Ψάχνει με αγγελία τον «Mr Right» για δείπνο 

H 38χρονη Στέφανι κατάφερε να κερδίσει τραπέζι στο εστιατόριο Noma, αλλά δεν έχει σύντροφο

Μπορεί η τύχη να της χαμογέλασε και να κατάφερε να κερδίσει δείπνο σε ένα από τα πιο glamorous εστιατόρια στον κόσμο, τα προβλήματα όμως άρχισαν όταν κλήθηκε να βρει συνοδό. Η 38χρονη Στέφανι Ρομπέσκι από το Σαν Φρανσίσκο ονειρευόταν να δειπνήσει στα γενέθλιά της με έναν γοητευτικό άνδρα στο εστιατόριο Noma. Η αλυσίδα εστιατορίων με έδρα την Κοπεγχάγη δέχεται καθημερινά χιλιάδες αιτήματα κράτησης και προκειμένου να μη δυσαρεστήσει κανέναν από τους πελάτες της κάνει κλήρωση. Η νεαρή Αμερικανίδα κατάφερε να κερδίσει άλλους 6.000 συνδιεκδικητές και να κλείσει τραπέζι στο εστιατόριο του Τόκιο!

Το πρόβλημά της δεν ήταν ότι έπρεπε να ταξιδέψει σε άλλη χώρα, αλλά ότι δεν είχε συνοδό, καθώς δεν έχει σχέση αυτόν τον καιρό. Η Στέφανι, που αυτοαποκαλείται «σπασικλάκι», δεν πτοήθηκε. Εβαλε αγγελία στο προσωπικό blog της, με την οποία αναζητούσε έναν όμορφο άνδρα για να δειπνήσει μαζί της. Τα πράγματα όμως δεν είναι τόσο απλά.

Η 38χρονη ανέβασε και λίστα με τις προϋποθέσεις που πρέπει να πληροί ο υποψήφιος συνοδός, ανάμεσα στις οποίες να είναι ελεύθερος, από την περιοχή του Σαν Φρανσίσκο, να πληρώσει τα έξοδα του ταξιδιού και της διαμονής, να ξέρει καλούς τρόπους και να μπορεί να ταξιδέψει στο τέλος του Ιανουαρίου. Οι επίδοξοι παρτενέρ δεν πτοήθηκαν και οι προτάσεις που δέχτηκε είναι τόσες πολλές, ώστε τώρα χρειάζεται χρόνο για να επιλέξει τον Mr Right, για την περίσταση και… μετά ό,τι προκύψει.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διαζύγιο και στα πορτοφόλια για γνωστό ζευγάρι της σόουμπιζ

Παρά τις προσπάθειες για ένα πολιτισμένο διαζύγιο χάριν των τεσσάρων παιδιών τους, οι φήμες για «ασυμφωνία χαρακτήρων» και η απομάκρυνσή τους από τα κοινά οικονομικά συμφέροντα δείχνουν ότι ο δρόμος της επιστροφής έχει κλείσει οριστικά.

Λιάγκας σε TV αμόκ – Χαμός στα social μετά το βρίσιμο του παρουσιαστή στην αρχισυντάκτρια της εκπομπής

«Αστραψαν και βρόντηξαν» οι χρήστες του διαδικτύου κατά του Γιώργου Λιάγκα! Αφορμή στάθηκε η επίθεση του παρουσιαστή του ΑΝΤ1 στην αρχισυντάκτριά του, την οποία δεν δίστασε να βρίσει on air ενόσω είχαν μια συζήτηση με την ομάδα του στο «Πρωινό».

Η τρανς «Ολίβια» «σπάει» τη σιωπή της μέσα από τις φυλακές – Τι αποκαλύπτει για το μοιραίο βράδυ;

Η 23χρονη τρανς «Ολίβια» είναι το «κλειδί» στην υπόθεση θανάτου της Μυρτώς στην Κεφαλονιά.

Έφυγε από την Κεφαλονιά η μητέρα της Μυρτώς – Ψυχολογικά ράκος

Η οικογένεια της 19χρονης Μυρτώς που έχασε τη ζωή...

Τα γυρνάει ο σύντροφος της Μυρτώς – Τα μηνύματα τα ξημερώματα και η πρόσκληση στο μοιραίο δωμάτιο

Σε αντιφάσεις φαίνεται να πέφτει ο σύντροφος της αδικοχαμένης...

Δείτε τον Μιχάλη Μανιάτη στο Κολωνάκι να περπατάει με μπαστούνι

Ο Μιχάλης Μανιάτης πέρα από σπουδαίος ηθοποιός αν και δεν σπούδασε ποτέ και υπήρξε και ωραίος άντρας.

Στέφανος Ληναίος – Έλλη Φωτίου: Μία αγάπη βγαλμένη από παραμύθι – Χωρίστηκαν μετά από 69 χρόνια

Ο Στέφανος Ληναίος και η Έλλη Φωτίου υπήρξαν από τα πιο αγαπημένα και αχώριστα ζευγάρια του καλλιτεχνικού κόσμου.

Η εντυπωσιακή 40χρονη τρανς από την Αθήνα και ο ρόλος στην υπόθεση της Μυρτώς

Μία 40χρονη τρανς γυναίκα υπήρξε ρόλος κλειδί στην υπόθεση...