Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Baby bloom για τον κανακάρη της Μαρίας Καρλάκη

Διπλό όνομα και νησιωτικό location στο baby bloom του...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Η Τραϊάνα Ανανία για την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα

Tην ώρα που η αγωνία για την υγεία του...

Χρήστος Τσικνιάς: Αγωνία για τον μίμο της πίστας

Δύσκολες ώρες για τον καλλιτέχνη Χρήστο Τσικνιά, ο οποίος...

Μαλλιά-κουβάρια οι πράκτορες του ΟΠΑΠ με την ομοσπονδία τους για το εφάπαξ!

Στο “και πέντε” και αφού έχουν δημιουργηθεί σοβαρά προβλήματα με το εφάπαξ των πρακτόρων του ΟΠΑΠ, η ομοσπονδία τους (ΠΟΕΠΠΠ) αποφάσισε να ασχοληθεί με το θέμα, όπως καταγγέλλουν συνάδελφοί τους που βρίσκονται πριν από τη σύνταξη…

Στο “και πέντε” και αφού έχουν δημιουργηθεί σοβαρά προβλήματα με το εφάπαξ των πρακτόρων του ΟΠΑΠ, η ομοσπονδία τους (ΠΟΕΠΠΠ) αποφάσισε να ασχοληθεί με το θέμα, όπως καταγγέλλουν συνάδελφοί τους που βρίσκονται πριν από τη σύνταξη. Οι τελευταίοι υποστηρίζουν ότι το πρόγραμμα εφάπαξ βρίσκεται στον αέρα, με την ομοσπονδία «να σφυρίζει αδιάφορα επί χρόνια».

Η διοίκηση της ομοσπονδίας, για να κατευνάσει τις αντιδράσεις, συζήτησε το θέμα σε πρόσφατη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου, μετά την οποία ανακοίνωσε ότι ασχολήθηκε «διεξοδικά και με κάθε υπευθυνότητα για ένα από τα σοβαρότερα θέματα που απασχολούν τον κλάδο τα τελευταία χρόνια». 

Στην ΠΟΕΠΠΠ (πρόεδρος διοικητικού συμβουλίου είναι ο Κυριάκος Τοπτσίδης) υποστηρίζουν ότι «αναζητούνται προτάσεις και τρόποι για τη βιωσιμότητα του προγράμματος εφάπαξ, το οποίο, λόγω της μαζικής αποχώρησης συναδέλφων τα τελευταία χρόνια (κυρίως λόγω πωλήσεων – μεταβιβάσεων), έχει επιβαρυνθεί. Εως την επόμενη τακτική γενική συνέλευση που θα γίνει θα κατατεθεί πλήρης και τεκμηριωμένη πρόταση για τη συνέχιση του προγράμματος, που είναι επιθυμία όλων μας». 

Πολλοί θεωρούν ότι πρέπει οι αποφάσεις να ληφθούν νωρίτερα, καθώς έχει φτάσει ο κόμπος στο χτένι. Υπενθυμίζεται ότι στο πρόσφατο παρελθόν η Δικαιοσύνη είχε ασχοληθεί με καταγγελίες για υπεξαίρεση κεφαλαίων από τον «κουμπαρά» για το εφάπαξ με εμπλοκή παλαιών (κυρίως) καθώς και σημερινών μελών της διοίκησης της ΠΟΕΠΠΠ. Μεταξύ των κατηγορουμένων ήταν τότε και ο σημερινός πρόεδρος της ΠΟΕΠΠΠ Κυριάκος Τοπτσίδης. Ομως, με αφορμή πρόσφατο δημοσίευμα, η ομοσπονδία υποστηρίζει για την υπόθεση ότι «έχει υπάρξει οριστική διευθέτηση και, μάλιστα, εκδόθηκε για το θέμα αυτό και αμετάκλητο βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών (υπ’ αριθμ. 3885/2011), με το οποίο τέθηκε στο αρχείο η υπόθεση, δεδομένου ότι δεν πρόκυπτε κανένα στοιχείο ενοχής για το θέμα της διαχείρισης του ασφαλιστικού κεφαλαίου. Κατόπιν αυτού, δεν υπήρξε καμία δίκη και έκλεισε χωρίς καν να ανοίξει ο φάκελος της υπόθεσης».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...