Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Πέννες με πέστο βασιλικού από τον Τίμο Ζαχαράτο

Ο Τίμος Ζαχαράτος ετοίμασε στην κουζίνα της εκπομπής «Πάμε...

Μέσα σε μία εβδομάδα έχουν γίνει ήδη 41 καταγγελίες για ενδοσχολική βία...

Σοβαρές αλλαγές στα σχολεία, που θα οδηγήσουν στην ισχυροποίηση...

Αποτύπωμα στη σκανδάλη της καραμπίνας δείχνει ότι ο 36χρονος σκότωσε τη...

Επιβεβαιώθηκε η δολοφονία της 63χρονης γυναίκας από τον ίδιο...

Βροχή οι καταγγελίες γυναικών στην Κρήτη για ενδοοικογενειακή βία

Διαδέχονται η μία την άλλη οι καταγγελίες γυναικών στην...

SOS συνταγές από την Ελενα

Η σέξι τραγουδίστρια μαγείρεψε με την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου πασχαλινά εδέσματα για τους μικρούς των Παιδικών Χωριών.

6df4596h8Τσουρέκια και άλλα πασχαλινά γλυκά μαγείρεψαν η Ελενα Παπαρίζου και η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου για τους φιλοξενούμενους στα Παιδικά Χωριά SOS! Η τραγουδίστρια και η μαγείρισσα πρόσφεραν όμορφες στιγμές στους μικρούς τους φίλους που τις υποδέχτηκαν με τραγούδια, γέλια και μεγάλη χαρά.

«Είμαστε με την Αργυρώ από το μεσημέρι στα Παιδικά Χωριά SOS. Τραγουδήσαμε και ζυμώσαμε. Αυτό είναι αληθινό, καλό Πάσχα» έγραψε πριν από λίγες μέρες στην προσωπική της σελίδα στο Διαδίκτυο η Ελενα Παπαρίζου, ανεβάζοντας παράλληλα και μια φωτογραφία της από τη εκδήλωση ανάμεσα σε χαρούμενα παιδάκια.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια -η οποία μαζί με την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου βρέθηκε την στις εγκαταστάσεις των Παιδικών Χωριών SOS στη Βάρη- από την πρώτη στιγμή που πάτησε το πόδι της στον χώρο ένιωσε τη ζεστασιά και την αγάπη των παιδιών, αφού μόλις την αντίκρισαν άρχισαν να της τραγουδούν το γνωστό κομμάτι της «Το φως της ψυχής». «Ηταν πάρα πολύ ωραία έκπληξη. Τραγούδησα κι εγώ μαζί τους, και με εντυπωσίασε πολύ το παιδάκι που έπαιζε ντραμς… Γενικά συγκινούμαι με τα παιδιά. Εχω και ανίψια σε όλες τις ηλικίες, οπότε καταλαβαίνετε» δήλωσε η ίδια λίγο μετά το τέλος της εκδήλωσης.

Την ίδια συγκίνηση ένιωσε και η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, η οποία έβαλε όλη τη μαγική της τέχνη για να ετοιμάσει λιχουδιές για τα παιδιά, όπως είναι τα γλειφιτζούρια από σοκολάτα, τα οποία έγιναν ανάρπαστα. Η γνωστή μαγείρισσα, που έχει ξαναπάρει μέρος σε ανάλογες εκδηλώσεις, τόνισε -μεταξύ άλλων- γα την παρουσία της στα Παιδικά Χωριά SOS: «Περάσαμε πολύ ωραία. Χαίρομαι που δέχτηκε η Ελενα την πρότασή μου και ήρθε να φτιάξουμε μαζί τσουρέκια για τα παιδιά. Στα παιδιά αρέσει πολύ όλο αυτό. Εχουμε ξανακάνει εκδηλώσεις με τα παιδιά και τρελαίνονται με τη μαγειρική και το τραγούδι, τους αρέσει πολύ!».

Tις δύο κυρίες ευχαρίστησε για την παρουσία τους ο Γιώργος Πρωτόπαπας, γενικός διευθυντής των Παιδικών Χωριών SOS: «Είναι για εμάς πολύ σημαντικό άνθρωποι και καλλιτέχνες, αλλά και δημιουργοί, όπως η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου και η Ελενα η Παπαρίζου, να αφιερώνουν προσωπικό τους χρόνο όχι απλώς για να επισκεφτούν, αλλά για να κάνουν δράσεις μαζί με τα παιδιά και να τους ετοιμάσουν γλυκά για το Πάσχα δίνοντάς τους την ευκαιρία και να τους δουν από κοντά αλλά και να αισθανθούν ότι όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε κάτι. Η Αργυρώ και η Ελενα και δεσμεύτηκαν ότι θα υποστηρίξουν τα χωριά και τα παιδιά τους και με άλλες ενέργειες, και τις ευχαριστούμε πολύ γι’ αυτό».

Να συμπληρώσουμε ότι η Ελενα Παπαρίζου δεν αρραβωνιάστηκε -όπως ακούστηκε, λόγω του δαχτυλιδιού που φοράει τελευταία- με τον αγαπημένο της Ανδρέα Καψάλη: «Νομίζω ότι έχει παρεξηγηθεί όλο αυτό! Δεν παντρευόμαστε! Δεν αρραβωνιαστήκαμε! Ισχύει ότι μου έχει κάνει δώρο ένα δαχτυλίδι, αλλά μέχρι εκεί» δήλωσε η τραγουδίστρια. Οσο για τα φετινά ελληνοαμερικανικά βραβεία GABBY, η Ελενα στις 25 Μαΐου θα βρίσκεται στο Χόλιγουντ για να τραγουδήσει στο πάρτι που θα πραγματοποιηθεί μετά το τέλος της εκδήλωσης.  

ΑΛΚΙΝΟΟΣ ΜΠΟΥΝΙΑΣ

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Cool στο κέντρο της Αθήνας ο Μπισμπίκης

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα» άρχισε...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...