Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία, καθώς...

Χειμερινό θέρετρο αποκλειστικά για κροίσους

Το glam Βερμπιέ που βρίσκεται στην Ελβετία έχει καταφέρει να ξεπεράσει το Γκστάαντ

Από το πολυτελές υπάρχει πάντα το ακόμη πιο πολυτελές και από το ακριβό, το ακριβότερο. Στην κλίμακα των A-list χειμερινών προορισμών ο υπερθετικός ανήκει δικαιωματικά στο Βερμπιέ της Ελβετίας, το οποίο αφήνει πίσω του τα επίσης χιονισμένα και πιο ακουστά Γκστάαντ, Σεν Μόριτζ, Ζερμάτ και Νταβός, καθώς το κόστος παραμονής σε αυτό μπορούν να αντέξουν μόνο γαλαζοαίματοι και διασημότητες όπως οι Μπέκαμ, ο Λεονάρντο ντι Κάπριο και ο Τζουντ Λο.

4 14

Ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι στον χειμερινό προορισμό που βρίσκεται στο καντόνι του Βαλέ, στα νοτιοδυτικά της χώρας, οι τιμές των ακινήτων είναι 80% υψηλότερες από τη μέση τιμή των premium ακινήτων στα υπόλοιπα ορεινά θέρετρα της Ελβετίας. Ενα από τα πιο ακριβά ακίνητα στην αγορά του Βερμπιέ είναι το La Truffe Blanche (Λευκή Τρούφα), που πωλείται αντί 47.176.600 ευρώ και διαθέτει αίθουσα κινηματογράφου, κλαμπ κινεζικής θεματικής έμπνευσης και πισίνα από όνυχα!

2 18

Το έκτασης 3.000 τ.μ. ακίνητο μπορεί να φιλοξενήσει 20 άτομα, έχει εννέα τζάκια, θερμαινόμενα ξύλινα πατώματα και ιταλικές μεταξωτές ταπετσαρίες. Και αν δεν έχετε καταλάβει έως τώρα γιατί κοστίζει τόσο ακριβά, να προσθέσουμε ότι το κελάρι για τα κρασιά έχει παράθυρα τα οποία βλέπουν στην πισίνα.

 7 8

Ακόμη και αυτοί που δεν ενδιαφέρονται να αγοράσουν ακίνητο δεν μπορούν να κάνουν και μεγάλες οικονομίες. Μια μόνιμη θέση για το υπόγειο πάρκινγκ στο κέντρο της πόλης κοστίζει 127.000 ευρώ, ενώ για να ενοικιάσει κάποιος ένα πολυτελές σαλέ, όπως το Chalet Jasmine για μία εβδομάδα, θα χρειαστεί 62.951 ευρώ.

Οι παροχές

Με αυτήν την τιμή εξασφαλίζεται η φιλοξενία 12 ατόμων με πρόσβαση σε πολυτέλειες όπως εσωτερικό τζακούζι, χαμάμ, σάουνα και spa καθώς και η χαλάρωση σε αίθουσα κινηματογράφου που είναι επενδυμένη με γούνα!

5 10
Στο χειμερινό θέρετρο όπου και τα λιφτ για τους σκιέρ έχουν πάρει τα ονόματα σταρ όπως η Νταϊάνα Ρος, που είναι παντρεμένη με έναν ντόπιο, και ο τραγουδιστής Τζέιμς Μπλαντ, που είναι ιδιοκτήτης σαλέ της περιοχής, δεν θα μπορούσε να μη διαθέτει ακίνητο ο Ρίτσαρντ Μπράνσον. Συγκεκριμένα, είναι ο ιδιοκτήτης του Verbier Lodge, το οποίο περιλαμβάνεται στη λίστα του «Forbes» με τα μέρη όπου μπορεί κανείς να κάνει διακοπές σαν δισεκατομμυριούχος. Για να μείνει κανείς στο σαλέ με τα εννέα υπνοδωμάτια, θα πρέπει να πληρώσει 146.000 ευρώ την εβδομάδα. Με αυτά τα χρήματα εξασφαλίζεται πρόσβαση σε ένα μίνι παγοδρόμιο, εξωτερικά τζακούζι και ένα πολυτελές spa.

8 5

Το Βερμπιέ είναι πόλος έλξης των fans της dolce vita, καθώς είναι γνωστό για το nightlife του. Ο λογαριασμός στα ονομαστά κλαμπ του, όπως είναι το The Farm και το Coco Club, μπορεί να φτάνει τα επίπεδα προκαταβολής για ένα μικρό σπίτι! Το δεύτερο είναι γνωστό για τα κοκτέιλ αξίας 6.500 ευρώ που σερβίρει μέσα σε τεράστια γλυπτά από πάγο. Και επειδή κάθε προορισμός του τζετ σετ που σέβεται τον εαυτό του παρακολουθεί στενά τα trends, έτσι και το Βερμπιέ απέκτησε πρόσφατα εστιατόριο σούσι, το Nomad Sushi Lounge, το οποίο χρησιμοποιεί μόνο παραδοσιακά ιαπωνικά κάρβουνα Binchotan και σερβίρει μοσχαρίσιο κρέας Κόμπε 11, το οποίο θεωρείται το καλύτερο του κόσμου και εισάγεται απευθείας από την Ιαπωνία.

6f736f9be38d832c3390de83011350ae

Το μόνο μέρος στο Βερμπιέ όπου δεν υπάρχουν περιοχές VIP, τουλάχιστον προς το παρόν, είναι οι πίστες σκι. Διαθέτουν σχεδόν 100 λιφτ και διαδρομές όλων των βαθμών δυσκολίας που φτάνουν συνολικά τα 400 χιλιόμετρα.

3 18

{{-PCOUNT-}}17{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...