Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Toυ έκοψε το πέος αλλά τον θέλει πίσω

Ο Βραζιλιάνος που ακόμη μπαινοβγαίνει στα χειρουργεία για να...

Ζευγάρι έπαιξε άθελά του τους ίδιους αριθμούς και κέρδισε 1.000.000 δολάρια από...

Τύχη βουνό είχε ζευγάρι στις ΗΠΑ που κατά λάθος...

Ο διδάκτωρ καρδιολόγος Χαράλαμπος Κάββουρας μιλάει για τα πολλά εμφράγματα στη showbiz...

Τι συμβαίνει πλέον και νέοι άνθρωποι από τον χώρο...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

«Μπράβος του Μαρινάκη έριξε γροθιά στον Κωνσταντίνου»

Σκηνές ροκ στο Δ.Σ. της Σούπερ Λίγκας για τα επειδόσια στο ντέρμπι

Το ελληνικό ποδόσφαιρο εκπέμπει «SOS». Χτες, «τραυματίστηκε» από μπράβους. «Μπήκε μπράβος και χτύπησε τον Βασίλη Κωνσταντίνου…». H καταγγελία ανήκει στον πρόεδρο του Παναθηναϊκού, Γιάννη Αλαφούζο, ο οποίος αποκάλυψε -μετά το «πολεμικό» Δ.Σ. της Σούπερ Λίγκας- ότι άνδρας της προσωπικής φρουράς του Βαγγέλη Μαρινάκη χτύπησε με γροθιά τον αντιπρόεδρο της «πράσινης» ΠΑΕ.

Oλα αυτά δύο ημέρες μετά το ντέρμπι της «ντροπής». Ο Βαγγέλης Μαρινάκης και ο Γιάννης Αλαφούζος συναντήθηκαν στο διοικητικό συμβούλιο της διοργανώτριας Αρχής, ωστόσο ο πρόεδρος του Ολυμπιακού δεν συγκράτησε τα νεύρα του! Σύμφωνα με μαρτυρίες, αφού οι πρόεδροι των «αιωνίων» είχαν έντονο διάλογο για το κυριακάτικο ματς, ο Β. Μαρινάκης σηκώθηκε από τη θέση του και, σε έξαλλη κατάσταση, πέταξε ένα ποτήρι πάνω στον Γ. Αλαφούζο και κινήθηκε προς το μέρος του. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού συγκρατήθηκε από ψυχραιμότερους, κι ενώ κάποιοι πρόεδροι ΠΑΕ προσπαθούσαν να ηρεμήσουν τον πρόεδρο του «τριφυλλιού», άνοιξε η πόρτα, κι ένας άγνωστος (άνθρωπος της προσωπικής ασφάλειας του Β. Μαρινάκη, σύμφωνα με τον Γ. Αλαφούζο) μπήκε στην αίθουσα και επιτέθηκε -με γροθιά- στον Βασίλη Κωνσταντίνου. O πρόεδρος της Λίγκας, Γιώργος Μποροβήλος, διέκοψε αμέσως τη συνεδρίαση. «Δυστυχώς, οι προκλήσεις συνεχίστηκαν και σήμερα (σ.σ.: χτες). Δεχθήκαμε επίθεση. Ντρέπομαι και αισθάνομαι άσχημα που εκθέτω τον εαυτό μου σε τέτοιες δηλώσεις» είπε, φανερά σοκαρισμένος, ο Γιάννης Αλαφούζος, και συνέχισε: «Ο κ. Μαρινάκης που πέταξε ένα ποτήρι νερό και μετά μπήκε ένας μπράβος μέσα, σε μια ιστορία προφανώς στημένη, ο οποίος έριξε γροθιά στον κ. Κωνσταντίνου, ο οποίος έπεσε προς τα πίσω και ευτυχώς τον έπιασε ο Στράτος (σ.σ.: Σιωπήλης). Εχει τραυματιστεί! Δεν μπορώ να πιστέψω πως σε ένα συμβούλιο της Λίγκας υπάρχει τέτοια βία. Ξέραμε ότι στο ποδόσφαιρο δρουν εγκληματικές οργανώσεις, αλλά δεν ξέραμε ότι υπάρχουν μπράβοι που κάνουν επιθέσεις στο Δ.Σ.»…

