«Μπρούσκο» με έντονο άρωμα από το «Dancing with the stars»

Δρακά και Ιωαννίδης, που ήταν ζευγάρι στο σόου, θα παίξουν μαζί και στο σίριαλ

Είναι της μοίρας τους γραφτό! Μαζί στο «Dancing», μαζί τώρα και στο «Μπρούσκο». Από το δημοφιλές «Dancing with the stars 5» και το Στούντιο Κάπα στην Παλλήνηβρέθηκαν στην Κύπρο, στα πλατό της επιτυχημένης καθημερινής σειράς του ΑΝΤ1 «Μπρούσκο».

Ενα νέο πρόσωπο θα μπει από τη Δευτέρα στο σίριαλ της σεναριογράφου Βάνας Δημητρίου και μας είναι πολύ γνώριμο. Η χορεύτρια Αναστασία Δρακά, η δασκάλα χορού του ηθοποιού Θεοχάρη Ιωαννίδη στο χορευτικό σόου του καναλιού του Αμαρουσίου, ύστερα από πρόταση-πρόκληση του σκηνοθέτη Ανδρέα Γεωργίου και του παραγωγού Κούλλη Νικολάου μπήκε στα γυρίσματα του μεθυστικού «Μπρούσκου».

«Πάτροκλος» και «Αννα»

Η Αναστασία Δρακά θα υποδυθεί την 25χρονη Αννα Μερετάκη, την κληρονόμο μιας πολύ εύπορης οικογένειας στα Χανιά της Κρήτης. Η κοπέλα με το που επιστρέφει από την Ιταλία, όπου σπούδαζε οικονομολόγος, γνωρίζεται με τον Πάτροκλο (Θεοχάρης Ιωαννίδης), με τη διαμεσολάβηση του Διαμαντή (Γιώργος Ζένιος), με σκοπό τον γάμο. Για τον Πάτροκλο μια καλή κοπέλα από την Κρήτη, με κύρος και περιουσία, είναι ό,τι πρέπει για την κοινωνική και οικονομική ανέλιξή του. Ο Πάτροκλος θα γοητευτεί από την Αννα, θα τη ζητήσει σε γάμο και εκείνη θα δεχτεί, αλλά θα αλλάξει και οριστικά τη ζωή του.

«Λόγω του “Dancing with the stars 5″έπρεπε να ταξιδεύω στην Κύπρο για να κάνω μαθήματα στον Θεοχάρη Ιωαννίδη, αφού εκείνος μένει μόνιμα στο νησί για τις ανάγκες της σειράς “Μπρούσκο”. Επί δύο μήνες βρισκόμουν κοντά στους πρωταγωνιστές της σειράς και τότε ο παραγωγός και ηθοποιός Κούλλης Νικολάου μου είπε ότι πρέπει να δοκιμάσω και την υποκριτική. Στην αρχή ήμουν επιφυλακτική. Ο σκηνοθέτης Ανδρέας Γεωργίου είχε την ίδια άποψη. Ηδη έχω κάνει δύο εβδομάδες γυρίσματα και έχω γνωρίσει έναν άλλον κόσμο. Mόλις τελειώσουν τα γυρίσματα, θα γραφτώ σε δραματική σχολή στην Αθήνα.

»Φαίνεται ότι είναι το τυχερό μας με τον Θεοχάρη. Στο “Dancing”ήμουν εγώ η δασκάλα του στον χορό και μετά την αποχώρησή μας από το σόου ο Θεοχάρης έγινε ο δάσκαλός μου στην υποκριτική. Οι σκηνοθέτες του “Μπρούσκου” μας έβλεπαν με τον Θεοχάρη στο “Dancing”και θεώρησαν ότι έχουμε μεταξύ μας χημεία. Αυτή η χημεία θέλουν να βγει έξω και στο ζευγάρι που θα υποδυθούμε, τον Πάτροκλο και την Αννα, που θα χορέψουν τελικά τον χορό του Ησαΐα» λέει στην «Espresso» η Αναστασία Δρακά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διαζύγιο και στα πορτοφόλια για γνωστό ζευγάρι της σόουμπιζ

Παρά τις προσπάθειες για ένα πολιτισμένο διαζύγιο χάριν των τεσσάρων παιδιών τους, οι φήμες για «ασυμφωνία χαρακτήρων» και η απομάκρυνσή τους από τα κοινά οικονομικά συμφέροντα δείχνουν ότι ο δρόμος της επιστροφής έχει κλείσει οριστικά.

Λιάγκας σε TV αμόκ – Χαμός στα social μετά το βρίσιμο του παρουσιαστή στην αρχισυντάκτρια της εκπομπής

«Αστραψαν και βρόντηξαν» οι χρήστες του διαδικτύου κατά του Γιώργου Λιάγκα! Αφορμή στάθηκε η επίθεση του παρουσιαστή του ΑΝΤ1 στην αρχισυντάκτριά του, την οποία δεν δίστασε να βρίσει on air ενόσω είχαν μια συζήτηση με την ομάδα του στο «Πρωινό».

Ο Γαβαλάς έκανε απόλυτη ξεφτίλα την 70χρονη Βίσση

Νέα «καρφιά» από τον Γαβαλά στην 70χρονη Βίσση για...

Η Τούνη «βασίλισσα» των Airbnb στην Αθήνα

Η διάσημη influencer επένδυσε σε δύο ακίνητα στο κέντρο...

Τα γυρνάει ο σύντροφος της Μυρτώς – Τα μηνύματα τα ξημερώματα και η πρόσκληση στο μοιραίο δωμάτιο

Σε αντιφάσεις φαίνεται να πέφτει ο σύντροφος της αδικοχαμένης...

Η τρανς «Ολίβια» «σπάει» τη σιωπή της μέσα από τις φυλακές – Τι αποκαλύπτει για το μοιραίο βράδυ;

Η 23χρονη τρανς «Ολίβια» είναι το «κλειδί» στην υπόθεση θανάτου της Μυρτώς στην Κεφαλονιά.

Η Ολίβια του δωματίου 11 και της Συγγρού

Ο κομβικός ρόλος της τρανς που βρισκόταν στο ίδιο...

Σπάνια δημόσια έξοδος Έλληνα ηθοποιού με την όμορφη σύζυγό του

«Με την σύζυγό μου είμαστε και μαζί από τότε που ξεκίνησα, οπότε είναι δίπλα μου σε όλη την πορεία»