Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Γυρίσματα υπερπαραγωγή για το τρέιλερ του «Voice 2»

H «Espresso» τρύπωσε στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρεταννία» και βρέθηκε πίσω από τις κάμερες

Μπάτλερ, ρεσεψιονίστ, σερβιτόροι, γκρουμ, καμαριέρες, σεφ αλλά και πελάτες του ξενοδοχείου «Μεγάλη Βρεταννία» τα είδαν… όλα την Τρίτη 13 και την Τετάρτη 14 Ιανουαρίου! Μέχρι που έγιναν και ηθοποιοί! Κι όλα αυτά για χάρη του τρέιλερ του «The Voice 2», που έρχεται στον ΑΝΤ1 στις 15 Φεβρουαρίου.

Για δύο εικοσιτετράωρα ο Αντώνης Ρέμος, η Δέσποινα Βανδή, η Μελίνα Ασλανίδου, ο Μιχάλης Κουινέλης και ο Γιώργος Λιάγκας υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Κώστα Τριπύλα έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους στην υποκριτική.
9 2Για να επιτευχθεί το καλύτερο αποτέλεσμα, αφού επρόκειτο για ένα από τα πιο φαντασμαγορικά τρέιλερ, 100 άτομα είχαν κατασκηνώσει στο ξενοδοχείο. Φροντιστές, φωτιστές, τεχνικοί, κομμωτές, μακιγιέζ, στιλίστες, ενδυματολόγοι, έκαναν γκρουπαριστά τα γυρίσματα, καθώς οι διάσημοι κριτές είχαν διαφορετικούς χρόνους. Ο Αντώνης Ρέμος με το υπέροχο σμόκιν του, για παράδειγμα, έκανε τα γυρίσματά του στο λόμπι του ξενοδοχείου τα μεσάνυχτα. Η Μελίνα Ασλανίδου με μαύρη τουαλέτα κινήθηκε κυρίως στους διαδρόμους του «Μεγάλη Βρεταννία», η Δέσποινα Βανδή με την εντυπωσιακή κόκκινη δημιουργία ανέβηκε στις σουίτες, ο Μιχάλης Κουινέλης, που κράτησε το σπορ στιλ του, έμεινε στο μπαρ και το εστιατόριο, ενώ ο Γιώργος Λιάγκας πήρε θέση πίσω από το γκισέ των ρεσεψιονίστ. Ο παρουσιαστής πρόσθεσε στο ενεργητικό του άλλο ένα δημιουργικό τρέιλερ, αφού, όπως τόνισε σε βασικό στέλεχος του ΑΝΤ1, στο κανάλι του Αμαρουσίου έχει κάνει τα καλύτερα διαφημιστικά σποτ, από εκείνο με το μαχαίρι και το μήλο, μέχρι και το φετινό με τα ελικόπτερα στον Μαραθώνα, αμφότερα για το «Πρωινό».
7 9Οι πελάτες του ξενοδοχείου βρέθηκαν μπροστά σε μια μεγάλη έκπληξη βλέποντας τόσους εκπροσώπους της showbiz μαζεμένους στο λόμπι και αμέσως τους ζήτησαν αυτόγραφα και να βγάλουν φωτογραφίες.
6 7Ωστόσο οι κριτές είπαν στον διευθυντή ότι δεν είχαν πρόθεση να διαταράξουν στο παραμικρό την ομαλή λειτουργία της επιχείρησης. Στο ξενοδοχείο για επαγγελματικούς λόγους βρέθηκε και ο δήμαρχος Μαραθώνα Ηλίας Ψινάκης, ο οποίος ενθουσιάστηκε από το γύρισμα, ενώ είδαμε και την Αννα Δρούζα με τον Θανάση Λάλα, οι οποίοι πήγαν να πιουν τον καφέ τους.
10 1Οσο για το… στόρι του τρέιλερ; Εχει να κάνει με τον ανταγωνισμό ανάμεσα στους κριτές, όταν πρόκειται να επιλέξουν την καλύτερη φωνή. Πλεκτάνες, παγίδες, ίντριγκες, δράση, ταχύτητα ανάμεσα στους τέσσερις, «Ολα για τη φωνή»: για τον εντοπισμό και τη γρήγορη εξασφάλισή της. Τότε ακούγεται ο Γιώργος Λιάγκας να λέει «Το “The voice”επιστρέφει»!

Τα οκτώ επεισόδια με τις «Τυφλές οντισιόν» έχουν γυριστεί, ενώ αρχές Μαρτίου θα γίνουν τα γυρίσματα των «Μονομαχιών». Τα live θα ξεκινήσουν τέλη Απριλίου.

Το φόρεμα της Βανδή που άναψε φωτιές
5 11
Κάποτε ξέσπασε σάλος, όταν η Δέσποινα Βανδή εμφανίστηκε με το ίδιο κόκκινο φουστάνι που είχε φορέσει πριν από εκείνη η «αιώνια αντίπαλός» της Αννα Βίσση. Να που η κριτής του «The Voice» μας απασχολεί στιλιστικά ξανά για ένα φόρεμα στο χρώμα της φωτιάς!

Η τραγουδίστρια επέλεξε για τα γυρίσματα του τρέιλερ του «The Voice 2» μια κατακόκκινη δημιουργία των MiRo. Εντυπωσιακό φόρεμα, με δαντελένιο μπούστο και πολλή διαφάνεια που έδινε την αίσθηση του nude. Στον λαιμό ακόμη λίγη δαντέλα έκανε το εφέ του γιακά. Πού το είχαμε δει ξανά; Παρόμοιο φόρεμα του ίδιου σχεδιαστικού διδύμου είχε φορέσει την περασμένη Κυριακή η εκρηκτική Κατερίνα Στικούδη στο live του «Dancing with the stars 5», μόνο που η δική της φούστα ήταν από δαντέλα, σε αντίθεση με εκείνη της Δέσποινας. Φαίνεται ότι οι MiRo πειραματίστηκαν στο ίδιο στιλ δίνοντας δύο παρόμοιες δημιουργίες στις δύο κυρίες, φροντίζοντας ναι μεν να μοιάζουν, αλλά να έχουν διαφορές, που οι πιο… παρατηρητικοί θα ήταν σε θέση να διακρίνουν.

Μαρία Ανδρέου 

Περισσότερες φωτογραφίες: 

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...