Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Baby bloom για τον κανακάρη της Μαρίας Καρλάκη

Διπλό όνομα και νησιωτικό location στο baby bloom του...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Η Τραϊάνα Ανανία για την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα

Tην ώρα που η αγωνία για την υγεία του...

Χρήστος Τσικνιάς: Αγωνία για τον μίμο της πίστας

Δύσκολες ώρες για τον καλλιτέχνη Χρήστο Τσικνιά, ο οποίος...

Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2015

ΤΟΞΟΤΗΣ: Διαλέξτε μέρος για να διασκεδάσετε με τους φίλους σας, ώστε να αποβάλετε τον εκνευρισμό σας. Αφήστε στην άκρη…

ΚΡΙΟΣ: Εάν θέλετε πραγματικά να πετύχετε τους στόχους σας, βελτιώστε τις επαγγελματικές σχέσεις σας. Να είστε πιο διπλωμάτες στις κινήσεις σας και να μην επιβάλλετε με το ζόρι αυτά που θέλετε. Τα προβλήματα που υπάρχουν στις σχέσεις και τις υποθέσεις σας θα αρχίσουν να ξεπερνιούνται.

ΤΑΥΡΟΣ: Κάποια θέματα σας αναγκάζουν να τρέχετε και να τους δίνετε απόλυτη προτεραιότητα. Ανακαλύψτε ιδέες και τρόπους που θα σας βοηθήσουν στο να κάνετε τη ζωή σας πιο ποιοτική. Μη βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις για τα επαγγελματικά σας και αποφύγετε να κλείσετε συμφωνίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ολες οι αποφάσεις είναι δικές σας και όλα είναι όπως τα θέλετε. Δείτε τα αποτελέσματα των ενεργειών σας και προβείτε στις απαραίτητες διευθετήσεις. Ελέγξτε τα νεύρα σας για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις, μια και θα γίνουν κάποιες ανακατατάξεις στον επαγγελματικό χώρο σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Τα εξωτερικά γεγονότα επηρεάζουν την οικονομική σας κατάσταση, αλλά δεν είστε μόνοι σας σε αυτήν την κρίση. Τα ευχάριστα και οι ανατροπές που θα σας προσφέρουν σταθερά βήματα ανανέωσης θα ξυπνήσουν και πάλι τις αισθήσεις σας.

ΛΕΩΝ: Χρειάζεται να δείτε τα πράγματα ανεπηρέαστοι και να αποφύγετε να ταυτιστείτε με αρνητικά συναισθήματα. Η διεύρυνση του κοινωνικού κύκλου σας δεν αρκεί, αφού ούτως ή άλλως εσείς θέλετε να προσεγγίσετε τα άτομα που σας ενδιαφέρουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εκτονώστε ουσιαστικά τα καταπιεσμένα συναισθήματά σας και ζυγίστε τα δεδομένα προτού πάρετε σημαντικές αποφάσεις. Επειδή υπάρχουν και άλλες καταστάσεις, βάλτε μέτρο στη ζωή σας και μην τα βλέπετε όλα μαύρα.

ΖΥΓΟΣ: Οι πολλές έννοιες που έχετε δεν σας επιτρέπουν να βρείτε ρεαλιστικές λύσεις στα προβλήματά σας. Εάν θέλετε να λειτουργήσετε πιο αρμονικά, προσπαθήστε να βρείτε την ισορροπία σας, ειδικά στα ζητήματα της προσωπικής σας ζωής.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μη σπαταλάτε χρήματα από ανασφάλεια και από την απογοήτευση που νιώθετε. Σταματήστε να ξεσπάτε με βίαιες αντιδράσεις, γιατί θα χαρακτηριστείτε άσχημα από τους άλλους. Για να λυθούν τα εργασιακά θέματα απαιτούνται ριζικές λύσεις και όχι μπαλώματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Διαλέξτε μέρος για να διασκεδάσετε με τους φίλους σας, ώστε να αποβάλετε τον εκνευρισμό σας. Αφήστε στην άκρη τους ηρωισμούς και βάλτε όρια σε όσα θέλετε να πετύχετε. Κοιτάξτε μπροστά και μη γυρίζετε σε καταστάσεις που είναι ήδη φθαρμένες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αν χρειάζεται να βάλετε σε σειρά αυτό που έχετε δημιουργήσει, δουλέψτε περισσότερες ώρες. Ακούστε με μεγάλη προσοχή αυτά που σας συμβουλεύουν οι φίλοι σας και μην είστε τόσο πεισματάρηδες. Δεν μπορεί να τα γνωρίζετε όλα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Για να μπορέσουν να λυθούν τα προβλήματα της οικογένειάς σας, πρέπει να αφοσιωθείτε λίγο σε αυτά. Τα οικονομικά σας θα είναι απρόβλεπτα, γι’ αυτό ρευστοποιήστε ό,τι δεν αποδίδει. Να είστε πιο διαλλακτικοί και διπλωμάτες στις επαφές σας και όχι να φτάνετε στα άκρα.

ΙΧΘΥΕΣ: Προστατεύστε τα επαγγελματικά δικαιώματά σας και εξετάστε τις λεπτομέρειες που στο μέλλον θα σας είναι πολύτιμες. Η ανυπομονησία σας είναι τεράστια, αλλά πρέπει να περιμένετε για να ολοκληρωθούν κάποιες διαδικασίες.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...