Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Ρούχα από δεύτερο χέρι; Ποτέ!

Δεν φοράει ποτέ ρούχα από δεύτερο χέρι η Βίκυ...

Η ηθοποιός Εφη Παπαθεοδώρου είπε «αντίο» στον ΣΥΡΙΖΑ και στηρίζει Νέα Αριστερά

Είπε «αντίο» στον ΣΥΡΙΖΑ και στέκεται στο πλάι του...

Σάσα Μπάστα: Ποιους τσάκωσε ο φακός στα γενέθλια της τραγουδίστριας

Glamorous γενέθλια για τη Σάσα Μπάστα. Η γνωστή τραγουδίστρια...

Επιχείρηση «Βαγγέλης»!

Εκατοντάδες άτομα κινητοποιήθηκαν για τον εντοπισμό του νεαρού σπουδαστή. Τι λέει στην «Espresso» ο Γ. Τσούκαλης

Εν αναμονή του κρίσιμου πορίσματος της ΕΔΕ που θα ρίξει φως σε τυχόν σκοτεινές πτυχές της καθημερινότητας του Βαγγέλη Γιακουμάκη στη Γαλακτομική Σχολή Ιωαννίνων βρίσκεται η οικογένεια του 20χρονου αγνοουμένου, η οποία διατηρεί ζωντανές τις ελπίδες της, καθώς συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό οι έρευνες για τον εντοπισμό του.

5t54tgw4t5grgf 2Το πόρισμα που μεταξύ άλλων θα «απαντήσει» και στις πληροφορίες περί bullying σε βάρος του 20χρονου σπουδαστή από το Ρέθυμνο αναμένεται μέχρι τα μέσα της τρέχουσας εβδομάδας. Στο πλαίσιο της αναζήτησής του οι φίλοι του γκρουπ που δημιουργήθηκε στο facebook πραγματοποίησαν το Σάββατο μεγάλη επιχείρηση στον Πειραιά, η οποία επεκτάθηκε και σε γειτονιές της Αθήνας.

Η έρευνα με την καθοδήγηση του ιδιωτικού ερευνητή Γιώργου Τσούκαλη δεν απέδωσε καρπούς, αφού δεν βρέθηκε κάποιο στοιχείο το οποίο θα μπορούσε να δώσει νέα τροπή στην πορεία των ερευνών, υπήρξαν μαρτυρίες οι οποίες αξιολογήθηκαν επιτόπου, ενώ άλλες απογοήτευσαν τους συγγενείς του αγνοουμένου, που περίμεναν κάτι περισσότερο.5t54tgw4t5grgf 1

Από παντού

Σύμφωνα με τον κ. Τσούκαλη, η συμμετοχή του κόσμου ήταν συγκινητική. «Περισσότερα από 350 άτομα από όλη την Ελλάδα πήραν μέρος στην επιχείρηση εντοπισμού του Βαγγέλη. Μια νεαρή φοιτήτρια επέμενε να ταξιδέψει από το Ναύπλιο, προκειμένου να βοηθήσει τις έρευνες» τόνισε στην «Espresso» ο κ. Τσούκαλης, δηλώνοντας ωστόσο πεπεισμένος πως το «κλειδί» της υπόθεσης δεν βρίσκεται στην Αθήνα, αλλά στα Ιωάννινα!

«Οι πιθανότητες για την Αθήνα είναι πολύ λίγες. Πιστεύω ότι οι απαντήσεις βρίσκονται στα Ιωάννινα και στη Γαλακτοκομική Σχολή» είπε. Οπως 5t54tgw4t5grgf 3σημείωσε ο γνωστός ντετέκτιβ, μέχρι τα μέσα της εβδομάδας θα έχει ολοκληρωθεί το πόρισμα της ΕΔΕ, που θα διερευνήσει εάν ευσταθούν οι καταγγελίες περί ενδοσχολικής βίας, ενώ ευχαρίστησε τον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη Γιάννη Πανούση για την προσωπική του παρέμβαση στο θέμα: «Πρόκειται για σπουδαίο άνθρωπο και επιστήμονα. Μου ζήτησε να μεταφέρω την προσωπική του συμπάθεια στην οικογένεια και την αμέριστη συμπαράστασή του».

Οπως ανέφερε, ακόμα αν και έχει περάσει σχεδόν ένας μήνας από την εξαφάνιση του 20χρονου, οι συγγενείς του δεν χάνουν την αισιοδοξία τους: «Πάντα η ελπίδα θα υπάρχει και πρέπει να την έχουμε και εμείς, για να δούμε το χαμόγελο σ’ αυτή την οικογένεια».

Στο μεταξύ, την πρόθεσή τους να συνεχίσουν τις έρευνες -αυτή τη φορά στα Ιωάννινα- έχουν εκδηλώσει οι διαδικτυακοί φίλοι του Βαγγέλη.

Μαρία Μεϊμάρη 

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...