Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Συμμορίες Ρομά έχουν ρημάξει τους τελευταίους μήνες την ανατολική Θεσσαλονίκη

Σε μάστιγα έχουν εξελιχθεί τους τελευταίους μήνες οι κλοπές,...

Η Κατερίνα Βρανά γιορτάζει την ημέρα που σχεδόν πέθανε

Είναι μια μαχήτρια της ζωής και δεν ξεχνά ποτέ...

Ο Μουζουράκης αποκάλυψε πως βάφτισε την κόρη του χωρίς να το πάρει...

Ο Πάνος Μουζουράκης δήλωσε πως βάφτισε την κόρη του...

Η μητέρα της Λοΐζου το αηδόνι της Ηπείρου

Η Δήμητρα Γραβάνη αποφεύγει τη δημοσιότητα, αν και είναι στον χώρο του τραγουδιού πάνω από 15 χρόνια

Η κόρη της που είναι μοντέλο βρίσκεται συνεχώς μπροστά στα φώτα, ενώ η ίδια, παρότι είναι τραγουδίστρια, δείχνει να αποφεύγει τη δημοσιότητα. Η Δήμητρα Γραβάνη, γνωστή ερμηνεύτρια ηπειρώτικων τραγουδιών, είναι η μητέρα της Αλεξάνδρας Λοΐζου! Η αλήθεια είναι πως ελάχιστοι γνωρίζουν ότι η εντυπωσιακή ξανθιά και πολύ νέα πεθερά του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου ασχολείται με τα καλλιτεχνικά.
rf4w5tywe4yrt 1 Η ερμηνεύτρια λατρεύει τη δουλειά της, αλλά φροντίζει να την κάνει όσο καλύτερα γίνεται χωρίς να αναφέρεται δημόσια στα προσωπικά της.

rf4w5tywe4yrt 3Πάντως όταν κάποιος βλέπει μητέρα και κόρη πλάι πλάι αντιλαμβάνεται αμέσως ότι η εντυπωσιακή Αλεξάνδρα έχει κληρονομήσει το γονίδιο της ομορφιάς από την επίσης όμορφη και sexy μητέρα της. Απόδειξη ότι στον γάμο της κόρης της με τον επιχειρηματία νυχτερινών κέντρων Βασίλη Σταθοκωστόπουλο τον περασμένο Ιούλιο όλα τα φλας έπεσαν -λόγω της εντυπωσιακής εμφάνισής της- πάνω στην κυρία Δήμητρα, χωρίς ωστόσο τότε να γνωρίζουμε ποια είναι η δουλειά της.

«Η Δήμητρα Γραβάνη είναι μια πολύ σεμνή και διακριτική γυναίκα που αγαπάει πολύ τα παιδιά της -εκτός από την Αλεξάνδρα έχει και έναν γιο που είναι κομμωτής- και δεν επιθυμεί να στρέφει τα φώτα πάνω της. Θέλει τα παιδιά της να έχουν τον πρώτο λόγο και εκείνη ως καλή μαμά να έρχεται σε δεύτερη μοίρα. Ασχολείται με το τραγούδι περισσότερο από δεκαπέντε χρόνια και αν επεδίωκε τη δημοσιότητα, θα μπορούσε εδώ και πολύ καιρό να είχε γίνει ευρέως γνωστή. Πάντως μην ξεχνάμε πως είναι ιδιαίτερα αγαπητή από τους λάτρεις του ηπειρώτικου τραγουδιού, το είδος της μουσικής που εκπροσωπεί» λέει στην «Espresso» άτομο από το περιβάλλον της τραγουδίστριας.

Να πούμε ότι η καλλιτέχνιδα (κατάγεται από τα Γιάννενα) αγάπησε από πολύ μικρή τη μουσική και -εκτός από την εμπειρία του να τραγουδάει σε πανηγύρια της περιοχής της Ηπείρου- καλλιέργησε τη φωνή της σπουδάζοντας φωνητική. Εως τώρα έχει κυκλοφορήσει τρία cd («Αρωμα της Ηπείρου», «Ηπειρώτικα ακούσματα», «Ηπειρώτικα μεράκια» και το «Για μια αγάπη λιώνω» που είναι το πιο πρόσφατο), τα οποία συγκεντρώνουν την προτίμηση των φίλων του συγκεκριμένου είδους.rf4w5tywe4yrt 4

Η Δήμητρα Γραβάνη στο παρελθόν έχει συνεργαστεί με γνωστούς Ηπειρώτες κλαρινίστες. Σήμερα τη συνοδεύει στο κλαρίνο ο Δημήτρης Μημοπότσης – ένα από τα ονόματα που πρωτοστατούν στα περίφημα ηπειρώτικα γλέντια. «Η Δήμητρα είναι περιζήτητη σε γάμους, βαφτίσεις και αρραβώνες Ηπειρωτών σε όλη την Ελλάδα, ενώ το καλοκαίρι εμφανίζεται σε πολλά πανηγύρια της Ηπείρου. Παλαιότερα και ο σύζυγός της έπαιζε κλαρίνο και οι δυο τους αποτελούσαν ένα πολύ όμορφο καλλιτεχνικό ζευγάρι» καταλήγει η ίδια πηγή.

Αλκίνοος Μπουνιάς 

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...