Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Οικογενειακές στιγμές στα Νότια για τον Σόμμερ και τη σύζυγό του Βαλεντίνη

Οικογενειακές στιγμές στη Γλυφάδα μοιράστηκαν ο Κώστας Σόμμερ και...

Σε ειδικό χώρο και κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας ο φονιάς της...

Κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας μεταφέρθηκε, χθες το μεσημέρι,...

Νίκος Χρηστίδης: Ο παρ’ ολίγον βιασμός του από πασίγνωστο make-up artist και...

Την ώρα που το κίνημα #MeToo βρίσκεται ξανά στην...

Οι χαρταετοί απογειώθηκαν με βροχόπτωση

Καρναβάλι, τρελό γλέντι και Κούλουμα σε κάθε γωνιά της χώρας, παρά τον άστατο καιρό

34e234trwerf 11Με άστατο καιρό και βροχές γιορτάστηκε χθες η Καθαρά Δευτέρα σχεδόν σε όλη τη χώρα. Στην Αθήνα, παρά το ψιλόβροχο, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που γιόρτασαν τα Κούλουμα στον λόφο του Φιλοπάππου με νηστίσιμα εδέσματα, παραδοσιακή μουσική και φυσικά το πέταγμα του χαρταετού.

Στη Θεσσαλονίκη, παρά τη συννεφιά και τη βροχή, εκατοντάδες κάτοικοι της πόλης συμμετείχαν στις εκδηλώσεις του δήμου και έδωσαν το «παρών» στον Κέδρινο Λόφο, όπου μοιράστηκαν σαρακοστιανά εδέσματα και χαρταετοί.

Η βροχή δεν αποθάρρυνε ούτε λεπτό τους χιλιάδες καρναβαλιστές που ακόμη μια χρονιά πρωταγωνίστησαν στη μεγάλη παρέλαση στην Πάτρα. Πάνω από 35.000 νέες και νέοι έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και ξεχύθηκαν στους δρόμους της πόλης φορώντας τις πολύχρωμες στολές τους και γλεντώντας με την ψυχή τους. Στις 9.30 το βράδυ της Κυριακής στον μόλο της Αγίου Νικολάου κάηκε ο βασιλιάς Καρνάβαλος μέσα σε ένα σόου πυροτεχνημάτων, ενώ την ίδια στιγμή κηρύχθηκε η έναρξη του Καρναβαλιού του 2016!

34e234trwerf 9Αφθονο κρασί

Στη Νάουσα τη γιορτινή διάθεση των ντόπιων και των επισκεπτών βοήθησε το άφθονο κρασί που έρεε όχι μόνο από τα μπουκάλια αλλά και από το συντριβάνι της κεντρικής πλατείας, αφού ο Οινοποιητικός Συνεταιρισμός ΒΑΕΝΙ Νάουσας γέμισε το συντριβάνι με 32.000 λίτρα ξινόμαυρο κρασί!

Στη Ζάκυνθο, αντίθετα, το σφοδρό κύμα κακοκαιρίας είχε αποτέλεσμα να ακυρωθεί η μεγάλη καρναβαλική παρέλαση που είχε προγραμματιστεί και στην οποία θα συμμετείχαν περίπου 7.000 άτομα.

Στην Κρήτη, κατά τη διάρκεια του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού, ένας πατέρας ανήλικων παιδιών έπεσε από το άρμα στο οποίο βρισκόταν και υπέστη βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, ενώ στο Καρναβάλι Καλυβών στα Χανιά ένας 35χρονος έπεσε από το άρμα κατά την παρέλαση και προσγειώθηκε στο οδόστρωμα. Ο 35χρονος τραυματίστηκε στο κεφάλι και στη σπονδυλική στήλη και εισήχθη εσπευσμένα στη Χειρουργική Κλινική, όπου νοσηλεύεται

Η καουμπόισσα Ραχήλ και το «ραχηλιάρικο»34e234trwerf 5

Μία έκπληξη που σίγουρα δεν περίμενε έκαναν στη Ραχήλ Μακρή οι συμπατριώτες της στην Κοζάνη. Αφορμή για την έκπληξη στάθηκαν οι πρόσφατες δηλώσεις της βουλευτού, που μίλησε για τύπωμα δραχμών και προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις. Βλέποντας τη βουλευτή, ο παρουσιαστής των εκδηλώσεων στην Κοζάνη την πλησίασε και της έδωσε ένα «ραχηλιάρικο»! Πρόκειται για το χαρτονόμισμα που τύπωσαν όσοι ήθελαν να καυτηριάσουν τις δηλώσεις της βάζοντας επάνω στο παλιό χιλιάρικο τη φωτογραφία της. Η ίδια πάντως δεν έδειξε να χάνει την ψυχραιμία της και χαμογελώντας το κράτησε στο χέρι της.

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ εμφανίστηκε και στο twitter με αποκριάτικη διάθεση. Ανέβασε φωτογραφία στην οποία ποζάρει με ροζ καπέλο και ένα ψεύτικο όπλο σημαδεύοντας την κάμερα και δηλώνοντας με νόημα: «Δεν Ξεχνώ. Δεν συγχωρώ και Τιμωρώ».

Διαβάστε επίσης: Ο Ψωμιάδης ντυμένος καγκελάριος Μέρκελ 

Περισσότερες φωτογραφίες: 

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Τελετές σατανισμού στη «σκιά» του ιερού βράχου της Ακρόπολης

Μια πολύ ιδιαίτερη καταγγελία έφτασε πριν από λίγες μέρες...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

Μπαμ στην TV με τη Μαρίνα του «Σκορπιού» και την Πέπη Τσεσμελή

Ολη η αλήθεια για την απολυμένη εργαζόμενη του music...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...