Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Η Μέριλιν των ουσιών

Βαθιά βυθισμένο στην κόλαση της ηρωίνης ήταν μοντέλο που...

Οι αθέατοι γαμομπελάδες του «Μπόρατ»

Προβλήματα που «σέρνονταν» για χρόνια κρύβονται πίσω από το...

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Selfie θανάτου για αισθητικό

Μια selfie κόστισε τη ζωή σε Ρωσίδα αισθητικό με...

Πάτησε κορυφή ο Μαράια… Μαρτάκης

Ο δημοφιλής τραγουδιστής ήταν ο νικητής του τρίτου live στο «Your face sounds familiar» του ΑΝΤ1.

Αν και στην αρχή ήταν αρνητικός στο να μεταμορφωθεί σε γυναίκα, το baser έδειξε Μαράια Κάρεϊ και ο Κώστας Μαρτάκης -παρά τους δισταγμούς του- τελικά κέρδισε το τηλεοπτικό κοινό, που του έδωσε τους απαραίτητους βαθμούς ώστε να στεφθεί νικητής του τρίτου live στο «Your face sounds familiar» του ΑΝΤ1.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής, ο οποίος στην καθημερινότητά του δεν… τσαλακώνεται εύκολα, αποκάλυψε ότι η μεταμόρφωσή του ήταν πολύ δύσκολη, γι’ αυτό ύστερα από αυτή την εμπειρία δικαιολογεί τις γυναίκες που αργούν, όταν έχουν κάποιο ραντεβού! Και μπορεί ο Κώστας να έβαλε φόρεμα, αλλά δεν τόλμησε να φορέσει και τακούνια, όπως έκανε ο συμπαίκτης του Θανάσης Αλευράς, ο οποίος μεταμορφώθηκε σε Πόλυ Πάνου, αλλά αυτή τη φορά δεν κέρδισε το τηλεοπτικό κοινό και την επιτροπή, που έδειξαν την προτίμησή τους στον Μαρτάκη, ο οποίος  πρόσφερε τα έσοδα από τα τηλεφωνήματα των τηλεθεατών στο ΚΕΘΕΑ. Οσο για το αν ένιωθε άνετα με τη γυναικεία αμφίεση, όπως φάνηκε, δεν έβλεπε την ώρα να τελειώσει το σόου και να πάει στα παρασκήνια να πετάξει ό,τι τον ενοχλούσε.

Οι κριτές έδωσαν το 12άρι τους στην Κρυσταλλία και οι συμπαίκτες της  στην πλειονότητά τους έκαναν το ίδιο, αφού κατάφερε όχι μόνο να μεταμορφωθεί σε Christina Aguilera, αλλά και να… διχάσει την κριτική επιτροπή. Ωστόσο, όταν κάποια στιγμή είχε ένα μικρό ατύχημα με το φόρεμά της, φρόντισε να το καλύψει, ως άψογη επαγγελματίας που είναι, ενώ με τη βοήθεια του σκηνοθέτη ήταν σαν να μην είχε συμβεί ποτέ. Από τις καλύτερες στιγμές σε αυτό το live ήταν και η μεταμόρφωση του Κρατερού Κατσούλη σε Jacques Brel, ο οποίος ερμήνευσε το κομμάτι «Ne me quitte pas». Γενικότερα η μίμησή του ήταν απαιτητική, εξαιτίας κάποιων ιδιαίτερων χαρακτηριστικών του τραγουδιστή, όπως η τεχνητή οδοντοστοιχία που φορούσε και έκανε τον Αλέξανδρο Ρήγα με το γνωστό, καυστικό χιούμορ του να σχολιάσει την εμφάνιση.

Πάντως και η Αντα Λιβιτσάνου, η οποία μιμήθηκε τη Lady Gaga, κέρδισε τις εντυπώσεις και το χειροκρότημα του κοινού εισπράττοντας μόνο μία αρνητική κριτική, αυτή της Κατερίνας Γκαγκάκη. Ωστόσο, αν και φοβήθηκε πως μπορεί να λαχάνιαζε τραγουδώντας και χορεύοντας ταυτόχρονα, κάτι τέτοιο δεν συνέβη και έφερε εις πέρας την αποστολή της.

Τέλος, ο Νίκος Γκάνος, ο οποίος μιμήθηκε τον John Lenon ερμηνεύοντας το κομμάτι «Imagine», δεν συγκίνησε μόνο το τηλεοπτικό κοινό αλλά και τον κριτή Γεράσιμο Γεννατά, ο οποίος είπε χαρακτηριστικά: «Με συγχωρείτε, είμαι λιγάκι συγκινημένος, γιατί αυτό το τραγούδι είναι ένα από τα κομμάτια του παγκόσμιου πολιτισμού. Είναι σαν μια καθημερινή προσευχή που πρέπει να κάνουμε. Συγχωρέστε με. Ενδεχομένως αν την κάναμε αυτή την προσευχή και εισακουγόμασταν, να ήμασταν ένας καλύτερος κόσμος».69q77ki2

Η δημόσια συγγνώμη στην Κρυσταλλία

Η Κατερίνα Γκαγκάκη βρήκε την ευκαιρία να ζητήσει συγγνώμη από την Κρυσταλλία. Οπως είπε: «Θέλω να σου ζητήσω συγγνώμη. Ανακαλύπτω, και θα έπρεπε αυτό να το ξέρω, πως η δύναμη της εικόνας καμιά φορά είναι πολύ περιοριστική. Είχα τελείως διαφορετική εικόνα για εσένα. Και την προηγούμενη φορά αλλά και αυτή, η έκπληξή μου είναι τέτοια που δεν ξέρω πώς να σε αντιμετωπίσω. Πραγματικά συγγνώμη. Φανταζόμουν άλλο για εσένα και είσαι άλλο» σημείωσε η γοητευτική κριτής και έδειξε πως δεν διστάζει να αναγνωρίσει τα λάθη της.

ΤΕΡΙΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...