Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για το Σάββατο 20 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Για να μην παρεξηγηθείτε, πείτε τη γνώμη σας...

Στη φόρα βίντεο με επτάχρονο να ξυλοκοπά οκτάχρονο στην Πάτρα για να...

Δεν έχει προηγούμενο το νέο περιστατικό βίας ανηλίκων που...

O Ιερός Καθεδρικός Ναός του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στην Αλεξάνδρεια κινδυνεύει με...

Με άμεσο «σφράγισμα», λόγω φθορών, κινδυνεύει ο Ιερός Καθεδρικός...

Στη φυλακή σάτυρος που θώπευσε 22χρονη κοπέλα στη Θεσσαλονίκη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε ένας 48χρονος άνδρας...

Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2015

ΤΑΥΡΟΣ: Υστερα από τόσες ταλαιπωρίες, ήρθε η στιγμή για έρωτα και καλή ζωή, γιατί…

ΚΡΙΟΣ: Μια καινούργια επαγγελματική συνεργασία θα αναλώσει αρκετό από τον ελεύθερο χρόνο σας. Μη φρενάρετε όσους σας δίνουν ευκαιρίες και σας ανοίγουν δρόμους για την εξέλιξη της καριέρας σας. Επίσης μην είστε υπερβολικοί σε έξοδα που μπορείτε να αποφύγετε, για να μην έχετε αργότερα δυσκολίες.

ΤΑΥΡΟΣ: Υστερα από τόσες ταλαιπωρίες, ήρθε η στιγμή για έρωτα και καλή ζωή, γιατί σας αξίζει να περάσετε καλά. Μπορεί ο σύντροφός σας να έχει ακόμη αρκετά άγχη, αλλά σίγουρα είστε καλύτερα απ’ ό,τι στο παρελθόν και αυτό φαίνεται στην καθημερινότητά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι πιέσεις και τα προβλήματα βρίσκονται πίσω σας και μπροστά σας είναι μόνο η ευτυχία. Η σχέση σας δεν θα μπει στο μικροσκόπιο και έτσι θα έχετε τα περιθώρια να δράσετε όπως θέλετε. Υλοποιήστε κάποια παλιά σχέδιά σας και θα δείτε ότι θα νιώσετε ακόμη καλύτερα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Για να μην κουραστείτε ή αγχωθείτε, προσπαθήστε να μη βγαίνετε κατά πολύ από τον ρυθμό σας. Κάποια πράγματα μπορούν να περιμένουν, δεν χρειάζεται να πιέζεστε. Απομακρυνθείτε αμέσως από ανθρώπους που σας καταπιέζουν και δεν σας αφήνουν να είστε ο εαυτός σας.

ΛΕΩΝ: Για να προβείτε σε δεσμεύσεις, σιγουρευτείτε πρώτα αν μπορείτε να δεχτείτε τις απαιτήσεις των άλλων. Η υποστήριξη και η βοήθεια που θα λάβετε από το περιβάλλον σας θα σας κάνει υπεραισιόδοξους. Οι σταθερές σχέσεις σας θα κινδυνέψουν, μόνο αν ζητάτε συνέχεια περισσότερα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η σχέση με τον σύντροφό σας αρχίζει να ξανανιώνει και να βρίσκεται σε πιο ασφαλείς δρόμους. Αφού ξέρετε ότι χώρια δεν μπορείτε να ζήσετε, μην αφήνετε τον εγωισμό να μπαίνει ανάμεσά σας και απλοποιήστε τις καταστάσεις που σας ταλαιπωρούν.

ΖΥΓΟΣ: Οργανωθείτε για να κάνετε τη ζωή σας πιο πρακτική και να αποβάλλετε το άγχος από την καθημερινότητά σας. Τα προβλήματά σας θα αρχίσουν να επιλύονται με απλούς τρόπους. Θέστε τις επιδιώξεις σας σε νέο πλαίσιο και ενεργήστε με αυτοσυγκράτηση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αφιερώστε χρόνο στον εαυτό σας προκειμένου να μπορέσετε να κάνετε ό,τι σας αντιπροσωπεύει πραγματικά. Για να μην εγκαταλείψετε κάποιες καλές συνήθειές σας, φροντίστε να μην είστε συνέχεια απασχολημένοι και αγχωμένοι.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Θα βελτιωθεί και η δική σας διάθεση και του συντρόφου σας και θα είστε πιο ανεκτικοί και ήρεμοι. Το ότι φροντίζετε να είστε συνεπείς στις υποχρεώσεις σας ασφαλώς θα δώσει τις καλύτερες εντυπώσεις. Οι αλλαγές που θα γίνουν θα είναι τελείως διαφορετικές από αυτές που υπήρξαν τελευταία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μην ασκήσετε κριτική σε άτομα που αγαπάτε, αλλά προσπαθήστε να κατανοήσετε τις απόψεις τους. Η αιτία του στρες του συντρόφου σας δεν είναι -όπως εσείς πιστεύετε- η σχέση σας, αλλά η δουλειά του, η οποία έχει γίνει πολύ απαιτητική.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Για να πετυχαίνουν οι συναλλαγές σας, φροντίστε να είστε περισσότερο ευγενικοί και καθόλου εριστικοί. Με τη βοήθεια της διαίσθησής σας θα προλάβετε παρασκηνιακές καταστάσεις στον επαγγελματικό χώρο και θα σιγουρέψετε τη θέση σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Εάν το θέλετε πραγματικά, έχετε τρόπο να κάνετε τις κοινωνικές σας σχέσεις πιο ουσιαστικές. Οσο πιο γρήγορα προσαρμοστείτε στις συνθήκες που επικρατούν στο επαγγελματικό περιβάλλον σας τόσο το καλύτερο για εσάς.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Οσα έγιναν στο παρασκήνιο και οδήγησαν στο… διαζύγιο του Mega από την Ελένη Μενεγάκη

Τη στιγμή που γίνεται μεγάλος ντόρος στα δημοσιογραφικά γραφεία...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Φίλος «οχιά» και δολοφόνος του άτυχου καρκινοπαθούς Γερμανού στην Κρήτη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε χθες, μετά την...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Η τοποθέτηση Παπανώτα περί κακοποίησης και η αντίδραση Κασσελάκη

«Καλύτερα να μασάς παρά να… πολυμιλάς» είναι η φράση...

«Βράζει» η Νίσυρος με την αποκάλυψη πως δημόσιος υπάλληλος παρέσυρε αγόρια ηλικίας 10-15 ετών

Σοκ προκαλεί η αποκάλυψη πως ο αρχαιοφύλακας του μουσείου...