Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

Πέτρος Κόκκαλης: Το οικολογικό όραμά του, η φυγή του από τον ΣΥΡΙΖΑ,...

«Οι ευρωεκλογές θα δώσουν στον Κόσμο τη δυνατότητα να...

Παρίστανε την ανήλικη για να… πάει με πιτσιρίκια

Τη 14χρονη μαθήτρια υποδυόταν στο Snapchat η 23χρονη Αλίσα...

Η 25χρονη και η πολυγαμική οικογένεια των… ζόμπι!

Πολυγαμική έγινε η 25χρονη Φελίσιτι Κάντλεκ, καθώς μεγάλωσε την...

Η κρυφή ζωή του σταρ με τα εξώγαμα και τις δύο γυναίκες!

Ο πρώτος γάμος με τη Σκανδιναβή, ο σοβαρός δεσμός με τη Βουλγάρα (ένα παιδί) και η παράνομη σχέση με τη φίλη της (κι άλλο παιδί)

Διπλή κρυφή ζωή για πασίγνωστο Ελληνα τραγουδιστή, που απέκτησε δύο εξώγαμα παιδιά από την παράλληλη σχέση του με δύο Βουλγάρες φίλες! Λαϊκός καλλιτέχνης με πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό του και 30 χρόνια σημαντικής πορείας στο ελληνικό πεντάγραμμο διατηρεί την τελευταία πενταετία δεσμό με δύο γυναίκες, μοιράζοντας τη ζωή του μεταξύ πίστας, δύο σπιτιών και δύο γιων!

Ο 57χρονος τραγουδιστής με τη σπουδαία -κατά κοινή ομολογία- φωνή χώρισε από τη νόμιμη σύζυγό του πριν από λίγα χρόνια, καθώς εκείνη δεν άντεξε τις απιστίες του. Σήμερα η ταραχώδης προσωπική ζωή του είναι το μεγάλο μυστικό του. Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, ο ερμηνευτής τρέμει μη βγουν στη φόρα οι παράλληλες σχέσεις που διατηρεί.

Οι δύο γυναίκες, που είναι μάλιστα και συμπατριώτισσες, στο παρελθόν υπήρξαν καλές φίλες, όμως μετά τις αποκαλύψεις δεν ανταλλάσσουν ούτε «γεια», καθώς έχουν πολλά να τις χωρίζουν. Και οι δύο είναι τουλάχιστον κατά μία 20ετία μικρότερες από τον ερωτύλο καλλιτέχνη και πατέρα των παιδιών τους.

Η τέως σύζυγος του σταρ της πίστας, μια καλλονή από τη Σκανδιναβία, έμεινε παντρεμένη μαζί του πάνω από 25 χρόνια και μαζί απέκτησαν δύο παιδιά. Αρκετά χρόνια άντεξε τις απιστίες του κάνοντας υπομονή ακόμη και την περίοδο που είχε γίνει γνωστή στο πανελλήνιο η θυελλώδης σχέση του άντρα της με πολύ γνωστή ηθοποιό.

«Αυτή ήταν η αρχή του τέλους» αναφέρει στην «Espresso» στενός φίλος του καλλιτέχνη. «Δεν άντεχε να βλέπει τα πρωτοσέλιδα των περιοδικών να μιλούν για έναν έρωτα μεγάλο, τη στιγμή που δεν είχαν ακόμη χωρίσει.er3q4t43qrf Τότε αναγκάστηκε και του ζήτησε διαζύγιο, μαζεύοντας τα πράγματά της και επιστρέφοντας στην πατρίδα της. Πάνε τώρα σχεδόν δέκα χρόνια από τον χωρισμό τους.

Ο μεγάλος γιος τους, που σήμερα είναι 30 χρόνων, ακολούθησε τη μητέρα του στη γενέτειρά της. Μάλιστα παντρεύτηκε εκεί και έκανε οικογένεια, ενώ ο μικρότερος, ο 23χρονος, έμεινε με τον πατέρα του και ζει μόνος στο πατρικό του σπίτι στη Γλυφάδα» αποκαλύπτει η ίδια πηγή.

