Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

«TV Queens»: Χριστοπούλου στον ρόλο της καθηγήτριας

Τα αστέρια θα περάσουν από το Οpen! Nα και...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Αμαλία είναι απογοητευμένη με τον Ντίνο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Στο… μικροσκόπιο 20 Ελληνες Influencers που ελέγχονται για παραπλανητικές πρακτικές

Στο μικροσκόπιο των ελεγκτικών μηχανισμών μπαίνουν 20 Ελληνες influencers...

Ο Σκάι καλοβλέπει το τηλεπαιχνίδι «Still Standing» με παρουσιάστρια την Καραβάτου

Τα δημοφιλή τηλεπαιχνίδια δεν πεθαίνουν ποτέ! Από τα χέρια...

Τα «αγόρια» του Καρλ

Το εντυπωσιακό team των μοντέλων του 81χρονου σχεδιαστή Λάγκερφελντ (των οίκων μόδας Chanel και Fendi)

Τους αποκαλεί μούσες του και τους θέλει διαρκώς μαζί του. Ως αντάλλαγμα, τους προσφέρει μια ζωή μέσα στη χλιδή, με ταξίδια σε όλο τον κόσμο με ιδιωτικά τζετ, με διαμάντια και Rolex.

Τα «αγόρια του Καρλ», όπως είναι γνωστό το team των μοντέλων που απαρτίζουν τη συνοδεία του Καρλ Λάγκερφελντ, έχουν πρόσβαση όχι μόνο στα καλύτερα fashion editorials αλλά και στα άδυτα της προσωπικής ζωής του 81χρονου σχεδιαστή των οίκων Chanel και Fendi, ο οποίος όσο φημίζεται για τα ρούχα του άλλο τόσο φημίζεται και για το εκκεντρικό lifestyle του.

Η ελίτ αυτή ομάδα αντρών απαρτίζεται -μεταξύ άλλων- από το μοντέλο Μπατίστ Τζιαμπικόνι που στο πρόσφατο παρελθόν αποτελούσε την απόλυτη μούσα του σχεδιαστή, τον Μπραντ Κρένινγκ, ο οποίος είναι και το παλαιότερο μέλος του «γκρουπ», αλλά και τον 6χρονο βαφτισιμιό του Χάντσον.
4rfw3q5tr5sg 3«Ο Καρλ είναι πραγματικά γενναιόδωρος. Θέλει οι φίλοι του να δείχνουν ωραίοι» δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Κρένινγκ, τον οποίο ο Λάγκερφελντ είχε φωτογραφίσει ως Δία σε τετράτομο φωτογραφικό άλμπουμ αφιερωμένο αποκλειστικά σε αυτόν. 

4rfw3q5tr5sg 1Οπως υποστηρίζει, ο 81χρονος σχεδιαστής συνηθίζει να τους χαρίζει ακριβά δώρα, όπως για παράδειγμα ρολόγια Rolex ή διαμαντένια μπρασελέ της αγαπημένης του μάρκας κοσμημάτων Chrome Hearts.

Ο Λάγκερφελντ έχει βαφτίσει τον γιο του Κρένινγκ, τον Χάντσον, τον οποίο μάλιστα ανεβάζει συστηματικά στην πασαρέλα των κολεξιόν Chanel από την ηλικία των 2 ετών. Λέγεται μάλιστα ότι του έχει χαρίσει ένα φορητό εκτυπωτή Polaroid, σαν τον δικό του, αλλά τον μαλώνει κάθε φορά που τον βλέπει να βγάζει selfies, καθώς ο ίδιος τις απεχθάνεται.

Ακόμα όμως κι όταν δεν έχει κοντά τον αγαπημένο του βαφτισιμιό, φροντίζει να του στέλνει δώρα. Εκτός του ότι γεμίζει την ντουλάπα του με ρούχα Chanel και Fendi, πρόσφατα του έστειλε τον εαυτό του σε μορφή κούκλας, ώστε να μην ξεχνά ποτέ το νονό του. Για την παρέα που κάνει με μοντέλα πολλά έχουν γραφτεί. Ο ίδιος ο Λάγκερφελντ όμως έχει δηλώσει κατά το παρελθόν ότι προτιμά να συναναστρέφεται μαζί τους, γιατί οι άσχημοι άνθρωποι του προκαλούν κατάθλιψη! Κάπως έτσι φροντίζει να παίρνει τον Κρένινγκ, τον βαφτισιμιό του και τους υπόλοιπους φίλους του σε όλα τα ταξίδια του με το ιδιωτικό του τζετ, κάτι που προς το παρόν δεν φαίνεται να ενοχλεί τις συζύγους ή τις συντρόφους τους.

«Τα αγόρια είναι σαν οικογένεια για εμένα. Δεν έχω δική μου οικογένεια, επομένως είναι καλό να έχω κάτι σαν γιους, χωρίς όμως τα δυσάρεστα προβλήματα που μπορεί να δημιουργήσουν οι πραγματικοί γιοι» είχε εξομολογηθεί παλαιότερα ο σχεδιαστής.

Πετρίνα Καλαμβοκίδη

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...