Σε ερώτηση για το πώς θα αντιδράσει ο Παναθηναϊκός για τα (χτεσινά) έκτροπα, ο Γ. Αλαφούζος απάντησε: «Υπάρχει Δικαιοσύνη και Αστυνομία. Η Δικαιοσύνη δεν ανήκει σε οπλισμένους μπράβους». Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η ένταση άρχισε όταν η κουβέντα… πήγε στο ντέρμπι της Κυριακής. «Προκάλεσες με την παρουσία σου στον πάγκο…» φέρεται να είπε ο Γιάννης Αλαφούζος, και, πριν αντιδράσει ο Β. Μαρινάκης, ο Νίκος Μαχλάς παρενέβη και, σύμφωνα με μάρτυρες, είπε: «Μίλας εσύ (σ.σ.: προς τον Γ. Αλαφούζο) για τον Μαρινάκη, αλλά προκάλεσες στο Ηράκλειο που κάθισες στον πάγκο». Βρισιές και λεκτικές αντεγκλήσεις σημειώθηκαν και εκτός της αίθουσας (πριν αποχωρήσει ο πρόεδρος του Ολυμπιακού), ενώ ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Παναιτωλικός, Θανάσης Κωστούλας, αποχώρησε με βρεγμένο σακάκι. Εικόνες ντροπής…

Επιμέλεια
Ηλίας Ζυματούρας

Κατατέθηκε και μήνυση

Στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής πήγε και κατέθεσε μήνυση ο Γιάννης Αλαφούζος χτες το απόγευμα, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της σύσκεψης των στελεχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στα γραφεία της στο Μαρούσι (κι αφού ζήτησαν τα πρακτικά του Δ.Σ. της Λίγκας). Ο κ. Αλαφούζος προχώρησε σε μήνυση σε βάρος του κ. Μαρινάκη και του υπεύθυνου επικοινωνίας της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ κ. Καραπαπά, όπως και εκείνου που γρονθοκόπησε τον Βασίλη Κωνσταντίνου, για τον οποίο, όπως ισχυρίζονται στην «πράσινη» εταιρία, ανήκει στην προσωπική ασφάλεια του προέδρου του Ολυμπιακού. Στο μεταξύ, σε ανακοίνωση συμπαράστασης προέβη ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός: «Με αφορμή τα τραγικά γεγονότα που έλαβαν μέρος στη συνεδρίαση της Super League, ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Παναθηναϊκού Α.Ο. δηλώνουν την αμέριστη στήριξή τους στην Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός, στην προσπάθειά της για την καταπολέμηση της εγκληματικής οργάνωσης που μαστίζει το ελληνικό ποδόσφαιρο. Είμαστε μαζί σας μέχρι τέλους».

Χωρίς ουσία οι δηλώσεις Μποροβήλου για το συμβάν!

Αλγεινή εντύπωση προκάλεσαν οι δηλώσεις του Γιώργου Μποροβήλου, μετά τα όσα (θλιβερά) έγιναν στο χτεσινό Διοικητικό Συμβούλιο της Σούπερ Λίγκας. Ο πρόεδρος της διοργανώτριας Αρχής, ερωτώμενος για τα περιστατικά, έκανε… ντρίμπλα υποστηρίζοντας πως «δεν θα ήθελα να αναφερθώ στα περιστατικά που έγιναν. Αυτά είναι θέματα κουτσομπολιού και τραυματίζουν το ποδόσφαιρο. Δεν είναι θέμα να πάρω θέση. Αν θέλει κάποιος να προχωρήσει το θέμα σε επίπεδο πειθαρχικό, μπορεί να το κάνει. Εγώ οφείλω να συγκεράσω καταστάσεις πάνω σε θέματα διαφάνειας». Στη συνέχεια, ο κ. Μποροβήλος πρόσθεσε: «Δεν έχουμε λόγους να κρύψουμε ότι ήταν ένα επεισοδιακό Δ.Σ., και γι’ αυτό το διέκοψα. Τα γεγονότα που έγιναν δεν τιμούν κανέναν. Ούτε εγώ θα το ωραιοποιήσω. Ηταν κάτι που θα έπρεπε να είναι απευκταίο και να μην είχε συμβεί». Για την… επόμενη ημέρα ανέφερε ότι «διέρχεται κρίση το ποδόσφαιρο. Εχουμε πάρα πολλά προβλήματα. Εμείς ελπίζουμε ωστόσο ότι υπάρχει επόμενη μέρα. Υπήρξε μια κατάσταση που δεν είναι αρεστή σε κανέναν», ενώ για τη συνάντηση με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή, που θα έχει, είπε: «Θα του πούμε τις θέσεις που έχουμε και θα ζητήσω από την Πολιτεία, πέρα από τις ομάδες, που πρέπει να έχουν πολύ βαριές ποινές, πρέπει να υπάρχει τιμωρία σε φυσικά πρόσωπα».

