγμή η κοσμοπολίτικη Μύκονος. Ο λόγος για την Κιμ Καρντάσιαν, η οποία μαζί με τις αδερφές της Κλόε και Κόρντεϊ και τη μητέρα τους Κρις Τζένερ έχει κάνει εδώ και λίγα 24ωρα άνω-κάτω με την άφιξή της το Νησί των Ανέμων.

Το κοσμοπολίτικο νησί και οι κάτοικοί του ζουν στον ρυθμό των Καρντάσιαν, της οικογένειας που κάνοντας τη ζωή της ριάλιτι έχει γίνει αντικείμενο συζήτησης σε ολόκληρο τον πλανήτη. Οι εντυπωσιακές αδερφές (Κιμ, Κόρτνεϊ και Κλόε) έφτασαν στη Μύκονο στις 19.30 το βράδυ της Πέμπτης με πτήση της Aegean. Φορώντας μαύρα γυαλιά κατέβηκαν τις σκάλες του αεροπλάνου, όπου τις υποδέχτηκαν ο δήμαρχος Μυκόνου Αθανάσιος Κουσαθανάς – Μέγας, που τους πρόσφερε λουλούδια και ένα αναμνηστικό δώρο από τον ναό της Παναγίας Παραπορτιανής, καθώς και ο πρόεδρος του Ελληνοαμερικανικού Επιμελητηρίου Τουρισμού Γιώργος Τριβιζάς. Είναι ο άνθρωπος-κλειδί που κατάφερε να τις πείσει να επισκεφτούν τη Μύκονο, μιας και εκείνες σκέφτονταν να ταξιδέψουν στο Ακαπούλκο για τις ανάγκες των γυρισμάτων του «Κeeping up with the Kardashians», του διάσημου ριάλιτι στο οποίο πρωταγωνιστούν και έχει σπάσει τα μηχανάκια τηλεθέασης με 85.000.000 τηλεθεατές στην Αμερική και τουλάχιστον εκατοντάδες εκατομμύρια στον υπόλοιπο κόσμο!

Μόλις η Κιμ Καρντάσιαν βρέθηκε στο αεροδρόμιο του νησιού και πριν επιβιβαστεί στα μίνι βαν (με τα φιμέ τζάμια), έκανε μια στάση λίγων λεπτών σε κατάστημα παιδικών ειδών. Η ίδια άλλωστε θα γίνει σύντομα μητέρα. Η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν, από την άλλη, φρόντισε να ενημερώσει τους fans της γράφοντας στο Ιnstagram: «Νέα χώρα, νέες εμπειρίες». Παράλληλα ζήτησαν από την παραγωγή να τους στείλει αεροπορικώς από τη Γαλλία την αγαπημένη τους γάτα, ώστε να την έχουν μαζί τους στη Μύκονο.

274s89f2Το βράδυ της Πέμπτης βρήκε τις πανέμορφες αδερφές να ξεκουράζονται στους πολυτελείς χώρους της βίλας όπου διαμένουν, ενώ χθες έκαναν χαλαρές βόλτες στα γραφικά σοκάκια της Χώρας και δείπνησαν σε ένα από τα πιο πιο γνωστά εστιατόρια του νησιού, στο «Ρόκα», όπου απέφυγαν τα γκουρμέ πιάτα και επέλεξαν να δοκιμάσουν τοπικά, παραδοσιακά φαγητά, καθώς και παστίτσιο και μουσακά, με τον οποίο ξετρελάθηκαν. Η συνέχεια περιλάμβανε δροσερά κοκτέιλ στο «Caprice», αλλά και στο μπαρ του ξενοδοχείου «Semeli».

Παράλληλα τα πανέμορφα κορίτσια ξεκίνησαν ήδη τα γυρίσματα για το ριάλιτι, καθώς οι κάμερες τις ακολουθούν κατά πόδας καταγράφοντας κάθε τους κίνηση και αντίδραση πάνω στο Νησί των Ανέμων. Αλλωστε στόχος του ταξιδιού είναι να καταφέρουν στο διάστημα παραμονής τους στην Ελλάδα να οργώσουν το νησί, ώστε στο επεισόδιο του ριάλιτι που θα είναι αφιερωμένο στη χώρα μας να παρουσιαστούν όσο περισσότερες ομορφιές της Μυκόνου γίνεται.

