Εξομολόγηση -σοκ- από εθισμένη στους πολλούς συντρόφους

Ετυχε να βγαίνει με τρεις άντρες που είχαν το ίδιο όνομα, έκανε σεξ με δύο διαφορετικούς άντρες την ίδια ημέρα πριν πάει να συναντήσει τον άντρα με τον οποίο είχε σχέση και…

Ετυχε να βγαίνει με τρεις άντρες που είχαν το ίδιο όνομα, έκανε σεξ με δύο διαφορετικούς άντρες την ίδια ημέρα πριν πάει να συναντήσει τον άντρα με τον οποίο είχε σχέση και παίρνει μαζί της στο γραφείο δονητή έκτακτης ανάγκης. Είναι η εξομολόγηση σεξομανούς Αυστραλής που περιγράφει την άλλη πλευρά μιας κατάστασης που σκορπά μειδιάματα. Είναι η ντροπή της για τη συνεχή απιστία, καθώς και τον κίνδυνο που διατρέχει να μολυνθεί από σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα.

Η γυναίκα αποκάλυψε στην αυστραλιανή εφημερίδα «Gold Coast News Bulletin», ανώνυμα βέβαια, τις δυσκολίες του να ζεις με τη συνεχή διάθεση να κάνεις σεξ. Οπως παραδέχτηκε, για παράδειγμα, ήταν μεγάλο μπέρδεμα για εκείνη, ιδιαίτερα την εβδομάδα που έκανε σεξ με τρεις άντρες, επειδή έτυχε να έχουν το ίδιο όνομα. Απέδωσε όμως στην απομάκρυνση των αναστολών και στην απώλεια του ελέγχου της τον εθισμό της στο σεξ. Πάντως οι γιατροί υπογραμμίζουν ότι όλοι οι εθισμένοι στο σεξ δικαιολογούνται λέγοντας ότι χάνουν τον αυτοέλεγχό τους.

«Συναντήθηκα με διάφορους άντρες μόνο και μόνο για να κάνω σεξ. Δεν χρειαζόταν να με βγάλουν έξω για φαγητό πριν κάνουμε σεξ. Εξάλλου για να πετύχεις να κάνεις καλό σεξ δεν χρειάζεται να έχεις γεμάτο στομάχι» εξομολογείται.

«Δεν είναι τόσο κακός ο εθισμός όταν είσαι σε μια μονογαμική σχέση, γιατί έχεις πάντα κάποιον για να πάρεις τη “δόση” σου και δεν φοβάσαι μήπως κολλήσεις κάποιο σεξουαλικό νόσημα» προσθέτει, χωρίς να κρύβει ότι όταν έβρισκε χρόνο στη διάρκεια της δουλειάς της, κατευθυνόταν στις τουαλέτες για να ανακουφιστεί από την ακόρεστη επιθυμία της. Οπως εξηγεί, για τέτοιες περιπτώσεις υπάρχουν δονητές μπρελόκ που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης. Παρά ταύτα, επιμένει ότι ντρέπεται.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