Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Η νέα δισκογραφική δουλειά της Evgenia

Την καλύτερη περίοδο της ζωής της διανύει η Evgenia,...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Αμαλία αποφυλακίζεται

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

«Βράζει» η Νίσυρος με την αποκάλυψη πως δημόσιος υπάλληλος παρέσυρε αγόρια ηλικίας...

Σοκ προκαλεί η αποκάλυψη πως ο αρχαιοφύλακας του μουσείου...

Η τοποθέτηση Παπανώτα περί κακοποίησης και η αντίδραση Κασσελάκη

«Καλύτερα να μασάς παρά να… πολυμιλάς» είναι η φράση...

Ανατριχίλα: Τέρας (υπεράνω υποψίας) ζούσε ανάμεσά μας

Φρικιαστικές εξελίξεις στην υπόθεση του 40χρονου «δράκου» από το Περιστέρι. Είχε βιάσει και ένα 14χρονο κορίτσι για να το εκδικηθεί. Στη συνέχεια το… κούρεψε και παράτησε έντρομο στον δρόμο

Αφωνη παρακολουθεί η κοινή γνώμη τις ανατριχιαστικές εξελίξεις στην υπόθεση του 40χρονου «δράκου» από το Περιστέρι, που συνελήφθη επ’ αυτοφώρω πριν βιάσει ένα 13χρονο αγόρι μέσα στο ειδικά διαμορφωμένο βαν του στην πλατεία Ελευθερίας του Κορυδαλλού. Οπως αποκαλύφθηκε, είχε ήδη βιάσει ένα 14χρονο κορίτσι, το οποίο στη συνέχεια κούρεψε και παράτησε στον δρόμο!

Ο 40χρονος παιδεραστής ερχόταν καθημερινά σε επαφή και με άλλα ανήλικα αγόρια μέσω διαδικτύου, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία που δημοσιοποίησε χθες ο διοικητής της Διεύθυνσης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Μανώλης Σφακιανάκης. Μάλιστα στο κινητό του βρέθηκαν βίντεο με ανήλικα που έχει τραβήξει ο ίδιος! Για τη δράση του έχει ενημερωθεί και η Ιντερπόλ, καθώς φαίνεται πως δεν είχε περιοριστεί μόνο στην Ελλάδα και ερευνώνται οι συνομιλίες του στο διαδίκτυο με διεθνώς καταζητούμενους παιδόφιλους.

Ο 40χρονος δεν είναι άγνωστος στις αστυνομικές Αρχές. Το 2014 είχε βιάσει μία κοπέλα 14 χρόνων και μάλιστα μέσα στο σπίτι του, στο Περιστέρι. Ο «δράκος» είχε καταφέρει να παγιδεύσει μέσω διαδικτύου την ανήλικη κοπέλα, η οποία όμως είχε ψεύτικο προφίλ και εμφανιζόταν ως 16χρονο αγόρι. Επειτα από πολυήμερες συζητήσεις κατάφερε να την πείσει να συναντηθούν πιστεύοντας πως έχει να κάνει με αγόρι. Οταν είδε μπροστά του τη 14χρονη, εξαγριώθηκε, αλλά την πήγε στο σπίτι του και τη βίασε σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο που είχε πίσω από το μίνι μάρκετ που διατηρεί.

Μάλιστα, σύμφωνα με τον διοικητή της Δίωξης, επειδή η ανήλικη του είχε πει ψέματα, μετά τον βιασμό την κούρεψε και την άφησε να περιφέρεται σοκαρισμένη στους δρόμους του Περιστερίου, όπου την εντόπισε περιπολικό της Αμεσης Δράσης! Την υπόθεση είχε αναλάβει τότε το Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας και είχε σχηματίσει δικογραφία εις βάρος του δράστη, αλλά δεν εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης από τη Δικαιοσύνη, παρότι είχε αναγνωριστεί από το θύμα.
 
