Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Μοντέλο σε καμπάνια η «κυρία Πιτ»

Βουτιά στον χώρο της μόδας έκανε η σύντροφος του...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του...

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Άγριο κράξιμο στην Κιμ Καρντάσιαν για το fake μακροβούτι

Πάλι καλά που η Κιμ Καρντάσιαν δεν καρφώθηκε με...

Γιάννης Ευαγγελίδης: Ο αρχηγός της Αστυνομίας του Φώσκολου στο «Καλημέρα ζωή» αναπολεί...

«Η δουλειά κάνει τους άντρες». Αυτός είναι ο τίτλος...

Διπλό φονικό για ένα σπίτι!

63χρονος πυροβόλησε και σκότωσε την αδελφή του και το φίλο της. Η οικογένεια ήταν στα μαχαίρια για οικονομικούς λόγους

Εδώ και χρόνια στη μικρή γειτονιά της οδού Κρέσνας στον Κορυδαλλό φαίνεται ότι αρκετοί αναρωτιόνταν πού θα κατέληγε η άγρια κόντρα μεταξύ δύο αδελφών, που κάθε τόσο κατέληγαν στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής ή και στα δικαστήρια με αφορμή τις οικονομικές και κληρονομικές διαφορές που φέρεται ότι είχαν. Μάλλον κανείς όμως δεν πίστευε ότι για ένα σπίτι που αποτελούσε το «μήλον της Εριδος» μεταξύ τους θα γινόταν διπλό φονικό! Κι αυτό φαίνεται ότι συνέβη χθες γύρω στις 8.00 το πρωί, όταν ο 63χρονος φερόμενος ως δράστης πυροβόλησε εν ψυχρώ και σκότωσε την 57χρονη αδελφή του και τον 55χρονο σύντροφό της!

e34rtq34t 3
Η τραγγωδία

Η οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε όταν ο 63χρονος συνταξιούχος ναυτικός ανέβηκε από το ισόγειο διαμέρισμά του στον πρώτο όροφο όπου κατοικούσε η αδελφή του μαζί με τον σύντροφο της, για να βάλουν ξανά κάτω τις διαφορές τους. Από το κτίριο της οδού Κρέσνας 16 άρχισαν να ακούγονται φωνές από τον έντονο (μοιραίο) διαπληκτισμό μεταξύ των δύο αδελφών. Η 57χρονη φώναζε ακόμη στον αδελφό της, όταν βγήκε από το διαμέρισμά της για να πάει στην εργασία της ακολουθούμενη από τον σύντροφό της. Στο κλιμακοστάσιο του διώροφου έγινε το κακό. Ο 63χρονος έβγαλε το περίστροφο που είχε κρυμμένο στη ζώνη του και άρχισε να πυροβολεί αδειάζοντάς το πάνω στην αδελφή του και στον άνδρα που τη συνόδευε! Μόλις εκείνοι έπεσαν αιμόφυρτοι στις σκάλες, μπήκε στο σπίτι του, άφησε το περίστροφό του, πήρε βιαστικά λίγα πράγματα και στη συνέχεια μπήκε στο αυτοκίνητό του και εξαφανίστηκε.

e34rtq34t 1
Οι αστυνομικοί του τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής, οι οποίοι έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του 63χρονου, εξέφραζαν χθες φόβους για το ενδεχόμενο να επιχειρήσει να βάλει τέλος στη ζωή του, καθώς διαθέτει άδεια κυνηγετικού όπλου το οποίο όμως δεν βρέθηκε στο σπίτι του. Οι φόβοι αυτοί ενισχύονται από το γεγονός ότι το αυτοκίνητο του συνταξιούχου ναυτικού βρέθηκε αργά χθες το απόγευμα σταθμευμένο στη συμβολή της λεωφόρου Θηβών με την οδό Μπελογιάννη. Ομως δεν βρέθηκε κάποιο ίχνος του ίδιου.

Θεοδόσης Π. Πάνου
Φωτό: Χρήστος Ζήνας 

«Η κατάσταση έμοιαζε με καζάνι που βράζει!»

Για έντονες διαφορές ανάμεσα στα δύο αδέλφια και συγκεκριμένα για «πολεμικό κλίμα» ανάμεσά τους, κυρίως τα τελευταία χρόνια, κάνουν λόγο οι κάτοικοι στη γειτονιά της οδού Κρέσνας στον Κορυδαλλό. Το ίδιο υποστηρίζει και η κουμπάρα του φερόμενου ως δράστη Βασιλική Ψ., η οποία αποκάλυψε στην «Espresso» ότι ο 63χρονος αντιμετώπιζε μεγάλα προβλήματα με την αδελφή του και τον σύντροφό της και είχαν οδηγηθεί δεκάδες φορές στα δικαστήρια! «Η αδελφή του τον έσερνε συνέχεια στα δικαστήρια, ακόμη και για ψύλλου πήδημα! Με την παραμικρή αφορμή έτρεχε στο τμήμα και έκανε μηνύσεις! Μάλιστα αύριο (σ.σ.: σήμερα) είχαν ακόμη ένα δικαστήριο που αφορούσε καβγά μεταξύ του κουμπάρου μου και του συντρόφου της αδελφής του» ανέφερε η ίδια.

Ο 63χρονος συνταξιούχος ναυτικός (πατέρας τριών παιδιών) έμενε στο ισόγειο, ενώ η αδελφή του με τον σύντροφό της στον πρώτο όροφο. «Η κατάσταση στο σπίτι έμοιαζε με καζάνι που βράζει. Και τελικά έσκασε! Ο κουμπάρος μου είχε κουραστεί πολύ από αυτήν την ιστορία. Μου έλεγε πως δεν άντεχε αυτό το κλίμα και πως είχε προσπαθήσει να πουλήσει το σπίτι για να γλιτώσει τις φασαρίες. Κάποια στιγμή μάλιστα το είχε νοικιάσει, αλλά οι ενοικιαστές έφυγαν λόγω της αδελφής του» περιέγραψε η Βασιλική Ψ. Σύμφωνα με την ίδια, στο παρελθόν οι σχέσεις των δύο αδελφών ήταν άριστες αλλά ξαφνικά, άγνωστο γιατί, άλλαξαν. «Δεν ξέρω τι συνέβη και γιατί η αδελφή του έγινε τόσο επιθετική. Ο κουμπάρος μου δεν είχε πειράξει ποτέ κανέναν. Στο τέλος πίστευε πως της έβαζε λόγια ο σύντροφός της. Ελπίζω να είναι καλά όπου κι αν βρίσκεται, γιατί είναι και διαβητικός».

Ανδρ. Αξιώτης

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Οσα έγιναν στο παρασκήνιο και οδήγησαν στο… διαζύγιο του Mega από την Ελένη Μενεγάκη

Τη στιγμή που γίνεται μεγάλος ντόρος στα δημοσιογραφικά γραφεία...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Φίλος «οχιά» και δολοφόνος του άτυχου καρκινοπαθούς Γερμανού στην Κρήτη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε χθες, μετά την...

Η τοποθέτηση Παπανώτα περί κακοποίησης και η αντίδραση Κασσελάκη

«Καλύτερα να μασάς παρά να… πολυμιλάς» είναι η φράση...

«Βράζει» η Νίσυρος με την αποκάλυψη πως δημόσιος υπάλληλος παρέσυρε αγόρια ηλικίας 10-15 ετών

Σοκ προκαλεί η αποκάλυψη πως ο αρχαιοφύλακας του μουσείου...