Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Πανικός στο Romeo με Λε-Πα, Κοκκίνου, Μεταξά

Με το δεξί και διώχνοντας κόσμο άρχισαν οι νυχτερινές...

Αφυπνίστηκαν οι ελπίδες για τον Δημήτρη Κόκοτα

Σημάδια αισιοδοξίας στην προσπάθεια αφύπνισης του Δημήτρη Κόκοτα. Θετικές...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 24 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Δώστε στο ταίρι σας την ασφάλεια, την προστασία...

Ηταν ο Βαγγέλης (;) στο Μοναστηράκι

Μάρτυρες υποστηρίζουν ότι είδαν τον σπουδαστή στο μετρό. Συνεχίζονται οι έρευνες στα Γιάννενα!

Νέα τροπή παίρνουν οι έρευνες στο θρίλερ της εξαφάνισης του 20χρονου Ρεθυμνιώτη σπουδαστή στα Ιωάννινα Βαγγέλη Γιακουμάκη, ο οποίος αγνοείται από τις 6 Φεβρουαρίου και πλέον τον αναζητούν και στην Αθήνα! Μαρτυρίες αναφέρουν πως ο νεαρός εθεάθη την Τρίτη στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο Μοναστηράκι.

Οι άνθρωποι που υποστηρίζουν πως αναγνώρισαν τον 20χρονο ανέφεραν πως είδαν έναν νεαρό με χαρακτηριστικά που παραπέμπουν στον Βαγγέλη Γιακουμάκη να κινείται στην πλατεία αλλά και στον σταθμό του τρένου στο Μοναστηράκι.

Υστερα από αυτή την εξέλιξη οι έρευνες της Αστυνομίας, που μέχρι σήμερα είχαν επικεντρωθεί στα Ιωάννινα και στις γύρω περιοχές, στρέφονται στην πρωτεύουσα. Οι αστυνομικοί επικεντρώνονται κυρίως στο υλικό που συγκεντρώνεται από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης του μετρό, του σταθμού του ηλεκτρικού και των καταστημάτων της περιοχής, το οποίο τις επόμενες μέρες θα «ανοιχτεί» προκειμένου να διακριβωθεί αν ευσταθεί το παραπάνω σενάριο.

Σύμφωνα με τον ντετέκτιβ Φώντα Βρόσγο που προσέλαβε η οικογένεια, στις προσπάθειες των αστυνομικών αναμένεται να συνδράμουν και συγγενείς του σπουδαστή που μένουν μόνιμα στην Αθήνα. Μάλιστα έχουν εκδηλώσει την επιθυμία να δουν το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας προκειμένου να διαπιστώσουν αν το άτομο που εικονίζεται είναι ο Βαγγέλης.

Οσον αφορά τη μαρτυρία που τα προηγούμενα 24ωρα τοποθετούσε τον 20χρονο στα ΚΤΕΛ Αγρινίου, λήφθηκε το υλικό του κλειστού κυκλώματος από τις κάμερες των ΚΤΕΛ και εξετάστηκε, ωστόσο φέρεται ότι δεν προέκυψε κάτι αξιοποιήσιμο.

Οι πληροφορίες

Αντιθέτως, πληροφορίες αναφέρουν πως οι γονείς του νεαρού αναγνώρισαν τον γιο τους στις εικόνες που κατέγραψαν οι κάμερες κλειστού κυκλώματος του πρατηρίου καυσίμων την ημέρα που χάθηκαν τα ίχνη του και συγκεκριμένα περίπου μία ώρα πριν επιβιβαστεί σε αστικό λεωφορείο με κατεύθυνση τα Ιωάννινα. Η μυστηριώδης εξαφάνιση του νεαρού από το Ρέθυμνο έχει εξελιχθεί σε θρίλερ, καθώς έχουν περάσει σχεδόν δύο εβδομάδες και ακόμα δεν έχει δώσει σημεία ζωής εντείνοντας την αγωνία της οικογένειάς του.

Την ίδια ώρα δεκάδες είναι οι μαρτυρίες ανθρώπων που λένε ότι τον είδαν, ενώ πληθαίνουν μέρα με τη μέρα και οι μαρτυρίες συμφοιτητών του από τη Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων, οι οποίοι υποστηρίζουν ότι ο 20χρονος δεχόταν απειλές και είχε πέσει θύμα λεκτικής και σωματικής βίας από ομάδα νεαρών Κρητικών, με «αρχηγό» έναν νεαρό που έχει ολοκληρώσει τις σπουδές του και τώρα υπηρετεί τη στρατιωτική του θητεία σε μονάδα της Ηπείρου. Οι Αρχές εξακολουθούν να «χτενίζουν» για στοιχεία τη λίμνη των Ιωαννίνων και την παραλίμνια περιοχή, ενώ στο πλαίσιο των ερευνών για τον εντοπισμό του νεαρού σπουδαστή διατάχθηκε η άρση του τηλεφωνικού του απορρήτου.

Ωστόσο ούτε οι απαντήσεις από τις εταιρίες κινητής τηλεφωνίας για τις κλήσεις που έκανε ή δέχτηκε λίγο πριν χαθούν τα ίχνη του έριξαν φως στην υπόθεση. Από την πλευρά της, οι οικογένεια Γιακουμάκη δεν σταματάει να κάνει εκκλήσεις σε όσους γνωρίζουν πού μπορεί να βρίσκεται ο 20χρονος να μιλήσουν, ώστε να βοηθήσουν να βρεθεί.

Μαρία Μεϊμάρη 

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...