Πάντως, ο κ. Μποροβήλος, πέρα από την πρόταση για αναδιάρθρωση της Σούπερ Λίγκας, από την ημέρα που ανέλαβε την προεδρία δεν έχει καταθέσει «θέσεις» (άμεσα εφαρμοστέες) για την καταπολέμηση της βίας.

fetg4w5g5t 1Η «συγγνώμη» που δεν ειπώθηκε ποτέ

Πυρ και μανία με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού είναι στον Ολυμπιακό. Οι υπεύθυνοι των «ερυθρολεύκων» στέκονται στο γεγονός ότι ποτέ οι «πράσινοι» δεν ζήτησαν συγγνώμη για τα όσα έγιναν την περασμένη Κυριακή στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Πάντως τα επεισόδια στο ντέρμπι της ντροπής συζητιούνται ακόμη στο εξωτερικό. Η ελβετική εφημερίδα «Sport Blick», στάθηκε ιδιαίτερα στον τραυματισμό του συμπατριώτη της Παϊτίμ Κασάμι στο χέρι από φωτοβολίδες. «Πύρινος τραυματισμός για Κασάμι» ήταν ο τίτλος στο σχετικό ρεπορτάζ. Πάντως, ο Ελβετός μέσος των «ερυθρολεύκων» αναμένεται να αγωνιστεί κανονικά στον αυριανό αγώνα-ρεβάνς με την Ντνίπρο στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για τους «32» του Γιουρόπα Λιγκ. 

fetg4w5g5t 2Επίθεση Παναθηναϊκού στην Αστυνομία

Βολές κατά Ολυμπιακού εξαπέλυσε μέσω ανακοίνωσης η ΠΑΕ Παναθηναϊκός για τα όσα συνέβησαν στο ντέρμπι της περασμένης Κυριακής.

«Η προκλητική συμπεριφορά παραγόντων του Ολυμπιακού, οι οποίοι επέλεξαν να αγνοήσουν και να περιφρονήσουν τον σχεδιασμό των καταλλήλων και αναγκαίων μέτρων τάξης για τέτοιο αγώνα, ερέθισαν μικρό αριθμό μη ελεγχόμενων ταραχοποιών στοιχείων, που βρήκαν την ευκαιρία να πλήξουν την προσπάθεια να διεξαχθεί ένας αγώνας αντάξιος της ποιότητας, που επεδείχθη εντός του αγωνιστικού χώρου, από γεγονότα που καμία σχέση δεν έχουν με το άθλημα. Για τη δε στάση κάποιων αξιωματούχων της Αστυνομίας θα υποβληθεί σχετική αναφορά» ανέφεραν οι «πράσινοι», προσθέτοντας στη συνέχεια πως «η ΠΑΕ θα ενσκήψει με αποφασιστικότητα στην επίλυση τέτοιων φαινομένων και δεν θα διστάσει, σε συνεργασία με τους φορείς, να λάβει ακόμη και ακραία μέτρα για την εξυγίανση του ποδοσφαίρου».

Στ. Κοντονής: Σχέδιο για διακοπή πρωταθλημάτων

fetg4w5g5t 3«Ανάβει… κόκκινο» στα πρωταθλήματα ο Σταύρος Κοντονής. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο υφυπουργός Αθλητισμού θα μεταβεί σήμερα στο Μέγαρο Μαξίμου και θα ζητήσει από τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα τη διακοπή όλων των πρωταθλημάτων! Αιτία; Τα επεισόδια στη Λεωφόρο αλλά και όσα… τραγελαφικά συνέβησαν χτες στο διοικητικό συμβούλιο της Σούπερ Λίγκας.

