Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Απέραντο κρεβάτι! «ΑΙΜΑ, ΣΠΕΡΜΑ, ΨΕΜΑ»

Με γαργαλιστικές λεπτομέρειες περιγράφει τις ερωτικές εμπειρίες του με γυναίκες-φίρμες ο δημοσιογράφος Βαγγέλης Παπαδόπουλος

Σάλο στον κόσμο του θεάματος και στην εγχώρια showbiz αναμένεται να προκαλέσει το νέο βιβλίο του Βαγγέλη Παπαδόπουλου με τίτλο «Πορεία 1: Αίμα, Σπέρμα, Ψέμα». Ο δημοσιογράφος, αν και ισχυρίζεται πως πρόκειται για μυθιστόρημα, αποκαλύπτει στην «Espresso» πως όλες οι «καυτές» ερωτικές ιστορίες που φιλοξενεί είναι πέρα για πέρα αληθινές, με πρωταγωνιστή τον ίδιο και γνωστές κυρίες της τέχνης, του θεάματος, της τηλεόρασης, της πίστας αλλά και του εφοπλιστικού κόσμου.

Από τη
Δήμητρα Δάρδα
Φωτό: Βαγγέλης Μασιάς

«Καλό θα είναι να περιμένετε και το δεύτερο βιβλίο που έρχεται! Δεν τα περιλαμβάνει όλα αυτός ο πρώτος τόμος της τριλογίας» λέει με νόημα ο συγγραφέας για τις δικές του «60 αποχρώσεις του γκρι».
e3rw4erer 2Πάθη, ψέματα, διαζύγια, σκάνδαλα, δολοπλοκίες, φυλακίσεις ισχυρών εφοπλιστών που συγκλόνισαν το πανελλήνιο, απιστίες και ερωτικές σκηνές που σοκάρουν: σεξ μεταξύ αντρών και γυναικών, γυναικών με γυναίκες και αντρών με άντρες. «Ισως να ξεπερνάω και τον Τσαρλς Μπουκόφσκι» λέει χαμογελώντας, ενώ αρνείται ευγενικά να υποδείξει πίσω από ποιον πρωταγωνιστή της ιστορίας «κρύβεται» ο ίδιος.

Θυμίζουμε ότι ο γνωστός δημοσιογράφος διακρίθηκε για τις τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές του, τα ρεπορτάζ, τις διεθνείς αποστολές και την αρθρογραφία του. Μάλιστα υπήρξε μέλος πάνελ προγραμμάτων lifestyle και ο τολμηρός λόγος του προκαλούσε συχνά… κόντρες. Η εμφάνισή του στη λογοτεχνία έγινε το 1968 με το διήγημα «Μη φοβάσαι ποτέ. Τόλμησε», για το οποίο του ασκήθηκε ποινική δίωξη. «Για προσβολή δημοσίας αιδούς» συμπληρώνει ο ίδιος. «Πήγα στο δικαστήριο και αθωώθηκα. Σε εκείνο το βιβλίο περιέγραφα τις ερωτικές σχέσεις ενός μαθητή με την καθηγήτριά του».
e3rw4erer 4Μιλώντας για την πολυτάραχη ζωή του, άγνωστη στο ευρύ κοινό, ο Βαγγέλης Παπαδόπουλος αποκαλύπτει: «Οι περισσότερες ερωτικές σχέσεις μου ήταν πάντα καλυμμένες από πέπλο μυστικότητας. Εχω π…ξει τις ωραιότερες γυναίκες της Αθήνας και κανείς δεν ήξερε ότι είχα δεσμό μαζί τους. Στάθηκα τυχερός, γιατί οι συνάδελφοί μου με αντιμετώπισαν με επιείκεια και δεν με εξέθεσαν. Αλλά κι εγώ δεν είχα πρόθεση να το εκμεταλλευτώ για δημοσιότητα».

