Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Η Παπαληγούρα σκλάβα τής Καρυοφυλλιάς

Η Παπαληγούρα γίνεται σκλάβα της Καραμπέτη στην πρεμιέρα του νέου κύκλου της γνωστής σειράς

Σκηνές που σοκάρουν, διάλογοι που «κόβουν» σαν ξυράφι και ήρωες οι οποίοι «χορεύουν» σε ρυθμούς παράνοιας, κάποιοι προσπαθώντας να ξεφύγουν από τη σκληρή μοίρα και άλλοι προκαλώντας την.

Το πρώτο επεισόδιο του νέου κύκλου της «10ης εντολής», με τίτλο «Σιωπή», ήταν πραγματικά αποκαλυπτικό, αφού στην ειδική προβολή που έγινε χθες οι θεατές παρακολούθησαν τη Λένα Παπαληγούρα σε καυτές λεσβιακές περιπτύξεις, να γίνεται… σκλάβα του σεξ της «μαντάμ» Καρυοφυλλιάς Καραμπέτη!

Η σειρά του Πάνου Κοκκινόπουλου επιστρέφει από την Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου στον Alpha, με μια ιστορία που προκαλεί τους πρωταγωνιστές της να αναμετρηθούν με τις υποκριτικές δυνατότητές τους. Κύριος άξονας είναι το human trafficking, ηρωίδες γυναίκες που φεύγουν από τη χώρα τους αναζητώντας μια καλύτερη τύχη και καταλήγουν να γίνονται αντικείμενα του σεξ. Ανυπεράσπιστες ψυχές-εμπορεύματα ενός άλλου θεού, που βιώνουν τη φρίκη στο μέγιστο βαθμό.

Το σενάριο

Μία από αυτές είναι εκείνη την οποία υποδύεται η Λένα Παπαληγούρα, η οποία μάλιστα συνυπογράφει το σενάριο με τον Πάνο Κοκκινόπουλο. Η κοπέλα, ως σκλάβα του σεξ, αναγκάζεται να ικανοποιεί τις ορέξεις των πελατών του «σπιτιού» όπου έχει καταλήξει, αλλά κι εκείνες της ιδιοκτήτριας, την οποία ενσαρκώνει η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη.

Φορώντας μια ρόμπα σε κάποια από τις έντονες σκηνές και αφού έχει μοιράσει για ακόμη μία φορά την καθημερινότητά της μεταξύ του «σπιτιού», του δωματίου με τους πελάτες και λίγων στιγμών χαράς με τα υπόλοιπα κορίτσια με τα οποία μοιράζεται το δωμάτιο, η Μαρία (Λένα Παπαληγούρα) αναγκάζεται να πλύνει τα πόδια της αλλά και να υποκύψει στις ερωτικές επιθυμίες της.

«Είμαι σοκαρισμένη από την προβολή του επεισοδίου, δεν το είχα δει ολόκληρο. Πρόκειται για μια πολύ σκληρή ιστορία που αφορά ένα τεράστιο κοινωνικό πρόβλημα. Πιστεύω ότι και οι άνθρωποι που επισκέπτονται αυτά τα “σπίτια” θα πρέπει να σκεφτούν σοβαρά τις ευθύνες τους, είναι συνένοχοι στο έγκλημα.

»Κατά τη γνώμη μου θα έπρεπε να τιμωρούνται και αυτοί» δηλώνει στην «Espresso» η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη και συμπληρώνει: «Προσπάθησα να φανταστώ πώς μπορεί μια τέτοια γυναίκα, προφανώς πρώην πόρνη και η ίδια, να είναι ένας τόσο σκληρός άνθρωπος».

Αγριες σκηνές σεξ, πρωτόγονες, αποτυπώθηκαν στον φακό του σκηνοθέτη, με τη νεαρή πρωταγωνίστρια να αγωνίζεται να γλιτώσει από τον εφιάλτη, προσπαθώντας να τηλεφωνήσει στην Αστυνομία.

Σκληρή τιμωρία

Η τιμωρία της ήταν να της κόψουν τη γλώσσα τα αφεντικά της. Μάλιστα η Λένα έκανε επί τρεις μήνες μαθήματα νοηματικής, ώστε να αποδώσει τον ρόλο της μουγκής με αληθοφάνεια.

«Τα γυρίσματα ήταν πολύ απαιτητικά, αφού υπήρχαν σκηνές βίας που έπρεπε να τις “βγάλω” σε αυτή τη γλώσσα. Από την άλλη, όταν δουλεύεις με τόσο υπέροχους ανθρώπους και τόσο δημιουργικούς, οι συνθήκες είναι ωραίες στο γύρισμα. Τότε ακόμη και τα δύσκολα γίνονται σχεδόν εύκολα» λέει στην «Espresso» η ηθοποιός.

Μπηχτές από Κοκκινόπουλο

3eq34t3t 4
«ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ έχει να κάνει με αυτό που συμβαίνει σήμερα στην Ελλάδα και που κανείς δεν μιλάει. Και εμείς μιλάμε για τον Βαρουφάκη και τα πουκάμισά του. Και όμως, αυτό συμβαίνει δίπλα μας, εδώ, τώρα» επισήμανε ο σεναριογράφος και σκηνοθέτης της «Σιωπής» Πάνος Κοκκινόπουλος, αναφερόμενος φυσικά στο τεράστιο πρόβλημα του human trafficking με χιλιάδες γυναίκες-θύματα σε όλο τον κόσμο, αλλά και στη χώρα μας. Θυμίζουμε ότι η Λένα Παπαληγούρα είχε κερδίσει το βραβείο «Μελίνα Μερκούρη», το 2013, για τον ρόλο της στην παράσταση «Αόρατη Ολγα» του Γιάννη Τσίρου, με θέμα το εμπόριο γυναικών.

Τεριάννα Παππά 

Περισσότερες φωτογραφίες: 

{{-PCOUNT-}}18{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...