«Οι γονείς σας φταίνε»

Ο αδίστακτος «δράκος» φαίνεται πως έκλεινε κάθε εβδομάδα ραντεβού με παιδιά, με τα οποία συνομιλούσε γραπτώς στα διάφορα «δωμάτια επικοινωνίας» και σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης. Μάλιστα έφτανε στο σημείο να το παίζει «εξομολόγος» γράφοντας στα υποψήφια θύματά του ότι οι γονείς τους φταίνε, επειδή δεν μπορούν να τα καταλάβουν και επισημαίνοντάς τους ότι ευτυχώς που υπάρχει αυτός, ώστε να μπορεί ο κάθε ανήλικος να «ακουμπά» πάνω του, αφού μόνο αυτός καταλάβαινε τα προβλήματά τους!
«Τα θύματα του δράστη είναι εκατοντάδες, κυρίως ανήλικα αγόρια! Στο απόγειο της δράσης του είχε φτάσει στο σημείο να έχει πέντε ραντεβού την ημέρα με ανήλικα από 11 έως και 15 ετών! Αρχικά έβγαιναν για γνωριμία και στη συνέχεια για βόλτα με το ειδικά διαμορφωμένο βαν» είπε χαρακτηριστικά ο ταξίαρχος Μανώλης Σφακιανάκης.

Ο 13χρονος που γλίτωσε τον βιασμό στο παρά πέντε είχε πει στους γονείς του πως θα πήγαινε στη γιαγιά του στον Κορυδαλλό, αλλά τελικά βρέθηκε να παρακολουθεί εμβρόντητος τη σύλληψη του παιδεραστή από την θέση του συνοδηγού του βαν. Η Δίωξη έχει εντοπίσει παιδιά που συνομιλούσαν με τον παιδεραστή με μηνύματα στο διαδίκτυο μέσω smartphone, ακόμα και την ώρα του μαθήματος! Τα ίδια παιδιά, μόλις τελείωναν το σχολείο τους, είχαν πρώτο τους μέλημα να επικοινωνήσουν με τον 40χρονο που πίστευαν ότι «τα καταλάβαινε»!

Διάλογος που σοκάρει: Είμαι αυτός που θα σε στείλει στα ουράνια…

Προκαλούν σοκ οι ανατριχιαστικοί διάλογοι που αποκαλύπτει σήμερα η «Espresso» μεταξύ ενός παιδεραστή και ενός 12χρονου αγοριού, σε ακόμη μία υπόθεση που ερευνά η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έπειτα από τις αποκαλύψεις για τον «δράκο» του Περιστερίου. Η συνομιλία τους αποτελεί χαρακτηριστικό δείγμα του τρόπου με τον οποίο οι παιδεραστές προσεγγίζουν τα ανήλικα θύματά τους. Το συγκεκριμένο αγόρι ο παιδεραστής το «ψάρεψε» σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης και κατάφερε να συναντηθεί μαζί του στο σπίτι του στα Πετράλωνα! Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας ο παιδεραστής κινούνταν με το αυτοκίνητό του στην περιοχή.
Παιδεραστής: Τι κάνεις, μπουμπούκι μου;
Ανήλικος: Ποιος;
Παιδεραστής: Ο άνθρωπός σου…
Ανήλικος: Ποιος άνθρωπος;
Παιδεραστής: Αυτός που θα σε κάνει να ξεχάσεις ό,τι έχεις στο κεφαλάκι σου.
Ανήλικος: Τι θα μου κάνεις;
Παιδεραστής: Καπνίζεις;
Ανήλικο: Πότε πότε.
Παιδεραστής: Θες να κάνουμε μαζί ένα τσιγαράκι;
Ανήλικος: Ποιος είσαι;
Παιδεραστής: Αυτός που θα σε στείλει στα ουράνια και θα ξεχάσεις τα πάντα. Να σου κάνω μια ερώτηση;
Ανήλικος: Τι θες;
Παιδεραστής: Εχεις φίλη;
Ανήλικος: Εχω.
Παιδεραστής: Πάρε και τη φίλη σου μαζί να κάνουμε ένα τσιγαράκι και παράλληλα να πάμε να πιούμε ένα καφεδάκι. Πού μένεις;
Ανήλικος: Πετράλωνα…
Παιδεραστής: Τώρα μόλις περνάω από εκεί και θα σε πάρω από το iPhone. Είσαι μόνος τώρα;
Ανήλικος: Τέτοια ώρα είμαι πάντα μόνος…
Παιδεραστής: Δεν θες να κατέβεις να σε γνωρίσω που το θέλω πολύ και να πάμε βόλτα με το ωραίο μου αυτοκίνητο;
Ανήλικος: Δεν θα ήταν άσχημα, αλλά δεν έχω μία…
Παιδεραστής: Μη σε νοιάζει, θα πάρουμε στιγμιαίο καφέ και θα τον πιούμε στο αυτοκίνητό μου. Είσαι; Είμαι ήδη κοντά σου και νιώθω ήδη πως σε έχω δει.
Ανήλικος: Με δουλεύεις:
Παιδεραστής: Οχι, είμαι δίπλα σου.
Ανήλικος: Πού ακριβώς;
Παιδεραστής: Στην οδό …
Ανήλικος: Κατεβαίνω τώρα, αν και είσαι μακριά, θα πάρω όμως μαζί μου κινητό.
Παιδεραστής: Πες μου, πού ακριβώς είναι το σπίτι σου;
Ανήλικος: Στα Πετράλωνα στην οδό … 18.
Παιδεραστής: Μην κουνηθείς από κει, έρχομαι.
Ανήλικος: ΟΚ, θα σε περιμένω στην είσοδο.
Παιδεραστής: Να έλθω επάνω;
Ανήλικος: ΟΚ, έλα πάνω…

