Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

«Πάρτε τον από δω, μη χάσω την ψυχραιμία μου»

Τετ α τετ του καθηγητή-θύματος με τον εγκέφαλο της σπείρας που πουλούσε το «θαυματουργό» νερό

Πρόσωπο με πρόσωπο με τον άνθρωπο στον οποίο δεν δίστασε να δώσει τραγικές, κάλπικες ελπίδες ότι θα τον σώσει από τον καρκίνο βρέθηκε ο 63χρονος που κατηγορείται ότι πουλούσε θαυματουργό νερό από τη Ρωσία αντί χιλιάδων ευρώ! Ο 55χρονος καρκινοπαθής καθηγητής, που οδήγησε στην αποκάλυψη της απίστευτης κομπίνας με την καταγγελία του, είχε πάει στα γραφεία της Ασφάλειας για προσωπική υπόθεσή του, την ίδια στιγμή που ο αναζητούμενος κομπογιαννίτης πήγε για να παραδοθεί!

Ο απατεώνας εκμεταλλευόταν την απελπισία ασθενών και μαζί με τους συνεργούς του τους έπειθε ότι μπορούσε να τους θεραπεύσει με μόλις τρεις (πανάκριβες) δόσεις ενός… θαυματουργού φαρμάκου που δήθεν εξαλείφει διά παντός την αρρώστια. Οπως έλεγε, το «επαναστατικό» υγρό είχε δημιουργηθεί στα εργαστήρια Γενετικής της Ρωσίας ειδικά για τους πιλότους πολεμικών αεροσκαφών!

Παυσίπονο

Στην πραγματικότητα δεν ήταν παρά… νεράκι από τη βρύση με την προσθήκη τριμμένου παυσίπονου και πιθανότατα χαπιών για τη στυτική δυσλειτουργία τύπου Viagra!

Για να παραδώσει στα θύματά του τις τρεις δόσεις του προϊόντος ο 63χρονος εισέπραττε ποσά από 100.000 έως 150.000 ευρώ. Την περασμένη εβδομάδα το τμήμα Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Ασφάλειας συνέλαβε τους συνεργάτες του απατεώνα, έπειτα από την καταγγελία που έκανε ο εκπαιδευτικός καρκινοπαθής (με όγκο στον εγκέφαλο). Ομως ο 63χρονος εμπνευστής της απάτης είχε διαφύγει τη σύλληψη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της «Espresso», καθώς ο αστυνομικός κλοιός έσφιγγε γύρω του, ο απατεώνας πείστηκε από τις δύο κόρες του, οι οποίες μάλιστα είναι γιατροί αλλά δεν είχαν την παραμικρή σχέση με τα επικίνδυνα «μαντζούνια» του πατέρα τους, να παραδοθεί! Ετσι, παρουσιάστηκε στα γραφεία της Ασφάλειας. Την ίδια στιγμή στον χώρο των γραφείων του τμήματος Περιουσιακών Δικαιωμάτων βρισκόταν ο καρκινοπαθής καθηγητής. Ο 63χρονος πάγωσε στη θέα του θύματός του και έσπευσε, σύμφωνα με πληροφορίες, να του ζητήσει συγγνώμη. Ο 55χρονος εκπαιδευτικός δεν του απάντησε, γύρισε το πρόσωπό του αλλού και απευθυνόμενος στους αστυνομικούς είπε: «Πάρτε τον τώρα από μπροστά μου, γιατί θα χάσω την ψυχραιμία μου και την αξιοπρέπειά μου»!

Αμέσως οι αστυνομικοί έβαλαν τον 63χρονο σε άλλο γραφείο μαζί με τον δικηγόρο του και μετά τη διαδικασία της φωτογράφισης και της λήψης των αποτυπωμάτων του ακολούθησε η προσαγωγή του στον ανακριτή που χειρίζεται την υπόθεση. Υπενθυμίζεται ότι στον 55χρονο εκπαιδευτικό ο απατεώνας είχε προτείνει δύο… θεραπείες: Η μία κόστους 55.000 ευρώ (δήθεν θα τον απάλλασσε από τον καρκίνο για 15-20 χρόνια) και μία με 87.000 ευρώ που δήθεν είχε ποσοστό «επιτυχίας» 95%!

lgjklgjkl

Θεοδόσης Π. Πάνου

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...