Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Η εμφάνιση της συντρόφου του Μπέζος στο δείπνο του Μπάιντεν στον...

Τους βγήκαν τα μάτια στον Λευκό Οίκο όταν στο...

Κάτι τρέχει με τους Μπίμπερ

Μπήκε τέλος στον γάμο της Χέιλι Μπίμπερ και του...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Όλοι περιμένουν με αγωνία την απόφαση που θα...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Επίθεση (!) με γιαούρτι στον δημοσιογράφο Χρήστο Ράπτη

Στο κέντρο της Αθήνας με αφορμή άρθρο στο site iefimerida.gr υπέρ της ανέγερσης της Αγια-Σοφιάς

Επίθεση με γιαούρτι δέχτηκε από άγνωστο δράστη ο δημοσιογράφος Χρήστος Ράπτης για ένα άρθρο υπέρ της ανέγερσης του γηπέδου της ΑΕΚ! Το άρθρο γνώμης φιλοξένησε προ καιρού η ιστοσελίδα iefimerida.gr, ενώ το περιστατικό σημειώθηκε πριν από περίπου έναν μήνα στο κέντρο της Αθήνας.

Ο ιδρυτής και διευθυντής του iefimerida Χρήστος Ράπτης βρισκόταν στη νησίδα της λεωφόρου Βασιλέως Κωνσταντίνου και περίμενε το φανάρι για να περάσει στο απέναντι πεζοδρόμιο. Ξαφνικά τον πλησίασε ένας άγνωστος άντρας και του πέταξε γιαούρτι στο πρόσωπο, προτού σπεύσει να εξαφανιστεί. Μάλιστα ο ίδιος ο δράστης βιντεοσκόπησε την επίθεση, ενώ το διάρκειας 10 δευτερολέπτων υλικό ανέβηκε στο YouTube και αναπαράχθηκε από πολλά blogs.

Σε σχετικό άρθρο που δημοσίευσε χθες στο iefimerida ο ίδιος ο Χρήστος Ράπτης υποστηρίζει ότι αιτία υπήρξε το άρθρο συναδέλφου με τίτλο «Γιατί πρέπει να γίνει το γήπεδο της ΑΕΚ» που ανέβηκε στο iefimerida και καταγγέλλει ότι «είχαν προηγηθεί απειλητικά και υβριστικά μηνύματα από συγκεκριμένο παράγοντα ή τηλεφωνήματα τη νύχτα από “πακιστανικά” τηλέφωνα».

Σκοτεινά συμφέροντα

Ακολουθεί αυτούσιο το άρθρο του γνωστού δημοσιογράφου, με τίτλο «Ο Αλαφούζος έφαγε το μπουγέλο, εγώ το γιαούρτι»: «Δυστυχώς, έχουμε εισέλθει σε έναν κόσμο παράλογο, επικίνδυνο και εν πολλοίς ολοκληρωτικό. Ειδικά στον χώρο του ποδοσφαίρου, όπου διάφορα σκοτεινά και φασιστοειδή συμφέροντα, αφού κατέλυσαν τον αθλητισμό, τώρα προσπαθούν να καταλύσουν και την πολιτική ή ό,τι έχει μείνει από αυτή.

»Παραδόξως τα συμφέροντα αυτά, αν και παρανομούν καθημερινώς με στρατιές μπράβων, παραμένουν ανενόχλητα. Εδώ και καιρό πολλοί αθλητικοί και όχι μόνο δημοσιογράφοι προπηλακίζονται, δέρνονται ή και απολύονται από τις δουλειές τους επειδή τολμούν να γράψουν τις βαρβαρότητες που βλέπουν.

»Ο ΣΚΑΪ και ο Γιάννης Αλαφούζος δέχονται εδώ και μήνες επιθέσεις με χειροβομβίδες, μολότοφ και μπουγελώματα στη Σούπερ Λίγκα. Τώρα ήρθε και η σειρά μας. Ενα άρθρο γνώμης ενός συναδέλφου προ ημερών στο iefimerida με τίτλο “Γιατί πρέπει να γίνει το γήπεδο της ΑΕΚ” (αν και είμαι εκ γενετής Ολυμπιακός) μεταφράστηκε σε επίθεση με γιαούρτι στο κέντρο της Αθήνας. Είχαν προηγηθεί απειλητικά και υβριστικά μηνύματα από συγκεκριμένο παράγοντα.

»Ή τηλεφωνήματα τη νύχτα από “πακιστανικά” τηλέφωνα. Δυστυχώς, υπάρχουν και “δημοσιογράφοι” που έναντι πινακίου φακής αναπαράγουν αυτές τις αθλιότητες.

»Ηδη κατέφυγα στην Ενωση Ευρωπαίων Δημοσιογράφων καταγγέλλοντας με συγκεκριμένα στοιχεία το περιστατικό. Θα ακολουθήσουν κι άλλες νομικές διαδικασίες. Από μια κυβέρνηση της Aριστεράς το μίνιμουμ που θα περίμενα είναι να αντιμετωπίσουν τους μπράβους στον δημόσιο χώρο με στοιχειώδη αποτελεσματικότητα. Διαφορετικά τα θηρία αυτά θα τους φάνε και αυτούς, όπως έφαγαν κι άλλους».

 

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παντρεύτηκε η Δήμητρα Αλεξανδράκη

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη αποκάλυψε live πως έχει παντρευτεί. Ηταν...

Θανάσης Κουρλαμπάς: Αυτή είναι η γλυκύτατη σύζυγός του

Ο Θανάσης Κουρλαμπάς είναι από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς...