Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Οι τρελές απαιτήσεις του ράπερ Montana

Ο σταρ της hip hop σκηνής ζήτησε hi-tech λιμουζίνα, τραπέζι στο πιο in εστιατόριο της Αθήνας για σούσι και σουίτα στο «Hilton»

Σούσι, hi-tech λιμουζίνα, αλλά και ξενάγηση στην Ακρόπολη για τον σύντροφο της Κλόε Καρντάσιαν! Ενας από τους μεγαλύτερους σταρ της παγκόσμιας χιπ χοπ σκηνής, ο French Montana, βρίσκεται από σήμερα στην Αθήνα.

Ο μαροκινής καταγωγής καλλιτέχνης ήρθε στη χώρα μας για μια μοναδική εμφάνιση που θα κάνει αύριο το βράδυ στο Yolo,r423r234tw στο Γκάζι, παρουσιάζοντας νέες και παλαιότερες επιτυχίες του, ενώ θα παίξουν μουσική και ο dj J. Fresh του Worldwide Boss Radio από το Λονδίνο και οι Eλληνες Α.Κ. και Crunky. Ο ιδιόρρυθμος σταρ (έχει συνεργαστεί με σημαντικούς καλλιτέχνες, όπως η Λόπεζ, ο Ρικ Ρος, o Λιλ Γουέιν, η Νίκι Μινάζ, κ.ά.) έστειλε μέρες πριν τις απαιτήσεις του στους Magna Productions, αλλά και τη Sweet ‘n’ Juicy που τον φέρνουν στην Ελλάδα, και βέβαια αυτά που ζήτησε δεν ήταν διόλου απλά.

Καταρχάς απαίτησε να μείνει σε σουίτα στο ξενοδοχείο «Hilton», κλείνοντας ακόμη πέντε απλά δωμάτια στον ίδιο όροφο για τους ανθρώπους που θα τον συνοδεύουν.

Μέσω δορυφόρου

Για τις μετακινήσεις του ζήτησε μια hi-tech λιμουζίνα, η οποία θα μπορεί να εντοπίζεται -μέσω δορυφόρου-, για να έχει τη δυνατότητα ο ατζέντης του στις Ηνωμένες Πολιτείες να γνωρίζει πού βρίσκεται ο τραγουδιστής ανά πάσα στιγμή και πόσα άτομα βρίσκονται μέσα στο πολυτελές όχημα. Κι αυτό, για λόγους ασφαλείας!

Επίσης, μέσα στις απαιτήσεις του ήταν να φάει το καλύτερο σούσι της Αθήνας, λίγη ώρα προτού εμφανιστεί στη σκηνή του Yolo. Ο καλλιτέχνης λατρεύει την ιαπωνική κουζίνα, γι’ αυτό ζήτησε να του κλείσουν τραπέζι στο πιο in εστιατόριο της πόλης. Την επόμενη μέρα, την Παρασκευή δηλαδή, θα επισκεφτεί τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, προκειμένου να θαυμάσει από κοντά το μνημείο. Στη συνέχεια θα συναντηθεί σε στούντιο -το οποίο οι υπεύθυνοι της παραμονής του στην Αθήνα δεν αποκαλύπτουν- για να βρεθεί με Ελληνες καλλιτέχνες της χιπ χοπ μουσικής σκηνής.

Εκεί θα έχει την ευκαιρία να συζητήσει μαζί τους, ενώ δεν αποκλείεται να τραγουδήσει με κάποιους από αυτούς ή να συμμετάσχει σε ντουέτα.

Ενα ζευγάρι που είναι μαζί μέχρι τον επόμενο χωρισμό 

Μέχρι τελευταία στιγμή ήταν άγνωστο αν η Κλόε Καρντάσιαν, αδερφή της Kιμ, θα συνόδευε τον καλό της στην Αθήνα, και αυτό για την… ασφάλειά της. Ετσι δεν αποκλείεται να τη δούμε αύριο στο πλευρό του αγαπημένου της, αλλά και στη βόλτα του στην Ακρόπολη. Το ζευγάρι είναι μαζί τον τελευταίο χρόνο σε μια… on off σχέση, και αυτό κυρίως λόγω των καμωμάτων της Kλόε. Οπως η ίδια είπε σε ένα από τα επεισόδια του ριάλιτι «Kourtney & Khloe Take The Hamptons», που προβλήθηκε τον περασμένο Δεκέμβριο, ο δεσμός της με τον French έχει τα πάνω και τα κάτω του, όπως όλες οι σχέσεις. «Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί μου τηλεφωνεί 5.000 φορές τη μέρα» αναρωτήθηκε μάλιστα. Σε άλλο σημείο τόνισε ότι έπεσε με τα… μούτρα στον Montana πολύ νωρίς, αφού είχε προηγηθεί το διαζύγιό της από τον πρώην σύζυγό της Λαμάρ Οντομ. «Δεν έχω κάτι εναντίον του French Montana, απλώς νομίζω ότι δεν χρειάζομαι αγόρι αυτή τη στιγμή» είχε τονίσει, δημιουργώντας ερωτήματα. Ωστόσο οι δυο τους εξακολουθούν να είναι μαζί, μέχρι τον επόμενο, προσωρινό… χωρισμό!

 Τεριάννα Παππά

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...