Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Baby bloom για τον κανακάρη της Μαρίας Καρλάκη

Διπλό όνομα και νησιωτικό location στο baby bloom του...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Η Τραϊάνα Ανανία για την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα

Tην ώρα που η αγωνία για την υγεία του...

Χρήστος Τσικνιάς: Αγωνία για τον μίμο της πίστας

Δύσκολες ώρες για τον καλλιτέχνη Χρήστο Τσικνιά, ο οποίος...

«We love you» Faydee!

Εκδηλώσεις λατρείας στην εμφάνιση του γόη από την Αυστραλία στο club Spell στην Αθήνα και η κοινή εμφάνιση με τον Claydee

Eνας Αυστραλός γόης και σούπερ σταρ ήρθε στην Αθήνα και προκάλεσε πανικό. Ο Faydee, που έχει κάνει επιτυχία και στη χώρα μας με το hit «Can’t let go» (με πάνω από 40.000.000 views στο YouTube), ήρθε στη χώρα μας όχι για διακοπές, αλλά προκειμένου να ολοκληρώσει τη συνεργασία του με τον δημοφιλή Claydee.

Ωστόσο, το Σάββατο οι δυο τους έκαναν κοινή εμφάνιση στο Spell της Ιεράς οδού, ώστε να παρουσιάσουν το τραγούδι τους με τίτλο «Who» («Ποιος»). Εκατοντάδες κορίτσια από νωρίς είχαν πιάσει «στασίδι» περιμένοντας με αγωνία να ανοίξουν οι πόρτες και να συναντήσουν από κοντά το αγαπημένο τους ίνδαλμα. Το ένθερμο ελληνικό φανατικό κοινό γέμισε το κλαμπ ασφυκτικά.

Οι ενθουσιώδεις εκδηλώσεις αγάπης από τις θαυμάστριες που τραγουδούσαν μαζί του με όλη τη δύναμη της φωνής τους, τα χειροκροτήματα αλλά και τα βλέμματα αγάπης και λατρείας γοήτευσαν τον τραγουδιστή. Τα φλας των φωτογραφικών μηχανών και των κινητών άστραφταν συνεχώς και ο νεαρός τραγουδιστής χαμογελούσε αδιάκοπα. Οταν η συναυλία έφτανε προς το τέλος της προκλήθηκαν ένταση και πανικός στις πρώτες σειρές, με τις groupies του Faydee να ουρλιάζουν, να του φωνάζουν «We love you» και με δάκρυα στα μάτια να του ζητούν αυτόγραφα. «Η πρώτη γνωριμία μας έγινε πριν από έναν χρόνο. Είχαμε πιάσει κουβέντα στο twitter, λόγω των ονομάτων μας που μοιάζουν» λέει ο Claydee στην «Espresso» και συνεχίζει: «Οταν ήρθε στην Ελλάδα πρώτη φορά, ενθουσιάστηκε με τα κομμάτια μου αλλά και με τα κλιπ που έχω κάνει κι έτσι προέκυψε η συνεργασία». Αφού έκαναν πριν από καιρό την ηχογράφηση, τώρα ακολούθησε η οπτικοποίηση του τραγουδιού. Οπως μας εξηγεί ο καλλιτέχνης, το shooting έγινε την περασμένη Παρασκευή σε ένα πολυτελές σπίτι στα βόρεια προάστια. «Σκηνοθέτης ήταν ο Βαγγέλης Τσαουσόπουλος και όπως έδειχνε ο Faydee, ήταν πολύ χαρούμενος με την παραγωγή» συμπληρώνει ο Claydee.
fd4t45yt347yΠοιος είναι όμως ο Αυστραλός σταρ, τον οποίο κατά την άφιξή του στην Αθήνα περίμενε το ελληνικό fan club προκειμένου να φωτογραφηθεί μαζί του και να του δώσει δωράκια; Το πραγματικό όνομά του είναι Fady Fatrouni και είναι λιβανέζικης καταγωγής.

Πριν από ένα χρόνο 

Μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα κατάφερε να κάνει τα τραγούδια του να ακούγονται σε όλο τον κόσμο και να παίζονται σε όλα τα ραδιόφωνα και clubs.

Ο νεαρός είχε έρθει πριν από περίπου έναν χρόνο στη χώρα μας προκειμένου να εμφανιστεί στο πάρτι ενός ραδιοφωνικού σταθμού κι εντυπωσιάστηκε από το γεγονός ότι έχει τόσο φανατικούς θαυμαστές και στην Ελλάδα. Εχει εμφανιστεί σε μεγάλα διεθνή φεστιβάλ με σημαντικούς καλλιτέχνες και μπάντες, ανάμεσά τους και τους Black Eyed Peas.

Ωστόσο, από τις σημαντικότερες στιγμές του, όπως έχει δηλώσει ο ίδιος, ήταν όταν εμφανίστηκε σε συναυλία στη Ρουμανία μπροστά σε 30.000 θεατές. Πάντως, όταν ο Faydee έρχεται στη χώρα μας τιμά την ελληνική κουζίνα, αφού και κατά τις μέρες της παραμονής του στην Αθήνα δεν μπόρεσε να μην απολαύσει τα… σουβλάκια του.

Τεριάννα Παππά
Φωτό: Δημήτρης Γκολφομήτσος

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...