Το διάστημα που η γυναίκα του έφυγε και η σχέση του με τη νεαρή τότε ηθοποιό έληξε, σε ένα ταξίδι του στο Ναύπλιο για προγραμματισμένη εμφάνισή του σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στο χωριό Δρέπανο, γνώρισε τη Βουλγάρα σημερινή σύντροφό του, που εργαζόταν εκεί ως λουλουδού. «Κεραυνοβολημένος» από την ομορφιά της 25χρονης κοπέλας μετά το τέλος του προγράμματος κιόλας της πρότεινε να τον ακολουθήσει στην Αθήνα και να ζήσουν μαζί. Εκείνη δέχτηκε. Μαζί νοίκιασαν ένα διαμέρισμα στα νότια προάστια και η σχέση τους κυλούσε αρμονικά.

Η 25χρονη, που έβλεπε τη ζωή της να καλυτερεύει ολοένα και περισσότερο, σε σύντομο χρονικό διάστημα προσκάλεσε την καλύτερη φίλη της και συμπατριώτισσά της να έρθει στην Ελλάδα και να εργαστεί και εκείνη ως λουλουδού, καθώς την περίοδο εκείνη τα νυχτοκάματα ήταν ικανοποιητικά. Η σχέση της δε με τον τραγουδιστή θα εξασφάλιζε και στις δύο ένα καλύτερο αύριο. Ο καλλιτέχνης συμφώνησε μάλιστα να τη φιλοξενήσουν, τουλάχιστον μέχρι να μπορέσει να σταθεί στα πόδια της. Και έτσι οι τρεις βρέθηκαν να συγκατοικούν κάτω από την ίδια στέγη.

«Πριν από τέσσερα χρόνια η σύντροφος του ερμηνευτή παρατήρησε ότι η κοιλιά της φιλενάδας της ήταν φουσκωμένη. Ηταν ήδη έξι μηνών έγκυος. Οταν τη ρώτησε τίνος είναι το μωρό, εκείνη έδειξε τον υπαίτιο: τον άντρα του σπιτιού!» αποκαλύπτει με γαργαλιστικές λεπτομέρειες στην «Εspresso» ο φίλος του καλλιτέχνη. «Ξεμαλλιάστηκαν. Ούρλιαζαν μιλώντας μισά ελληνικά, μισά βουλγαρικά. Σηκώθηκε η γειτονιά στο πόδι. Εκείνος είχε κιτρινίσει από το σοκ, αλλά δεν έκανε καμία προσπάθεια να το αρνηθεί. Καθόταν σιωπηλός στην κουζίνα. Μετά έφυγε. Τις άφησε να το λύσουν μόνες τους».

Οι πιπεράτες λεπτομέρειες δεν έχουν τέλος! «Ο σκανδαλιάρης ερωτύλος σταρ του πενταγράμμου την επόμενη κιόλας ημέρα νοίκιασε ένα διαμέρισμα στο κέντρο της Αθήνας για την εγκυμονούσα φίλη της συντρόφου του. Πλήρωνε το ενοίκιο, το φαγητό, τα ρούχα, τα πάντα. Οταν γέννησε ήταν κοντά της στο μαιευτήριο. Σήμερα το αγοράκι τους είναι 3,5 χρόνων και παραμένουν ζευγάρι. Φυσικά όλα αυτά κρυφά από την επίσημη σύντροφό του και πρώην φιλενάδα της κοπέλας» λέει.

Η σύντροφός του παρά τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις παρέμεινε μαζί του, στο σπίτι τους στα νότια προάστια. Τον συγχώρεσε. Εναν χρόνο αργότερα και ύστερα από δέκα χρόνια σχέσης έμεινε μάλιστα έγκυος κι εκείνη!