Μάλιστα οι ίδιες επέλεξαν να έρθουν στη Μύκονο αυτή την εποχή, αφού αν το ταξίδι καθυστερούσε, δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί, λόγω της εγκυμοσύνης της Κιμ, που βρίσκεται στον έκτο μήνα. Για τον λόγο αυτό, καθ’ όλη την διάρκεια της παραμονής στο νησί οι αδερφές Καρντάσιαν θα έχουν μαζί τους τον προσωπικό τους γιατρό, καθώς και ειδικό σεφ, αλλά και επαγγελματίες ντόπιες καμαριέρες, οι οποίες φροντίζουν για τις ιδιαίτερες απαιτήσεις των κοριτσιών. Εξάλλου μαζί τους βρίσκεται συνέχεια και ο Κώστας Σκαγιάς, ο διαχειριστής του Ελληνοαμερικανικού Επιμελητηρίου στη Μύκονο, που έχει αναλάβει όλες τις λεπτομέρειες της παραμονής τους, από το φαγητό μέχρι και τις υπηρεσίες security.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «Espresso», σήμερα τα πανέμορφα κορίτσια σκοπεύουν να εκμεταλλευτούν με τον καλύτερο τρόπο τον ηλιόλουστο καιρό, αφού έχουν προγραμματίσει να βρεθούν στο παγκόσμιας φήμης «Super Paradise», αλλά και στο Καλό Λιβάδι, ενώ αύριο Κυριακή σχεδιάζουν να επισκεφτούν τη Σαντορίνη, όπου δεν αποκλείεται να πραγματοποιήσουν μέρος των γυρισμάτων τους. Για τον λόγο αυτό προφανώς η παραγωγή βρίσκεται ήδη σε αναζήτηση υπερπολυτελούς θαλαμηγού, μήκους 18 μέτρων, που θα τους δώσει τη δυνατότητα να ταξιδέψουν στη Σαντορίνη, αλλά και να θαυμάσουν τις πανέμορφες παραλίες της Μυκόνου εν πλω, μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα.

Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», το ταξίδι των αδερφών Καρντάσιαν πρόκειται να «κλείσει» με ένα φαντασμαγορικό closing party που θα πραγματοποιηθεί τη Μεγάλη Τρίτη 30 Απριλίου. Συγκεκριμένα, το μεσημέρι της Μεγάλης Τρίτης θα γευματίσουν στο «Solimar», ενώ το απόγευμα της ίδιας μέρας θα βρίσκονται στο «Super Paradise», όπου θα γλεντήσουν και θα χορέψουν μέχρι πρωίας μαζί με όλη τη Μύκονο! Η διάσημη οικογένεια αναμένεται να αναχωρήσει από τη Μύκονο τη Μεγάλη Τετάρτη.

274s89f4Τα μέτρα ασφαλείας και οι άνθρωποι της παραγωγής

Κατάληψη στο Νησί των Ανέμων έχει κάνει η παραγωγή των αδερφών Καρντάσιαν, αφού ούτε λίγο ούτε πολύ τα πανέμορφα κορίτσια συνοδεύονται από συνολικά σαράντα πέντε άτομα, Αμερικανούς και Ελληνες που βοηθούν στα γυρίσματα του «Κeeping up with the Kardashians». Από αυτούς, οι δέκα μένουν στο ξενοδοχείο «Myconian View» και οι υπόλοιποι τριάντα πέντε στο πολυτελές «Semeli», ένα από τα καλύτερα του νησιού, με υπηρεσίες σπα, πισίνες και αξεπέραστη θέα.  Μάλιστα εδώ πρόκειται να πραγματοποιηθεί και μέρος των γυρισμάτων του ριάλιτι, αφού οι αδερφές Καρντάσιαν έχουν ξετρελαθεί με τις απίστευτες εγκαταστάσεις του συγκροτήματος, ενώ οι άνθρωποι της παραγωγής έχουν ήδη επιθεωρήσει όλους τους χώρους. Την ίδια στιγμή η βίλα στην οποία έχουν καταλύσει τα πανέμορφα κορίτσια θυμίζει απόρθητο φρούριο, καθώς δεκάδες security έχουν αποκλείσει κάθε πιθανή πρόσβαση σε κάθε λογής ανεπιθύμητους! Οι ίδιοι τηρούν σιγήν ιχθύος σχετικά με τις μετακινήσεις και τα σχέδιά τους, ενώ είναι χαρακτηριστικό πως κατά την πρώτη έξοδο της οικογένειας στο νησί χρησιμοποιήθηκε ειδικά διαμορφωμένο βαν με σκούρα φιμέ τζάμια προκειμένου να προστατευτούν από τα φλας των παπαράτσι.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΑΝΘΗ ΒΟΥΛΓΑΡΗ – ΦΩΤ.: ΛΑΚΗΣ ΓΙΑΚΟΥΜΗΣ

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...