Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Οι «50 αποχρώσεις του γκρι» για σκλάβους του sex

Οι πελάτες του club ζουν τις «50 αποχρώσεις του γκρι» σε έναν χώρο γεμάτο πόνο και ηδονή

Στο κέντρο της πόλης, πίσω από τους τοίχους του κτιρίου που δεν παραπέμπει σε τίποτα διαφορετικό από τα γύρω του και στο ισόγειο έχει καταστήματα, οι κραυγές πόνου είναι δυνατές, δεν φτάνουν όμως να ακουστούν στον πολύβουο δρόμο. Κανείς δεν υποψιάζεται πως το κτίριο γραφείων στην 6η Λεωφόρο της Νέας Υόρκης στεγάζει το Donatella Den, έναν χώρο πόνου και ηδονής, στον οποίο οι πελάτες ζουν τις πραγματικές «50 αποχρώσεις του γκρι». r235tw4t5t 1

Το κόκκινο, το μπλε και το μαύρο δωμάτιο του πόνου αλλά και οι «ιατρικές σουίτες», μέσα στις οποίες γίνονται πράγματα για τα οποία θα κοκκίνιζε και ο Κρίστιαν Γκρέι, περιμένουν τους πελάτες. Οι ιατρικές σουίτες απευθύνονται σε άντρες που θέλουν να παίξουν τον γιατρό, με εξετάσεις όμως εστιασμένες στον πρωκτό του «ασθενούς», οι οποίες δεν περιορίζονται σε δακτυλοσκοπική έρευνα.

Ο χώρος είναι απόλυτα απομονωμένος, χωρίς την παραμικρή ένδειξη για το τι υπάρχει πίσω από την κλειστή πόρτα του, χωρίς καν γραμματοκιβώτιο και με κάμερες που επιτηρούν κάθε τετραγωνικό εκατοστό γύρω του. Προκειμένου να φτάσει κανείς εκεί πρέπει να υποβάλει αίτημα μέσω ιστοσελίδας συμπληρώνοντας την «αίτηση σκλάβου». Και όταν οι υπεύθυνοι βεβαιωθούν πως δεν είναι αστυνομικός, οι πόρτες ανοίγουν.

r235tw4t5t 3Τακούνι στιλέτο

Στο φουαγέ τον περιμένουν περσικά χαλιά, καθρέφτες και μεθυστικά αρώματα. Και αν στήσει αυτί, μπορεί να ακούσει κάπου στο βάθος τις κοπέλες να προετοιμάζονται να τον υποδεχτούν, φορώντας τα απαραίτητα ρούχα, παπούτσια με τακούνι στιλέτο και ετοιμάζοντας τα αξεσουάρ που θα προσφέρουν πόνο και ηδονή. Οι περισσότεροι πελάτες είναι άντρες, το παρουσιαστικό των οποίων δεν παραπέμπει σε κανενός είδους βίτσιο.

Η πλειονότητά τους είναι παντρεμένοι και επισκέπτονται τον χώρο στο διάλειμμα της δουλειάς. Ο «Μεγάλος Κακός Μπόμπι», όπως είναι το ψευδώνυμο ενός εξ αυτών, έρχεται γύρω στις 11.00 το πρωί, αφήνοντας για λίγο το πόστο του στην τράπεζα στην οποία δουλεύει. Ο μάνατζερ τον πηγαίνει στο κόκκινο δωμάτιο, που είναι το αγαπημένο του.r235tw4t5t 2 0

Πεσμένος στα τέσσερα, ζητεί από την αφέντρα ένα ήπιο μαστίγωμα, μέσω του οποίου θα τον συγχωρέσει που δεν την ικανοποίησε. Εκείνη, κρατώντας το σαγόνι του, δέχεται το αίτημά του, αρκεί να έχει στ’ αλήθεια μετανιώσει για την ασυνέπειά του. Ο «Μεγάλος Κακός Μπόμπι» είναι ήδη ερεθισμένος και δέχεται να πληρώσει από 150 έως 220 δολάρια (έως 200 ευρώ δηλαδή) για την περιποίηση.

Η κοπέλα θα πάρει περί τα 80 δολάρια και ό,τι φιλοδώρημα της αφήσει. Ολα είναι έτοιμα, το παιχνίδι αφέντρας – δούλου ξεκινά…

Το τζελ δεν έφερε οργασμό

Αναποτελεσματικό αποδείχτηκε για την Τάνια Γουάρχολ το λιπαντικό τζελ με την ονομασία «50 αποχρώσεις του γκρι», καθώς δεν βοήθησε στο να έχει τους οργασμούς που ήθελε και τους οποίους το προϊόν υποσχόταν. Ετσι, η μεσήλικη Αμερικανίδα από την Καλιφόρνια υπέβαλε μήνυση στη βρετανική εταιρία Lovehoney που το παράγει αλλά και στη συγγραφέα του βιβλίου E.L. James. Οπως υποστηρίζει, το τζελ δεν έκανε όσα ανέφερε στην ετικέτα του και γι’ αυτό αποφάσισε να προσφύγει στη Δικαιοσύνη, εκπροσωπώντας, όπως υποστηρίζει, όλους εκείνους που αγόρασαν το προϊόν, αλλά δεν ικανοποιήθηκαν από τη χρήση του.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...