Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Τζορτζ Κρίστι: Ο ομογενής ήταν για δεκαετίες αρχηγός λέσχης των Hells Angels

Ομογενής στις ΗΠΑ που επί 40 χρόνια υπήρξε αρχηγός...

«Εκαψαν» την Πισπιρίγκου με τις καταθέσεις τους οι τρεις νοσηλεύτριες του νοσοκομείου...

«Φωτιά» για τη Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν οι καταθέσεις που...

Αλμπέρτο Εσκενάζη: Ζεν πρεμιέ στο πλευρό του Κόκκαλη!

Ο 72χρονος ηθοποιός Αλμπέρτο Εσκενάζη είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με...

Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μια και κάποια επαγγελματικά θέματα θα απορροφούν αρκετή από την ενέργειά σας, αφήστε τον έρωτα να…

ΚΡΙΟΣ: Αν θέλετε να είστε καλά, βρείτε τρόπους να καταπολεμήσετε το άγχος, που το έχετε κάνει δεύτερη φύση σας. Χρειάζεται επίσης να κρατηθείτε μακριά από εντάσεις στον επαγγελματικό και τον προσωπικό σας χώρο, που θα ισοπεδώσουν την ψυχολογία σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Προσπαθήστε να βρείτε την ισορροπία και τη μέση οδό ανάμεσα στην ανάγκη σας για κινητοποίηση και στην απραξία. Εκμεταλλευτείτε τις αρετές σας, όπως ο ενθουσιασμός, η ενεργητικότητα και το σθένος σας, ώστε να συνδράμουν στις προσπάθειές σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Επιβάλλεται να πάρετε την απόφαση να απομακρυνθείτε από παλιές καταστάσεις, ακόμα κι αν μια τέτοια κίνηση προκαλεί ανακατατάξεις. Θα ήταν φρόνιμο να προσέξετε τις υπερβολές και να κρατήσετε πιο μετριοπαθή στάση, κυρίως στον εργασιακό τομέα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Συγκρατηθείτε και μη χάσετε το μέτρο, ώστε ο εγωκεντρισμός και η ιδιοτροπία, που θα ψάχνουν αφορμή για να πάρουν το πάνω χέρι, να μην καταρρακώσουν την τύχη σας. Οι δεσμευμένοι θα αισθάνεστε καλά με τον σύντροφό σας και η κοινή σας ζωή θα αποκτήσει νέο ενδιαφέρον.

ΛΕΩΝ: Ακόμα κι αν τον τελευταίο καιρό υποφέρατε από έλλειψη επικοινωνίας, τώρα θα ζήσετε στιγμές αισθησιασμού και πάθους. Οσοι παραμένετε αδέσμευτοι θα νιώσετε έντονη την ανάγκη για δέσμευση, ώστε οι διαφορετικοί ρόλοι που παίζατε τόσο καιρό να πάρουν τέλος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μια και κάποια επαγγελματικά θέματα θα απορροφούν αρκετή από την ενέργειά σας, αφήστε τον έρωτα να σας δείξει τις κατευναστικές ιδιότητές του και μη γυρνάτε συνέχεια σε εκείνα που ανατρέπουν την ηρεμία και τη γαλήνη της προσωπικής ζωής σας.

ΖΥΓΟΣ: Πρέπει να προσέχετε τις συναισθηματικές επενδύσεις σας, αφού οι απατηλές καταστάσεις μπορούν άνετα να περάσουν ως ιδανικοί έρωτες. Θα πρέπει να περιμένετε λίγο να δοκιμαστεί η σχέση σας στον χρόνο για να είστε σίγουροι ότι μπορείτε να αφεθείτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι δυσκολίες μπορεί να είναι πολλές και να μη σας επιτρέπουν να πάρετε την ικανοποίηση που θα θέλατε, αφού θα έχετε και άλλα σημαντικά θέματα που απαιτούν προτεραιότητα, όμως χρειάζεται να είστε δυναμικοί και να προσπαθήσετε να αγνοήσετε τα εμπόδια.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μη χάσετε καμία από τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν να βγείτε και να διασκεδάσετε ή να πλησιάσετε τον σύντροφό σας και να περάσετε όμορφα μαζί του. Με πρακτικότητα και τη σωστή στρατηγική θα αποφορτίσετε την ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα που επικρατεί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Τα έχετε βρει με τον εαυτό σας και ύστερα από καιρό είστε αποφασισμένοι να δώσετε την προσωπική σας μάχη. Επειδή οι δεύτεροι ρόλοι σάς καθηλώνουν σε αδράνεια, δεν πρέπει να παίξετε τις σχέσεις σας κορόνα γράμματα, αν θέλετε να είστε πρωταγωνιστές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αυξήστε το εύρος των δυνατοτήτων σας στον επαγγελματικό σας χώρο και ευθυγραμμιστείτε με την επιτυχία από κάθε άποψη. Η δυναμική τροπή που θα πάρει η ζωή σας δικαιολογεί σε κάποιο βαθμό το γεγονός ότι δεν μπορείτε να νιώσετε χαλαροί και άνετοι.

ΙΧΘΥΕΣ: Μην απαντήσετε σε προκλήσεις που έχουν σκοπό να σας εκθέσουν ή να σας αποπροσανατολίσουν. Αν παραμείνετε συγκεντρωμένοι, θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε βήματα μπροστά, να σπάσετε τους φραγμούς και να υπερβείτε τα εμπόδια.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...