Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Ο Ελληνας μακιγιέρ του… Bollywood!

Πώς ο make – up artist Γιώργος Κρητικός κατέκτησε τον χώρο τού θεάματος στην Ινδία

Η οικονομική κρίση έχει στείλει αρκετούς επαγγελματίες -από όλους τους τομείς- σε όλα τα σημεία της Γης. Ο μακιγιέρ Γιώργος Κρητικός άφησε την Ελλάδα και μετακόμισε στην Ινδία αναζητώντας καλύτερη επαγγελματική τύχη. Και τη βρήκε! Αν και στη χώρα μας συνεργάστηκε με μεγάλα ονόματα από τον χώρο του μόντελινγκ και του θεάματος, εκεί είχε την ευκαιρία να αγγίξει με τα πινέλα του stars του Bollywood αλλά και την άτακτη κληρονόμο Paris Hilton!

Αν και αρχικά ο Γιώργος σπούδασε σχέδιο μόδας σε Αθήνα και Λονδίνο, λίγο καιρό αργότερα τον κέρδισε το μακιγιάζ, αφού, όπως λέει στην «Espresso», του άρεσε η μεταμόρφωση. Δούλεψε σε πρακτορείο αναλαμβάνοντας πολλές δουλειές σε περιοδικά αλλά και καμπάνιες, όταν όμως η κρίση χτύπησε την πόρτα της χώρας μας, εκείνος αποφάσισε να κάνει το μεγάλο βήμα: να πάει στην Ινδία να δουλέψει, συγκεκριμένα στη Βομβάη.

«Τα πράγματα είχαν δυσκολέψει αρκετά στον χώρο της μόδας, με περιοδικά να κλείνουν το ένα μετά το άλλο, κόσμο να χάνει δουλειές και να μην πληρώνεται. Επρεπε κάτι να γίνει κι έτσι πήρα την απόφαση να φύγω.

»Ενας φίλος μου και παγκοσμίως γνωστός hair stylist, ο Γκάμπριελ Γεωργίου, μένει στην Ινδία και μου πρότεινε να δοκιμάσω εκεί την τύχη μου. Ετσι κι έγινε! Η προσαρμογή μου δεν ήταν εύκολη, αλλά τώρα όλα είναι μια χαρά» μας λέει ο Γιώργος Κρητικός.

Στην χώρα των ιερών αγελάδων εντάχθηκε στο δυναμικό του πρακτορείου Anima creatives. «Μιλάμε για άλλα μεγέθη παραγωγής και οργάνωσης. Δουλεύουν άπειρα άτομα στο backstage ενός editorial μόδας για ένα περιοδικό, ας πούμε. Οταν πρόκειται δε για διαφημιστικό σποτ ή κάποιο γύρισμα, αυτό που ζεις απλώς… δεν υπάρχει!» επισημαίνει και τονίζει πως ο πελάτης πάντα έρχεται με την ιδέα και το κόνσεπτ για το προϊόν που θέλει να διαφημίσει, αν και είναι ανοιχτός στις προτάσεις από τους ειδικούς, ακόμη δε και από τους στιλίστες, τους make-up artists και τους hair stylists. Στην Ελλάδα ο Γιώργος Κρητικός συνεργάστηκε με εγχώριες διασημότητες, όπως η Βίκυ Καγιά, η Σμαράγδα Καρύδη και η Νατάσα Καλογρίδη. Στη Βομβάη όμως ήρθε… αντιμέτωπος με celebrities που κρατούν τα ηνία του ινδικού κινηματογράφου.

«Οι επώνυμοι είναι πάντα επώνυμοι, ό,τι κι αν συνεπάγεται αυτό. Εδώ έχουμε παραξενιές εμείς, αυτοί δεν θα έχουν, με τόση δημοσιότητα; Εχω δουλέψει με σταρ του Bollywood, όπως οι Katrina Kaif, Ileana D’Cruz, Vaani Kapoor, Sushmita Sen, αλλά και με ένα από τα σημαντικότερα top models ινδικής καταγωγής, την Ujjwala Raut». Οπως μας αποκάλυψε ο… ξενιτεμένος Γιώργος, καμία από τις κυρίες δεν τον δυσκόλεψε ιδιαίτερα, ενώ δηλώνει πως οι ξένοι celebrities «είναι ευγενικοί και πολύ ένθερμοι, όταν ξέρουν πως δουλεύουν με Ελληνες».

Ο Γιώργος εξάλλου ήταν ένα από τα μέλη του crew που δούλεψε σε ένα event του λατρεμένου των γυναικών Christian Louboutin, αλλά και με την Paris Hilton.

Η συνεργασία του με την Paris Hilton

43253w45t35tret 4Ο Ελληνας make-up artist είχε την ευκαιρία να συνεργαστεί με την κληρονόμο που τα προηγούμενα χρόνια είχε ταράξει τα κοσμικά νερά παγκοσμίως, την άτακτη Paris Hilton. «Ηρθε πριν από καιρό στην Ινδία για κάποιο royal event, στο οποίο θα έπαιζε μουσική. Επικοινώνησε με το πρακτορείο μου κι έτσι συνεργαστήκαμε. Δεν θα σου πω ότι κάτι με δυσκόλεψε σε αυτή τη συνεργασία, ίσα ίσα που περάσαμε πολύ ωραία και γελάσαμε. Ολα πήγαν μια χαρά, χωρίς ντιβισμούς και υστερίες. Μπορώ να πω μάλιστα πως ήταν ευγενέστατη» λέει ο Γιώργος Κρητικός για την «κακομαθημένη» celebrity.

Ελισσάβετ Κυρίτση 

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους δύο άντρες

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...