Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Προβλέψεις για 30/4

ΚΡΙΟΣ: Σε ό,τι αφορά τα οικονομικά σας, κάνετε τις σωστές κινήσεις και μπορείτε να βρείτε πράγματα που σας χρειάζεστε σε πολύ καλή τιμή. Στα αισθηματικά σας βασιστείτε στη φαντασία και το ένστικτό σας για να εκπληρώσετε τις επιθυμίες σας. Προχωρήστε με εμπιστοσύνη στις δυνατότητές σας και θα πετύχετε πολλά.

ΤΑΥΡΟΣ: Χάρη στην πληθωρική και καλοπροαίρετη διάθεσή σας θα κρατήσετε αμείωτο το ενδιαφέρον των ανθρώπων γύρω σας. Ετσι μπορείτε να περάσετε πολύ καλά με τη συντροφιά αγαπημένων σας φίλων, αλλά και να κάνετε αξιόλογες νέες γνωριμίες που μπορεί να εξελιχθούν σε πολύ καλές φιλίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Στα αισθηματικά σας κάνετε τις σωστές κινήσεις την κατάλληλη στιγμή. Ετσι ο δρόμος προς την εκπλήρωση των επιθυμιών σας είναι ανοιχτός. Ακόμη, άποια πολύ καλή ιδέα που να αφορά την επαγγελματική σας εξέλιξη μπορεί να έρθει από εκεί που δεν το περιμένετε. Μη βιαστείτε να απορρίψετε τίποτα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:  Νιώθετε έντονα κοινωνικοί και θα προσφερθούν αρκετά πρόσωπα για να περάσετε ωραία μαζί. Δεν αποκλείεται να κάνετε νέες, αξιόλογες γνωριμίες που μπορεί να εξελιχθούν σε καλές φιλίες. Δεν αποκλείεται κάποιο άτομο από το φιλικό περιβάλλον να δείξει το ενδιαφέρον του για το άτομό σας.

ΛΕΩΝ: Χάρη στην επικοινωνιακή σας ικανότητα και τη διαίσθησή σας μπορείτε να πλησιάσετε όποιο πρόσωπο επιθυμείτε. Είναι ευκαιρία να κάνετε σημαντικές επαφές ή να αναθερμάνετε γνωριμίες που έχετε παραμελήσει. Στα προσωπικά σας θα περάσετε έντονες ερωτικές στιγμές που θα σας ανεβάσουν ψυχολογικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εχετε τη δυνατότητα να έρθετε πιο κοντά στον σύντροφό σας. Αν μοιραστείτε τις απόψεις και τα ενδιαφέροντά του, θα  ανανεώσετε ουσιαστικά τη σχέση σας, με τα καλύτερα αποτελέσματα. Οι αδέσμευτοι είναι πιθανόν να κάνετε μια ποιοτική γνωριμία με κάποιο άτομο που μπορεί να προέρχεται από το εξωτερικό.

ΖΥΓΟΣ: Χάρη στη γοητεία και την καλή σας διάθεση μπορείτε να περάσετε όμορφες και πολύ δυνατές στιγμές, όσον αφορά τα προσωπικά σας. Αρκεί να φροντίσετε εκτός από ευχάριστοι να είστε και ξεκάθαροι σε αυτά που θέλετε. Ετσι σίγουρα θα είστε σε καλό δρόμο όσον αφορά την πραγματοποίηση των ονείρων σας.

 ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μπορείτε να περάσετε πολύ όμορφες στιγμές με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει και να αναπτύξετε ουσιαστική επαφή μαζί του. Οσοι είστε μόνοι μπορείτε να κάνετε μια γνωριμία που θα σας ενθουσιάσει. Ευνοείστε όσοι ασχολείστε με καλλιτεχνικά θέματα. Καλές είναι οι συνθήκες για τα οικονομικά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Νιώθετε κουρασμένοι από τους έντονους ρυθμούς των τελευταίων ημερών, γι’ αυτό αποφασίζετε να χαμηλώσετε τους τόνους και να αφιερώσετε λίγο χρόνο στον εαυτό σας. Ετσι χαλαρώνετε συντροφιά με την οικογένειά σας, ενώ μια επίσκεψη αγαπημένων φίλων σίγουρα θα σας ανεβάσει τη διάθεση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θέλετε να εκφράσετε τα συναισθήματά σας, αλλά την ίδια στιγμή τα εμποδίζετε να βγουν στην επιφάνεια. Ο σύντροφός σας είναι έτοιμος να δείξει την αγάπη και την κατανόηση που χρειάζεστε, απλώς θέλει την ενθάρρυνσή σας. Ανοιχτείτε και τα αποτελέσματα θα είναι πολύ καλύτερα απ’ όσο περιμένετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Θα χαρείτε τη συντροφιά αγαπημένων φίλων, αλλά θέλετε και την οικογενειακή θαλπωρή. Εφευρετικοί, όπως είστε, σίγουρα μπορείτε να καταφέρετε και τα δύο. Στα οικονομικά σας μπορείτε να κάνετε αποτελεσματικά σχέδια για το μέλλον σας, αλλά και να λάβετε βοήθεια που δεν περιμένατε.

ΙΧΘΥΕΣ: Η επικοινωνία είναι το μεγάλο σας προσόν σήμερα. Μιλήστε ανοιχτά και χάρη στους γλυκούς τρόπους σας δύσκολα θα σας αντισταθεί κανείς. Πολύ όμορφες εκπλήξεις σάς περιμένουν στα αισθηματικά σας. Το μόνο που χρειάζεται από εσάς είναι να βρίσκεστε σε ετοιμότητα και να διατηρήσετε την καλή σας διάθεση.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...