Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

«Secret song»: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα κι επιστρέφει με νέα επεισόδια!

Το μεγαλύτερο τηλεοπτικό event της ελληνικής τηλεόρασης, που καθήλωσε και συγκίνησε πάνω...

Βαρύς ο πέλεκυς για τον 21χρονο που το 2021 βίασε τη 18χρονη...

Σε φυλάκιση πέντε ετών καταδικάστηκε προχθές κατά πλειοψηφία από...

Δύσκολες ώρες για τη Βίκυ Καγιά: Πέθανε ο πατέρας της

Δύσκολες ώρες για τη Βίκυ Καγιά, όπως ανακοίνωσε η...

Νέα στοιχεία για τον ανώμαλο βίο του αρχαιοφύλακα στη Νίσυρο

Να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα προσπαθεί ο 50χρονος φύλακας του...

Γιατί ψάχνει σπίτι η Ελένη

Το ραντεβού Μενεγάκη – Ματέο με γνωστό αρχιτέκτονα για να βρουν τη δική τους καινούργια στέγη

Μυστήριο καλύπτει την επίσκεψη της Ελένης Μενεγάκη και του Ματέο Παντζόπουλου στο γραφείο του αρχιτέκτονα Τάσου Ζέππου, στην οδό Λυκείου, στο κέντρο της Αθήνας. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι βρέθηκε εκεί την περασμένη Δευτέρα κι έμεινε για δύο ώρες δημιουργώντας ερωτήματα σε όσους τους «πέτυχαν» στο ραντεβού αυτό. Μήπως η παρουσιάστρια και ο σύντροφός της πήραν την απόφαση να αποκτήσουν τη δική τους… φωλιά, δίνοντας έτσι τέλος και στη διαμάχη της παρουσιάστριας με τον Γιάννη Λάτσιο για τη βίλα στα Μελίσσια; Η κεκλεισμένων των θυρών συνάντησή τους με τον κορυφαίο στο είδος του αρχιτέκτονα συνηγορεί σε αυτό το σενάριο. Επειτα από πέντε χρόνια κοινής πορείας και περίπου έναν μήνα προτού έρθει στον κόσμο ο καρπός του έρωτά τους, η Ελένη και ο Ματέο φαίνεται ότι κάνουν σχέδια να συμβιώσουν κάτω από καινούργια στέγη και να χαρούν τη ζωή τους μακριά από πάσης φύσεως… φουρτούνες του παρελθόντος.
er23r2r 2Οπως είναι γνωστό, η παρουσιάστρια και ο πρώην σύζυγός της βρίσκονται στα δικαστήρια για το θέμα της βίλας όπου ζει εκείνη με τα παιδιά τους. Η αντιπαράθεσή τους ξεκίνησε το 2013, δύο χρόνια μετά την έκδοση του συναινετικού διαζυγίου τους, και κορυφώθηκε πέρυσι. Με αγωγή του ο Λάτσιος ζητεί να πουληθεί το ακίνητο και να μοιραστούν τα έσοδα, ενώ η παρουσιάστρια επιθυμεί να γραφτεί στα τρία παιδιά τους καταλογίζοντας στον πρώην σύζυγό της ότι αδιαφορεί γι’ αυτά. 

Πώληση βίλας

Κάποια στιγμή μάλιστα είχε κάνει σχετικά σχόλια απαντώντας σε fans της στο twitter. Ωστόσο, καθώς πλησιάζει ο καιρός να γίνει πάλι μανούλα, φαίνεται πως η Ελένη άρχισε να βλέπει την κατάσταση με άλλο μάτι. Είναι πιθανό λοιπόν να έχει αποφασίσει να προχωρήσει στην πώληση της βίλας στα Μελίσσια προκειμένου να φτιάξει καινούργιο σπίτι. Εξ ου και η επίσκεψή της στο γραφείο του Τάσου Ζέππου.
4tr24rt4rt23rΤο σίγουρο είναι πως η όμορφη παρουσιάστρια έχει πλέον εξομολογητική διάθεση στο θέμα της εγκυμοσύνης της. Μπορεί να μην αναφέρεται ευθέως σε αυτό, αλλά δεν κάνει πλέον καμία προσπάθεια να το κρύψει. Αλλωστε τι να κρύψει; Η κοιλιά της φαίνεται! Λίγα πράγματα φαίνεται πλέον ότι μπορούν να ταράξουν την ηρεμία της Μενεγάκη. Ενα από αυτά συνέβη προχθές και είχε να κάνει με ένα θέμα που προβλήθηκε και μια συζήτηση που ακολούθησε με το πάνελ της περί μεταμοσχεύσεων.

Ο σάλος για το θέμα των μεταμοσχεύσεων στην εκπομπή της

Εναντίον της Ελένης Μενεγάκη τοποθετήθηκε στην επίσημη σελίδα του στο facebook ο Σύλλογος Μεταμόσχευσης Καρδιάς και Φίλων των Μεταμοσχεύσεων «Συνεχίζω». Ολα ξεκίνησαν μετά την προβολή ενός θέματος για έναν νεαρό που έμεινε επί δώδεκα χρόνια σε κώμα, αλλά τελικά ξύπνησε. Σε συζήτηση που ακολούθησε, η παρουσιάστρια και οι συνεργάτες της μίλησαν για το θέμα της μεταμόσχευσης. Αυτό προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση του συλλόγου, που προχώρησε στην ακόλουθη ανάρτηση: «Πληροφορηθήκαμε από αρκετά μέλη μας ότι σε ένα μέρος της θεματολογίας της εκπομπής σας αγγίξατε το πολύ ευαίσθητο θέμα της δωρεάς οργάνων. Με λύπη μάς μεταφέρθηκε η ασέβεια που δείξατε, καθώς ενώ αναλύατε το θέμα (χωρίς ειδικούς), τρώγατε και ψάχνατε να βρείτε μόνοι σας τις απαντήσεις! Και τελικά είπατε ότι ευτυχώς που δεν πήραν τα όργανα του νεαρού! Θα σας πληροφορήσουμε λοιπόν πως δεν παίρνουν έτσι “απλά” όργανα για μεταμόσχευση» αναφέρεται -μεταξύ άλλων- στην ανάρτηση.

Εν συνεχεία τα μέλη του συλλόγου κάλεσαν την παρουσιάστρια και τους συνεργάτες της να είναι ενημερωμένοι και να έχουν καλεσμένους ειδικούς επιστήμονες, όταν ασχολούνται με τόσο σοβαρά θέματα: «Την εκπομπή σας την παρακολουθούν άνθρωποι με ανεπάρκειες τελικού σταδίου, που χρειάζονται μεταμόσχευση, γονείς και συγγενείς που δώσανε τα όργανα αγαπημένων τους ανθρώπων. Σκεφτείτε λοιπόν πόσο κακό έχετε προκαλέσει» καταλήγει η ανάρτηση. Πάντως στο βίντεο που παρακολουθήσαμε δεν είδαμε κανέναν να τρώει, ενώ η Ελένη κάποια στιγμή τόνισε «επιστήμονες δεν είμαστε. Δεν το κατέχουμε το θέμα».

Ηλίας Μαραβέγιας 

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...