Η τηλεπαρουσιάστρια και η διάσημη ηθοποιός

Αναφέρεται στον μεγάλο του έρωτα με γνωστή τηλεπαρουσιάστρια, πρώην μαθήτριά του. «Σήμερα τη βλέπω στην τηλεόραση, έχει εκπομπή δική της και έχει καλοπαντρευτεί. Ο σύζυγός της είναι πολύ γνωστός. Χαίρομαι που έχει φτιάξει οικογένεια και έχει αποκτήσει και παιδιά. Να ξέρετε πως όλες οι μαθητευόμενές μου διέπρεψαν επαγγελματικά και το λέω με εγωισμό» τονίζει.

Με ένα πονηρό χαμόγελο εξιστορεί την παράνομη σχέση του, αυτή με μια πολύ γνωστή ηθοποιό, όμορφη και τσαχπίνα, πρωταγωνίστρια καθημερινής σειράς. «Ηταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Με το “χαίρω πολύ” ξεκίνησε ο δεσμός μας που κράτησε έξι μήνες. Αν συνεχιζόταν, θα γινόταν σκάνδαλο. Υποκύψαμε σε αυτή την “απειλή” και το διαλύσαμε. Παντρεμένος ήμουν κι εγώ, με τρία παιδιά» συμπληρώνει.

Η παντρεμένη και ο δεσπότης

Οπως μας λέει ο Βαγγέλης Παπαδόπουλος, «όλες οι κυρίες που αναφέρω με διαφορετικά ονόματα είναι εν ζωή. Συγκλονιστική είναι η ιστορία μιας πολύ όμορφης γυναίκας που την ποθούν δύο αδέλφια, αλλά εκείνη κατέληξε να κάνει δύο παιδιά με έναν δεσπότη» αποκαλύπτει.

«Η Αθηνά τα έμπλεξε με έναν άνθρωπο της νύχτας. Τον ερωτεύτηκε, τον παντρεύτηκε, αλλά δυστύχησε. (…) Εκανε δίδυμες κόρες. Οχι όμως με τον άντρα της. Αλλωστε είχαν χωρίσει, γιατί αυτός έμπλεξε σε περίεργες ιστορίες, μπαινόβγαινε στις φυλακές και κάποια ημέρα εξαφανίστηκε. (…) Ορκο δεν παίρνω, αλλά είμαι σίγουρος ότι ο πατέρας των κοριτσιών είναι ο δεσπότης που πριν λίγες ημέρες πέθανε. (…) Ο Ισίδωρος Πουλάκης. Που ήρθε ως στρατιωτικός ιερέας στη Μεραρχία. (…) Σε αυτού την κηδεία εμφανίστηκε η Αθηνά με τις κόρες της» αναφέρεται χαρακτηριστικά στο βιβλίο.

Αγριο σεξ στο δάσος με ζωγράφο

Ο Βαγγέλης Παπαδόπουλος βολεύεται στην καρέκλα του και ανάβει τσιγάρο. «Με μία μόνο γυναίκα έζησα το απόλυτο σεξ. Αγριο και… αξέχαστο. Είναι ζωγράφος. Μια καυτή κοκκινομάλλα, που έμενε με τον άντρα της στα βόρεια προάστια. Συναντιόμασταν στο ύπαιθρο, γιατί μόνο εκεί ήμασταν ελεύθεροι και ασφαλείς να χαρούμε τον έρωτά μας. Μέσα στο δάσος ή στα μπροστινά καθίσματα του αυτοκινήτου μου» λέει και ισιώνει τα μπλε κοκάλινα γυαλιά πάνω στη μύτη του.

f54365yg56yheg
Η Ρεβέκκα της hich society που έκανε λεσβιακά όργια μέσα στη φυλακή

Φαίνεται να απολαμβάνει την κουβέντα για τις πρώην αγαπημένες του. «Εάν αποκαλύψω ονόματα, θα ξεσπάσει μεγάλο σκάνδαλο. Στο “Αίμα, Σπέρμα, Ψέμα” θα πάθουν όλοι σοκ με μια πολύ γνωστή κυρία της υψηλής κοινωνίας, παντρεμένη, που της άρεσε να συμμετέχει σε ομαδικές σεξουαλικές πράξεις. Δεν ξέρω τι ένιωθε όταν τα ζούσε αυτά και τι εμπειρίες είχε στο Κολωνάκι, όταν όμως μπήκε στη φυλακή, στο ίδιο κελί με τρεις άλλες γυναίκες (μια αφέντρα-δολοφόνο, μια μαστροπό και μια ντίλερ ναρκωτικών), έκαναν ομαδικό σεξ και κατάληξε να αναφωνήσει “Δεν περίμενα ποτέ να ελευθερωθώ σε ένα κελί φυλακής”».