Την τελική απόφαση θα την πάρει ο πρωθυπουργός, ενώ στο Υφυπουργείο Αθλητισμού θεωρούν ότι η διακοπή αποτελεί «μονόδρομο» προκειμένου να ταρακουνηθούν οι παράγοντες, αλλά και να έχει χρόνο η κυβέρνηση προκειμένου να δομήσει τον νέο αθλητικό νόμο που θα φέρει προς ψήφιση. «Μετά τα τελευταία έκτροπα, όλοι συμφωνούν ότι οι υφιστάμενες διοργανώτριες Αρχές και οι φορείς που υπάγονται σε αυτές είτε δεν θέλουν είτε δεν μπορούν να οργανώσουν και να διεξάγουν πρωταθλήματα χωρίς σκιές και χωρίς βιαιότητες. Δεν είμαστε διατεθειμένοι να παρακολουθούμε ακραίες επιθέσεις, που φτάνουν μέχρι του σημείου να κινδυνεύουν ανθρώπινες ζωές, κυρίως εις βάρος εργαζομένων, ποδοσφαιριστών και φιλάθλων.

«Αρωγοί»

»Ευελπιστούμε ότι όσοι σήμερα καλούν το Υπουργείο να τοποθετηθεί για όσα ισχυρίζονται θα είναι αρωγοί στην προσπάθειά μας για την πάταξη της βίας, της διαφθοράς και της διαπλοκής» ανέφερε, μεταξύ άλλων, σε δήλωσή του ο υφυπουργός Αθλητισμού. Αμέσως μετά το τετ-α τετ με τον Αλέξη Τσίπρα, ο Στ. Κοντονής θα συναντήσει τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Γιώργο Γκιρτζίκη, και τον ομόλογό του της Σούπερ Λίγκας, Γιώργο Μποροβήλο (ίσως δώσει το «παρών» και ο Σπ. Καλογιάννης, πρόεδρος της Φούτμπολ Λιγκ).

Οι διάλογοι πεζοδρομίου και η ατάκα του Μαχλά

Εκφράσεις πεζοδρομίου… ακούστηκαν στο διοικητικό συμβούλιο της Σούπερ Λίγκας, τις περισσότερες από τις οποίες εκστόμισε ο Βαγγέλης Μαρινάκης!

«Περίμενα να μου ζητήσεις μία συγγνώμη για όσα πέρασα την Κυριακή. Αλλά είσαι γ… αδ….!!! Θα σε γ…!!!» φέρεται να είπε με απειλητικό ύφος ο πρόεδρος του Ολυμπιακού στον Γιάννη Αλαφούζο.

Ο Β. Μαρινάκης δεν σταμάτησε εκεί. «Είσαι απατεώνας και κομπλεξικό ανθρωπάκι.

»Περιμένεις συνέχεια τον πατέρα σου να πληρώνει τα χρέη σου. Εχεις αποτύχει σε όλες τις δουλειές. Είσαι παρανοϊκός» φώναζε ο πρόεδρος των Πειραιωτών, τη στιγμή που τα μέλη του Δ.Σ. ήταν σοκαρισμένα.

«Προκάλεσες»

Ο Γιάννης Αλαφούζος δεν έμεινε άπραγος, και απάντησε: «Προκάλεσες που έκατσες στον πάγκο την Κυριακή.

»Είχαμε πει στην αστυνομία ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος είναι κόκκινο πανί και δεν μπορεί να κινείται σε όλους τους χώρους. Μέχρι και φιμέ τζάμι είχαμε βάλει στο μπουθ για να μη φαίνεται, αλλά έκανες τα πάντα για να προκαλέσεις».

Στη συνέχεια, ο Γ. Αλαφούζος φέρεται να είπε: «Σε ακούω. Μη βιάζεσαι. Σου δίνω το χρόνο σου, να πάρεις τις ανάσες σου και να ηρεμήσεις, γιατί είσαι και χοντρός και δεν μπορείς να μιλήσεις». 

{{-PCOUNT-}}31{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Το σατανικό σχέδιο μητέρας, η οποία κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της για σεξουαλική κακοποίηση του 4χρονου γιου τους

Με τη «βούλα» του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών απαλλάχτηκε από...