Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

«Κόκκινο» πάλι στον Σαντικάι!

Δεν μπόρεσε ούτε φέτος να περάσει στον επόμενο γύρο του «Voice 2»!

Πήγε δεύτερη φορά στο «The Voice» και απέτυχε πάλι να περάσει στον επόμενο γύρο! Ο Χρήστος Σαντικάι δεν κατάφερε ούτε φέτος να κάνει τους coaches να γυρίσουν τις καρέκλες του και να του δώσουν την ευκαιρία να διαγωνιστεί στις Μονομαχίες.

Ο 20χρονος, που έγινε γνωστός όταν σε παιδική ηλικία είχε κυκλοφορήσει CD με χριστουγεννιάτικους ύμνους, αλλά και ύμνους της Μεγάλης Εβδομάδας, ενώ αυτή την περίοδο συνεργάζεται με του Vegas (κάνει παραγωγή και ηχοληψία), επέλεξε αυτή τη φορά να ερμηνεύσει το «Γράμμα» του Γιάννη Πάριου. Τραγούδι που τελικά αποδείχτηκε λάθος επιλογή. Αυτό τού επισήμανε τόσο η Δέσποινα Βανδή όσο και η Αντώνης Ρέμος, ο οποίος όμως του είπε πως η πόρτα του καμαρινιού του είναι ανοικτή ώστε να συζητήσει με τον φιλόδοξο νεαρό τα λάθη που κάνει και πώς να τα διορθώσει.

Τον δρόμο προς την έξοδο μαζί με τον Χρήστο πήραν: Ο 25χρονος Κωνσταντίνος Μπόπτσης, ο οποίος ασχολείται με την καλλιέργεια ροδάκινων στην Εδεσσα και τραγούδησε το «Μια νύχτα κόλαση» του Κωνσταντίνου Αργυρού.

Ο Κύπριος Πάρης Χριστοφή, που είναι μαθητής της Α’ Λυκείου και έχει πάρει μέρος σε θεατρικές παραστάσεις και μιούζικαλ. Και η 26χρονη Θάλεια Οικονόμου, η οποία αν και διάλεξε το «Λάμπω» της Αννας Βίσση, δεν κατάφερε να… λάμψει στα αυτιά των τεσσάρων κριτών.

Οσο για εκείνους που πέρασαν στις Μονομαχίες; Ανάμεσά τους βρίσκεται η Κάλλια Γελαγώτη, η οποία είχε πάρει μέρος στο αυστραλιανό «The Voice». Μάλιστα τότε είχε προκριθεί και επιλέξει την ομάδα του Ρίκι Μάρτιν!

Ευάγγελος Ζούλας
4rf4w56sdtrg 8
Και οι τέσσερις κριτές έπεσαν στο «Πάτωμα» για τον 40χρονο, ο οποίος τραγούδησε το ομώνυμο κομμάτι της Τάνιας Τσανακλίδου. Τελικά τον κέρδισε η Δέσποινα Βανδή.

Αλέξης Πρεβενάς
4rf4w56sdtrg 9
Ο 29χρονος Αλέξης, με γονείς καθηγητές βυζαντινής μουσικής, κατάφερε να κάνει τον Αντώνη να γυρίσει -ήταν ο μόνος που πάτησε το buzzer- ερμηνεύοντας Ρέμο.

Χαριάννα Μερεμέτη
4rf4w56sdtrg 1
Αλλη μια ροκ φωνή πρόσθεσε στην ομάδα του ο Μιχάλης Κουϊνέλης. Η 25χρονη Χαριάννα Μερεμέτη έχει σπουδάσει Ψυχολογία και έκανε τους τρεις κριτές να γυρίσουν.

Ανδρέας Ελεσνίτσαλης
4rf4w56sdtrg 2
Είναι 19 ετών και τραγούδησε τον «Αμλετ της Σελήνης» του Θηβαίου. «Είσαι δικός μου!» φώναξε η Μελίνα Ασλανίδου στον Ανδρέα Ελεσνίτσαλη.

Αννα Βιλλανίδη
4rf4w56sdtrg 3
Η 21 ετών κοπέλα, απόφοιτος γραμματειακών σπουδών, ερμήνευσε το «Clown» της Emeli Sande και επέλεξε να μπει στην ομάδα της Δέσποινας Βανδή.

Κάλλια Γελαγώτη
4rf4w56sdtrg 4
Πέρυσι έλαβε μέρος στο αυστραλιανό «Voice» και είχε coach τον Ρίκι Μάρτιν, ενώ φέτος στην Ελλάδα η 26χρονη άφησε την τύχη της στα χέρια του Αντώνη Ρέμου.

Κατερίνα Καμπανέλη
4rf4w56sdtrg 7
Πέρυσι κανείς από τους τέσσερις coaches δεν είχε γυρίσει, φέτος όμως η 19χρονη Κατερίνα Καμπανέλη τούς κατάφερε και ο Μιχάλης ήταν εκείνος που την κέρδισε.

Andy Mark
4rf4w56sdtrg 5
Ο 47ΧΡΟΝΟΣ Andy χαρακτήρισε τη συμμετοχή του το «τελευταίο τρένο», το οποίο παραλίγο να χάσει, όμως η Ασλανίδου στο παρά πέντε γύρισε και τον επέλεξε.

Τεριάννα Παππά 

{{-PCOUNT-}}16{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....