Αυτή η ιστορία, όπως αναφέρει ο Βαγγέλης Παπαδόπουλος, είναι πέρα για πέρα αληθινή και μάλιστα έγινε πρόσφατα, επί κυβέρνησης Σαμαρά – Βενιζέλου. «Τότε που οι φυλακές άρχισαν να δέχονται ονόματα της υψηλής κοινωνίας: υπουργούς, τραπεζίτες, ασφαλιστές, εκδότες, ηγουμένους, μόδιστρους, όλο το αφάν γκατέ», όπως σημειώνει στο βιβλίο του.

Οσο για το απόσπασμα με τη φυλακισμένη κυρία της καλής κοινωνίας;

«Ομορφη στα σαρανταρισμένα της, παντρεμένη με γνωστό επιχειρηματία, με υψηλές γνωριμίες και αέρα κοσμοπολίτισσας. (…) Ο άντρας της Λάμπρος Παρούζος βρισκόταν εδώ και καιρό στη φυλακή για εκτεταμένη φοροδιαφυγή, ξέπλυμα μαύρου χρήματος με αγοραπωλησίες ακινήτων, σε κάποια συμβόλαια των οποίων βρέθηκε και το δικό της όνομα. (…) Η Ρεβέκκα Παρούζου ήταν στο ίδιο κελί με τρεις ακόμα κρατούμενες. Η μία, η αφέντρα, ήταν γύρω στα εξήντα, η δεύτερη κοντά στην ηλικία της και η άλλη μικρούλα, τσαχπίνα, με καστανόμαυρα ηδυπαθή μάτια κι ένα σφιχτό, προκλητικό κ…ι. (…) Ξαφνικά όρμηξε σαν αίλουρος πάνω στο κρεβάτι της Ρεβέκκας, τη γύρισε προς το μέρος τους και της χούφτωσε το στήθος. “Κάτω τα χέρια. Μην την αγγίζεις” πρόσταξε η μαυρισμένη αφέντρα. (…)

»Το στήθος της πόνεσε αρκετά από το φούχτωμα, αλλά της άφησε ένα ίχνος ηδονής. (…) Αισθάνθηκε την ερωτική ανατριχίλα να διαπερνά όλο το σώμα της. Τώρα το χέρι της αφέντρας έφτασε στο κέντρο της ζωής της και το άγγιζε με περισσή μαεστρία που την έκανε να υγρανθεί. (…) Μη φοβάσαι, της είπε. Της τράβηξε τον στηθόδεσμο. Η Ρεβέκκα προσπάθησε να αντισταθεί. (…) Της ξέσκισε το κιλοτάκι και έπεσε πάνω της σαν θηρίο. Τα κορμιά ενώθηκαν με πάθος, είχε καιρό να νιώσει τόσο όμορφα. Στο κρεβάτι ήρθαν και οι άλλες δύο γυναίκες. Η Ρεβέκκα ζούσε πρωτόγνωρες στιγμές. (…) Οι τρεις γυναίκες έγιναν τώρα ένα σώμα που μούγκριζε από ηδονή και ευχαρίστηση, καθώς η αφέντρα έδερνε και τις τρεις βρίζοντας πρόστυχα».

r434tty5y35
Η 19χρονη γειτόνισσα και ο… μικρός Αντώνης

Το μυθιστόρημα αρχίζει με την παρουσίαση μιας παρέας αγοριών που μεγάλωναν στην ίδια γειτονιά. Ο συγγραφέας περιγράφει τα παιδικά τους χρόνια, τα ωραία και τα άσχημα, τα τυχερά και τις ατυχίες τους, αλλά και τα όνειρά τους. Αλλος έψαχνε τον έρωτα, άλλος την αγάπη, τον πλούτο, ακόμα και την… αμαρτία. Κάπου εκεί περιγράφει και την πρώτη σεξουαλική εμπειρία ενός από αυτά τα αγόρια.

