Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

«Σασμός»: H Μαρίνα με τη γιαγιά Ειρήνη συμφιλιώνονται

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Η Θοδώρα...

Μαριάντα Πιερίδη: Ερωτικό ταξιδάκι στο Λονδίνο

Απόδραση στο Λονδίνο με το νέο της αμόρε για...

Ο ντελιβεράς που είχε αφοδεύσει σε ασανσέρ και πασάλειψε τους τοίχους μονοκατοικίας...

Δεν έχουν περάσει παρά μόνο δυόμισι μήνες από εκείνο...

Ένοχος για βιασμό ο Ηλίας Μίχος – Αθώα η μητέρα της 12χρονης...

Ένοχο έκρινε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο τον Ηλία Μίχο...

H «περιπέτεια» της βασίλισσας του Καρναβαλιού

Τι αποκαλύπτει στην «Espresso» η Νάσια Στεφανίδη για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε

Βγήκε νικήτρια από μια περιπέτεια υγείας που είχε πριν από μερικά χρόνια και στέλνει σήμερα το μήνυμά της στα κορίτσια που θέλουν να ασχοληθούν με το μόντελινγκ. «Να αγαπάτε τον εαυτό σας» λέει η «βασίλισσα του Πατρινού Καρναβαλιού» Νάσια Στεφανίδη. Λίγο πριν φορέσει το στέμμα της, η 23χρόνη φοιτήτρια από την Αχαΐα με τους τρεις τίτλους ομορφιάς (Μις Αχαΐα, Μις Φιλία και αναπληρωματική Σταρ Δυτικής Ελλάδας) άνοιξε την καρδιά της στην «Espresso» μιλώντας -μεταξύ άλλων- και για ένα σοβαρό πρόβλημα που αντιμετώπισε με τη διατροφή της.

3eq24w3rw4er«Ολα άρχισαν από μια αυστηρή δίαιτα που έκανα την εποχή που σπούδαζα στον Πύργο. Ηθελα να χάσω βάρος και η διατροφή που ακολουθούσα για να το πετύχω αυτό ήταν μάλλον ανθυγιεινή» λέει η ίδια. «Μοιραία ο οργανισμός μου αντέδρασε, απέκτησα θυρεοειδή και επισκέφτηκα ειδικό διατροφολόγο, ο οποίος μου απαγόρευσε τις “στεγνές” τροφές και συμπεριέλαβε στη διατροφή μου λαδερά γεύματα. Βλέπετε, έπρεπε να τρώω φαγητά με λιπαρά, διότι “στέγνωνε” γενικά ο οργανισμός μου, κάτι που εγώ δεν ήξερα όταν έκανα τη δίαιτα, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί το πρόβλημα. Ούτε πράσινο τσάι δεν επιτρεπόταν να πίνω τότε» συνεχίζει.

Αποχή

Η εν λόγω περιπέτεια έκανε την όμορφη Νάσια να μείνει μακριά από τον χώρο της μόδας για ένα χρόνο. «Ακολούθησα συγκεκριμένο πρόγραμμα διατροφής προκειμένου να ξαναβρώ τις ισορροπίες μου. Εφυγα από τον Πύργο, όπου με πείραζε το κλίμα και επέστρεψα στην πόλη μου, την Πάτρα. Εδώ κατάφερα να επανέλθω οργανικά και να ξεπεράσω το πρόβλημα του θυρεοειδούς.

»Σήμερα δεν είμαι τόσο αδύνατη όσο απαιτεί ο χώρος της μόδας, αλλά προτιμώ να έχω υγεία και να μην ξεπερνάω τα όρια μου. Κι ας κάνω λιγότερες δουλειές, δεν πειράζει» αναφέρει η 23χρόνη φοιτήτρια συμπληρώνοντας ότι έχει τύχει να γνωρίσει κι άλλα μοντέλα που ταλαιπωρήθηκαν από διατροφικές διαταραχές. «Μια καλή μου φίλη πέρασε νευρική ανορεξία. Είναι πολύ δύσκολο να το ξεπεράσεις αυτό, γιατί το άτομο που το παθαίνει δεν συνειδητοποιεί αμέσως τι του συμβαίνει και ότι έχει πρόβλημα».

Πέντε μέρες πριν από τη μεγάλη παρέλαση του Καρναβαλιού της Πάτρας οι προετοιμασίες είναι πυρετώδεις. «Το άρμα του βασιλιά Καρνάβαλου θα έχει άρωμα… Bollywood, όπως επίσης και το φόρεμά μου» αποκαλύπτει η Νάσια. Η ίδια δεν έχει άγχος. «Οχι ακόμη, τουλάχιστον. Φαντάζομαι ότι θα το πάθω κι αυτό λίγο πριν ξεκινήσει η παρέλαση, αλλά θα είναι για λίγο. Πιστεύω ότι θα το ξεπεράσω βλέποντας μπροστά μου τα πρώτα χαρούμενα πρόσωπα».

Θα είναι άραγε και ο αγαπημένος της μεταξύ αυτών; «Δεν έχω σχέση αυτή την εποχή. Δεν είμαι ερωτευμένη. Ή μάλλον είμαι… με τον βασιλιά Καρνάβαλο» λέει γελώντας. Οσο για τους στόχους της μετά τις Απόκριες; «Μετά έχει διάβασμα, γιατί θέλω να πάρω το πτυχίο μου από τα ΤΕΙ, στο Τμήμα Πληροφορικής και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης. Ελπίζω σε λιγότερο από ένα χρόνο να τα έχω καταφέρει».

Ηλίας Μαραβέγιας 

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους δύο άντρες

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...