Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Φλογεροί εραστές στην οθόνη, εχθροί στα… παρασκήνια

Δεν άντεχαν να βλέπουν ο ένας τον άλλον οι δύο πρωταγωνιστές στα γυρίσματα για τη γνωστή ταινία «50 αποχρώσεις του γκρι»

Ο φλογερός έρωτάς τους στη μεγάλη οθόνη συνεπήρε εκατομμύρια θεατές στις κινηματογραφικές αίθουσες. Οταν όμως έσβηναν οι κάμερες, οι φλογεροί εραστές τσακώνονταν σαν τα κοκόρια. Ζευγάρια που με τα παθιασμένα φιλιά τους έβαλαν τη δική τους σφραγίδα στην ιστορία του κινηματογράφου, στα γυρίσματα έκαναν τον σκηνοθέτη και τους παραγωγούς να χτυπούν τα κεφάλια τους στον τοίχο από απόγνωση με τα καθημερινά μαλλιοτραβήγματά τους.f4 gosling mc adams 2

Το πιο πρόσφατο παράδειγμα είναι οι πρωταγωνιστές των «50 αποχρώσεων του γκρι». Μπορεί να γύριζαν «καυτές» σκηνές μαζί, όμως, όπως διέρρευσε από το πλατό, η Ντακότα Τζόνσον και ο Τζέιμι Ντόρναν δεν άντεχαν ο ένας την παρουσία του άλλου.

Ενταση ανάμεσα στον Ράιαν Γκόσλινγκ και στη Ρέιτσελ Μακ Ανταμς υπήρχε στα γυρίσματα της ταινίας «The Notebook», όπως αποκάλυψε ο σκηνοθέτης Νικ Κασσαβέτης. Δεν υπήρχε ημέρα που να μην τσακωθούν, ενώ μια φορά ο Γκόσλινγκ του ζήτησε να φέρει άλλη ηθοποιό για να την κοιτάζει όταν θα έλεγε τις ατάκες του. Οπως αποδείχτηκε αργότερα, η ένταση έκρυβε… έρωτα, καθώς οι δυο τους κατέληξαν να γίνουν ζευγάρι και στη ζωή.

f5 di caprio daines romeo and julietΣτα «μαχαίρια» ήταν και ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο με την Κλερ Ντέινς στο «Romeo + Juliet». Μπορεί να ενσάρκωσαν τον απόλυτο έρωτα, όμως ο Λίο έβρισκε την Κλερ «βαρετή», ενώ εκείνη δεν άντεχε τα απανωτά αστεία του που θεωρούσε «τραβηγμένα» και τον αποκαλούσε «ανώριμο».

Στο… κρανίο τα έπαιρνε με το Bond Girl Τέρι Χάτσερ ο Πιρς Μπρόσναν κάθε φορά που πήγαινε στα γυρίσματα της ταινίας «Tomorrow Never Dies».

Επρεπε να την περιμένει για ώρες, μέχρι να πάει στο πλατό.

Αργότερα βέβαια αποδείχτηκε ότι η Χάτσερ καθυστερούσε επειδή ήταν έγκυος και υπέφερε από ναυτίες τα πρωινά.f11 pierce brosnan teri hatcher 1

Κλάματα και «φιλοφρονήσεις» 

«Αηδιαστικό» θεωρούσε τον Νικ Νόλτε η Τζούλια Ρόμπερτς, ενώ εκείνος την έβρισκε «αντιπαθητική» στα γυρίσματα του «I Love Trouble». Για τις ανάγκες του σεναρίου o Πάτρικ Σουέιζι και η Τζένιφερ Γκρέι ήταν το τέλειο, ρομαντικό ζευγάρι στο «Dirty Dancing».

Εκείνος όμως τη θεωρούσε «ανόητη και αφελή, που ξεσπούσε σε κλάματα κάθε φορά που της έκαναν κριτική». Αργότερα πάντως έγιναν φίλοι.

f12 richard gere debra winger officer and gentlemanΟλο «φιλοφρονήσεις» για τον Ρίτσαρντ Γκιρ ήταν η συμπρωταγωνίστριά του στο «Ιπτάμενος και τζέντλεμαν» Ντέμπρα Γουίνγκερ. Οπως αποκάλυψαν συνάδελφοί τους, τον μισούσε και τον αποκαλούσε «τοίχο από τούβλα», με την ατμόσφαιρα στο κινηματογραφικό σετ να είναι βαριά.

Ο Γουίλιαμ Μπάλντουιν δεν άντεχε τη Σάρον Στόουν στα γυρίσματα του «Sliver». Η σέξι ντίβα δεν έχανε ευκαιρία να τον βασανίζει. Μια φορά μάλιστα, ενώ τον φιλούσε σε μια ρομαντική σκηνή, f6 baldwin stone 1δάγκωσε τόσο δυνατά τη γλώσσα του, που ο Μπάλντουιν δεν μπορούσε να μιλήσει για μία εβδομάδα.

Καμία επαφή έξω από το πλατό της ρομαντικής κωμωδίας «Mallrats» δεν ήθελε να έχει με τη Σάνεν Ντόχερτι ο Τζέισον Λι. «Ηταν ιδιαίτερα δυσάρεστο να δουλεύεις μαζί της» παραδέχτηκε κομψά αργότερα.

Καθόλου κομψός, αντίθετα, δεν ήταν ο Αντονι Χόπκινς όταν μιλούσε για τη Σίρλεϊ Μακ Λέιν.

«Είναι η πιο αντιπαθητική ηθοποιός με την οποία έχω δουλέψει» δήλωσε για τη «σύζυγό» του στο «A Change of Seasons». Ακόμη πιο παλιά, η Μέριλιν Μονρόε και ο Τόνι Κέρτις φιλιούνταν μόνο επειδή τους το επέβαλε το σενάριο στο «Some Like It Hot».

Μπορεί να ήταν ένα από τα πιο ποθητά κινηματογραφικά ζευγάρια, όμως, όπως παραδέχτηκαν αργότερα με δηλώσεις τους, δεν f7 curtis monroeάντεχαν να φιλάει ο ένας τον άλλον.

{{-PCOUNT-}}18{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...