«Αντωνάκη, σου αρέσουν τα κορίτσια; είπε η 19χρονη γειτόνισσα, η Νίτσα, στον νεαρό ακόμα μαθητή. Η μητέρα του έλειπε από το σπίτι και δεν ήθελε να τον αφήσει μόνο του κι έτσι φώναξε την κοπέλα από το διπλανό σπίτι. Αμέ, στο σχολείο παίζουμε κάθε μέρα. Η Νίτσα έκανε ένα γύρο στα δωμάτια πάνω κάτω, βεβαιώθηκε ότι δεν ήταν άλλος, (…) τράβηξε την κουρτίνα και τον κάλεσε πρόσχαρα κοντά της. Εκείνη τον χάιδευε και τον φίλησε. (…) Η Νίτσα αισθάνθηκε αναστατωμένη. Το πρόσωπό της ερυθρίασε και το σώμα της έβγαζε ενέργεια και πόθο. (…) Με έξυπνο τρόπο ξάπλωσε πάνω στο μιντέρι και πήρε τον Αντωνάκη πάνω της (…) Είχε ερεθιστεί και τον χάιδευε σε όλο του το σώμα με επιδέξιο τρόπο. Πήρε το χέρι του μικρού και το έβαλε πάνω της. Θέλεις να χαϊδέψεις τη θεία Νίτσα; Ο μικρός δίστασε, αλλά σε λίγο άγγιξε τα β…α της που πετούσαν φλόγες. Ενιωθε περίεργα, αλλά του άρεσε. “Για πιάσ’ το γερά με τα δυο σου χέρια”. Ο Αντώνης τώρα ανέβηκε πάνω της και με τα δυο χέρια χάιδευε και χούφτωνε τα β…α της. (…) Εκαιγαν. Πρόσεξε τις ρώγες της. Ηταν όρθιες, μυτερές, βαμμένες κόκκινο-μοβ. «Πιάσ’ τες και τρίψ’ τες σιγά σιγά. (…) Αρχισε να βογκάει σαν νανούρισμα. (…) Την ίδια στιγμή κατέβασε τη φούστα της και το κιλοτάκι της, κι άρχισε με το χέρι της να χαϊδεύει τα σκέλια και το φατνίο της».

Επιασε στα πράσα με άλλη τον εφοπλιστή σύζυγό της

Ιδιαίτερες ομοιότητες με μια αληθινή ιστορία που προκάλεσε «σεισμό» στη χώρα παρουσιάζει το επόμενο απόσπασμα: «Στις ειδήσεις ανακοινώνεται η εξάρθρωση σπείρας διακίνησης κοκαΐνης. Μεταξύ των συλληφθέντων έλεγε ότι είναι πέντε Τούρκοι, τρεις Κούρδοι και γνωστός Ελληνας εφοπλιστής επιχειρηματίας, η σύζυγός του και ο 15χρονος γιος τους. (…) Ο Λάκης Πανουσάκης και η Ζήνα Γρηγοριάδη. Το ζευγάρι, έστω και χωρισμένο, βρισκόταν στη φυλακή. (… ) Η Ζήνα ήταν ένα υπέροχο κορίτσι, μεγαλωμένο στα πλούτη και τη χλιδή. (…) Ομως στα πιο όμορφα χρόνια της, στις πιο ευτυχισμένες προσωπικές και οικογενειακές της στιγμές η Ζήνα έμεινε συγκλονισμένη, όταν “έπιασε” τον Λάκη με γκόμενα. (…) Ομηρικοί οι καβγάδες τους. Σκηνές βίας, πάθους και τρέλας».
c54g365g46gheΗ παρουσίαση του βιβλίου του Βαγγέλη Παπαδόπουλου θα γίνει την Τρίτη 17 Φεβρουαρίου στο Hoxton, στον Κεραμεικό, ωστόσο προ-κυκλοφορεί στα περίπτερα από τις εκδόσεις M Press. Τον επόμενο μήνα θα βρίσκεται στις προθήκες των βιβλιοπωλείων.

{{-PCOUNT-}}25{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...