Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Baby bloom για τον κανακάρη της Μαρίας Καρλάκη

Διπλό όνομα και νησιωτικό location στο baby bloom του...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Η Τραϊάνα Ανανία για την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα

Tην ώρα που η αγωνία για την υγεία του...

Χρήστος Τσικνιάς: Αγωνία για τον μίμο της πίστας

Δύσκολες ώρες για τον καλλιτέχνη Χρήστο Τσικνιά, ο οποίος...

Πήρε τον «βράχο» της Σάλκε

Ο Ολυμπιακός συμφώνησε με τη γερμανική ομάδα για τον Βραζιλιάνο αμυντικό Σαντάνα

Βραζιλιάνικο… θωρηκτό, για την ενίσχυση του κέντρου άμυνας του, φέρνει στο μεγάλο λιμάνι ο Ολυμπιακός! Οι «ερυθρόλευκοι», βλέποντας πως η Ζενίτ αργεί να «ανάψει το πράσινο φως» για την παραχώρηση του Λουίς Νέτο, ενεργοποίησαν το «Σχέδιο Β», και συμφώνησαν με τη Σάλκε για την απόκτηση του Φελίπε Σαντάνα.
Ο 28χρονος Λατίνος σέντερ μπακ, ύψους 1,94μ., με πολυετή θητεία στα γήπεδα της Μπούντεσλιγκα, αναμένεται να έρθει σήμερα στη χώρα μας για τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και τις υπογραφές. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα ενταχθεί στην ομάδα του Πειραιά με τη μορφή δανεισμού για έξι μήνες, ενώ στη συμφωνία προβλέπεται και οψιόν αγοράς.

Σε αντίθεση με τον Νέτο, ο Σαντάνα μπορεί να αγωνιστεί στο Γιουρόπα Λιγκ. Ξεκίνησε την καριέρα του στη Φιγκεϊρένσε, όπου έμεινε δύο σεζόν, μετρώντας 37 συμμετοχές και 5 γκολ. Το 2008 μεταγράφηκε στην Ντόρτμουντ, όπου σε πέντε χρονιές είχε 95 συμμετοχές και 6 γκολ, ενώ από το 2013 ανήκει στη Σάλκε (21 συμ./1 γκολ). Εχει κατακτήσει δύο πρωταθλήματα και ένα Κύπελλο στη Γερμανία, και ήταν φιναλίστ στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ τη σεζόν 2012-2013. Οι «βασιλικοί μπλε», οι οποίοι σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Κασάμι, αποφάσισαν να τον παραχωρήσουν μετά την προσθήκη του Νάστασιτς από τη Μάντσεστερ Σίτι.

Παράλληλα, οι ιθύνοντες του πειραϊκού συλλόγου διέψευσαν τις φήμες που ήθελαν τη Σάλκε να δίνει τον Σαντάνα ως αντάλλαγμα για τον Κασάμι, και επισήμαναν ότι τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου απορρίφθηκαν προτάσεις για την παραχώρηση των Ντουρμάζ (Φενέρμπαχτσε), Μασουακού (Ιντερ) και Ελαμπντελαουί (Σάλκε).

Κονέ και Ντι Μαϊό

Πάντως, δεν αποκλείεται να γίνει κίνηση για την απόκτηση ακόμη ενός σέντερ μπακ. Δημοσιεύματα από το εξωτερικό, εξάλλου, ανέφεραν ότι οι πρωταθλητές Ελλάδος έκαναν κρούσεις σε Λιόν και Τζένοα, για τις περιπτώσεις των Μπακαρί Κονέ και Σεμπάστιαν Ντι Μαϊό αντίστοιχα.

Από κει και πέρα, χτες γράφτηκε το τελευταίο επεισόδιο του σιριαλ Αλαν Πουλίδο. Ο Μεξικανός επιθετικός βρέθηκε χτες στην Αθήνα κι έπειτα στηνΒοιωτία, υπογράφοντας συμβόλαιο για ενάμιση χρόνο με τον Λεβαδειακό. Αλλωστε, από τν στιγμή που ο 24χρονος έχει προσφύγει στο CAS για την επίλυση του θέματος με την Τίγκρες, δεν μπορεί -μέχρι να τελεσιδικήσει η υπόθεση- να αγωνιστεί στον Ολυμπιακό. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου όμως, τη νέα αγωνιστική περίοδο θα μετακομίσει στου Ρέντη για να φορέσει τα «ερυθρόλευκα».

«Η συμπεριφορά της πρώην ομάδας μου δεν μου επέτρεψε να παίξω ποδόσφαιρο για 8 μήνες και μου στέρησε πολλές ευκαιρίες για να εκπληρώσω το όνειρό μου και να παίξω στην Ευρώπη. Τώρα, η νέα μου ομάδα, ο Λεβαδειακός, μου δίνει την ευκαιρία να επιστρέψω στο ποδόσφαιρο» έγραψε στο twitter ο ποδοσφαιριστής. Παράλληλα, ο Μάικλ Ολαϊτάν παραχωρήθηκε δανεικός, έως το τέλος της αγωνιστικής περιόδου, για να πάρει παιχνίδια, στον Εργοτέλη.
Στο μεταξύ, το Σάββατο 7 Φεβρουαρίου θα τελεστεί το μνημόσυνο για τα θύματα της Θύρας «7».

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...