«Σήμερα το αγοράκι της είναι 2,5 χρόνων. Δεν γνωρίζει κανείς αν οι δύο γιοι του τραγουδιστή από τις Βουλγάρες πρώην φίλες είναι αναγνωρισμένα παιδιά, καθώς, όπως είναι φυσικό, οι συζητήσεις περί του θέματος είναι απαγορευμένες. Πάντως ως πατέρας και σύντροφος είναι συνεπής μόνο στις οικονομικές υποχρεώσεις του. Κάνει συνεχώς εξτρά εμφανίσεις και πηγαινοέρχεται στο εξωτερικό, πότε Γερμανία, πότε Αυστραλία. Πληρώνεται αδρά και καταφέρνει να συντηρεί και τις δύο οικογένειες» αποκαλύπτει έγκυρη πηγή.

«Πότε κοιμάται στο ένα σπίτι και πότε στο άλλο. Εχει γίνει… λάστιχο, αλλά τα καταφέρνει μια χαρά. Η δικαιολογία των συχνών εξαφανίσεών του είναι οι “αρπαχτές” στην επαρχία. Αυτό σημαίνει ότι πολλά βράδια δεν χρειάζεται να γυρίζει στο σπίτι. Κι αναλόγως ποια έχει σειρά, κοιμάται στην αντίστοιχη ερωμένη του». Το ειρωνικό στην υπόθεση είναι ότι την ώρα που συμβαίνουν όλα αυτά στην προσωπική του ζωή, ο ίδιος έχει δηλώσει σε συνέντευξή του πριν από μερικά χρόνια: «Πολλοί άντρες ζουν παράλληλες ζωές. Τους δίνω συγχαρητήρια για τον τρόπο που το κρύβουν, χρειάζεται μεγάλη ικανότητα»!

Ο γυναικοκατακτητής με τα πάθη και τις εκρήξεις που θα μπορούσε να είναι ο «άρχοντας της νύχτας»

Η «πέτρα του σκανδάλου», ο τραγουδιστής που το έχει… δίπορτο, γεννήθηκε μεν στην Ελλάδα, αλλά μεγάλωσε στο εξωτερικό. Οταν επέστρεψε στην πατρίδα σε πολύ μικρή ηλικία ανέβηκε πρώτη φορά στην πίστα δίπλα σε «μεγαθήρια», όπως ο Γιώργος Ζαμπέτας και ο Στράτος Διονυσίου, που ενθουσιάστηκαν με τη φωνή του. Μερικά χρόνια αργότερα, εξαιτίας μιας κίνησης αγάπης από συγγενικό του πρόσωπο, βρέθηκε μπροστά σε αναπάντεχη δημοσιότητα που του άνοιξε επαγγελματικές πόρτες. Οι τηλεοπτικές εμφανίσεις του είναι σπάνιες, όμως, όταν φιλοξενείται σε εκπομπές, τα νούμερα τηλεθέασης εκτοξεύονται στα ύψη.

Συνάδελφοί του και απλός κόσμος λένε ότι έχει αδικηθεί, καθώς με τα φωνητικά προσόντα του θα έπρεπε σήμερα να είναι ο «άρχοντας» της νύχτας. Τα πάθη, τα λάθη αλλά και οι εκρήξεις του πολλές φορές τον πήγαν πίσω και κάποιες φορές τον «πέταξαν» για αρκετές σεζόν από τον χώρο. Πέρα από το low profile του, οι φίλοι του μιλούν για έναν άντρα που λατρεύει το γυναικείο φύλο, έχει πέραση σε αυτό, έχει ζήσει θυελλώδεις έρωτες. Τον χαρακτηρίζουν τύπο «έξω καρδιά», ικανό για τη μεγαλύτερη τρέλα. Μάλιστα, όπως περιγράφουν στην «Espresso» άνθρωποι που τον γνωρίζουν καλά, πριν από μερικά χρόνια πήγε με το τζετ-σκι του από τη Γλυφάδα στον Βόλο (!), όπου θα πραγματοποιούσε εμφάνιση, γιατί δεν είχε προλάβει το ΚΤΕΛ της γραμμής!

{{-PCOUNT-}}18{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

«Μουρμούρα» για Μπάμπη χωρίς το έτερον ήμισυ

Με τη δημοφιλή κωμική σειρά του τηλεοπτικού κοινού «Μην...