Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

«TV Queens»: Χριστοπούλου στον ρόλο της καθηγήτριας

Τα αστέρια θα περάσουν από το Οpen! Nα και...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Αμαλία είναι απογοητευμένη με τον Ντίνο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Στο… μικροσκόπιο 20 Ελληνες Influencers που ελέγχονται για παραπλανητικές πρακτικές

Στο μικροσκόπιο των ελεγκτικών μηχανισμών μπαίνουν 20 Ελληνες influencers...

Ο Σκάι καλοβλέπει το τηλεπαιχνίδι «Still Standing» με παρουσιάστρια την Καραβάτου

Τα δημοφιλή τηλεπαιχνίδια δεν πεθαίνουν ποτέ! Από τα χέρια...

Προβλέψεις για 29/4

ΚΡΙΟΣ: Μέσα από τους φίλους σας θα σας δοθούν κάποιες αξιόλογες λύσεις σε ζητήματα που σας απασχολούν. Στα αισθηματικά σας θα είστε ευχαριστημένοι με τη συμπεριφορά του συντρόφου σας απέναντί σας. Δείξτε όμως υπευθυνότητα και λάβετε πρόθυμα κάποιες υποχρεώσεις που συνεπάγεται η σχέση σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Μπορείτε να σχεδιάσετε ένα πρόγραμμα που θα σας βοηθήσει αποτελεσματικά στη σωστή κατανομή των εξόδων σας, ενώ είναι πιθανόν να έρθουν στα χέρια σας κάποια χρήματα και μάλιστα με απρόσμενο τρόπο. Μπορείτε να ασχοληθείτε με τη διαρρύθμιση του χώρου σας και να κάνετε πολύ επιτυχημένες αλλαγές.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αν σκοπεύετε να ασχοληθείτε με δραστηριότητες που απαιτούν κάποιο ρίσκο εκ μέρους σας, ήρθε η κατάλληλη στιγμή. Ο συνδυασμός διαίσθησης και λογικής θα σας οδηγήσει στην επιτυχία. Θα έχετε ευκαιρίες να διασκεδάσετε με αγαπημένα σας πρόσωπα που θα σας προσφέρουν την ανανέωση που χρειάζεστε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:  Η διάθεσή σας αλλάζει πολύ εύκολα και δεν είναι εύκολο για κάποιον να σας καταλάβει. Προσπαθήστε να βρείτε μια ισορροπία για να διατηρήσετε την αρμονία στο περιβάλλον σας. Προσέξτε τα οικογενειακά σας, καθώς είναι εύκολο να συμβούν παρεξηγήσεις. Καλύτερο είναι να προτιμήσετε τη συντροφιά καλών σας φίλων.

ΛΕΩΝ: Μη βασίζεστε σε όσα ακούτε, αντιθέτως στηριχτείτε στη διαίσθησή σας για να πάρετε τις αποφάσεις σας. Αρκετά πρόσωπα θα αναζητήσουν τη συντροφιά σας, εσείς όμως είστε σε θέση να διακρίνετε τις προθέσεις τους και να αποφασίσετε. Θετικές είναι οι εξελίξεις στα οικονομικά σας, ειδικά σε θέματα ακίνητης περιουσίας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αν θέλετε να ζητήσετε κάτι ή να πλησιάσετε κάποιο πρόσωπο που για εσάς έχει ιδιαίτερη σημασία, προχωρήστε άμεσα. Πολύ θετικές είναι οι εξελίξεις σε κοινωνικό επίπεδο, καθώς θα μπορέσετε να βρεθείτε με αγαπημένους σας φίλους και να περάσετε όμορφες στιγμές που θα σας ανανεώσουν ψυχικά.

ΖΥΓΟΣ: Ιδιαίτερα καλή μέρα για τους αδέσμευτους, καθώς μπορείτε να κάνετε μια σημαντική γνωριμία. Το σημαντικό είναι ότι μπορεί να εξελιχθεί σε μια σχέση που θα σας καλύπτει ουσιαστικά, υποσχόμενη σταθερότητα και διάρκεια. Οσοι είστε ήδη σε σχέση, ευχάριστες εκπλήξεις θα τονώσουν το ενδιαφέρον για τον σύντροφό σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εχετε την ικανότητα να βλέπετε μπροστά κι έτσι μπορείτε να προγραμματίσετε τις μελλοντικές σας κινήσεις με επιτυχία. Να έχετε υπόψη ότι μπορεί να λάβετε απρόσμενη βοήθεια. Πολύ καλές είναι οι προοπτικές στα αισθηματικά σας. Να είσαστε έτοιμοι να αρπάξετε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ο πληθωρικός σας χαρακτήρας είναι ευχάριστος για τους φίλους σας, αλλά μάλλον κουραστικός για την οικογένειά σας. Αν κρατήσετε τις ισορροπίες, θα είναι όλοι ευχαριστημένοι. Μην αφήνετε την επαγγελματική σας εξέλιξη να γίνεται εμμονή. Ασχοληθείτε με πράγματα που θα σας βοηθήσουν να ξεχαστείτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θα εισπράξετε πολλή αγάπη και ζεστασιά από το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Οι αδέσμευτοι σε κάποια κοντινή μετακίνησή σας μπορεί να γνωρίσετε ένα πρόσωπο που θα σας γοητεύσει και θα σας αγγίξει ψυχικά. Δώστε όμως προσοχή στα οικογενειακά σας, καθώς μπορεί να προκληθούν παρεξηγήσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Τα γεγονότα της ημέρας συμβάλλουν στην καλή σας διάθεση και σας βοηθούν να βρίσκετε λύσεις σε καταστάσεις που σας απασχολούν. Αυτό συμβαίνει γιατί η ψυχή σας βρίσκεται σε αρμονία, ενώ όταν πρέπει, επεμβαίνει και η συμπαντική βοήθεια. Θα έχετε ευχάριστα νέα από άτομα που ζουν μακριά σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Μην αφήνετε σκέψεις για το παρελθόν να σας μελαγχολούν. Κρατήστε τις εμπειρίες που είχαν να σας διδάξουν κάτι κι έπειτα κοιτάξτε μπροστά. Εξάλλου στη ζωή η χαρά συμβαδίζει με τη λύπη. Εξαιρετικές οι είναι προοπτικές στα αισθηματικά σας, με την προϋπόθεση να μην κλείνεστε στον εαυτό σας.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...