Χειροπέδες και σε 30χρονο ηλεκτρολόγο που υποσχόταν διεθνή καριέρα στο μόντελινγκ

ΤΕΛΕΙΩΜΟ δεν έχουν οι περιπτώσεις των παιδόφιλων που «αλωνίζουν» στο διαδίκτυο και παγιδεύουν ανήλικα παιδιά, πουλώντας τους απατηλά όνειρα. Εκτός από τον «δράκο» του Περιστερίου που βίαζε ανήλικα αγόρια, συνελήφθη στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης ένας 30χρονος ηλεκτρολόγος που είχε δημιουργήσει ψεύτικα προφίλ στο facebook και εμφανιζόταν ως ατζέντης μεγάλου πρακτορείου μοντέλων παρασύροντας στα δίχτυα του ανήλικα κορίτσια! Οπως αποκάλυψε χθες ο διοικητής της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Μανώλης Σφακιανάκης, ο 30χρονος παγίδευε τα ανήλικα θύματά του μοιράζοντας αφειδώς υποσχέσεις για διεθνή καριέρα στο μόντελινγκ με άμεσα και πλούσια έσοδα. Ζητούσε όμως από τα ανυποψίαστα κορίτσια να του στείλουν γυμνές ή ημίγυμνες φωτογραφίες, επισημαίνοντας ότι θα έπρεπε πρώτα να… εγκριθούν από το διεθνές πρακτορείο μοντέλων προκειμένου να γίνει η πρόσληψη!

Ο αδίστακτος ηλεκτρολόγος είχε καταφέρει να παγιδεύσει αρκετά ανήλικα κορίτσια και είχε στην κατοχή του δεκάδες βίντεο και φωτογραφίες κοριτσιών ηλικίας από 12 έως και 16 ετών σε άσεμνες στάσεις, τις οποίες παρήγγειλε δήθεν προκειμένου να διαπιστώσει ο ίδιος αν είναι κατάλληλες για διεθνή καριέρα στον τομέα της μόδας! Μετά τη σύλληψή του ξεκίνησε μεγάλη έρευνα της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, καθώς οι αστυνομικοί έχουν υποψίες ότι ο 30χρονος έχει διακινήσει τα βίντεο και τις φωτογραφίες στον παγκόσμιο ιστό με σκοπό το κέρδος, ενώ φέρεται ακόμη και ότι τα πωλούσε σε άλλους παιδόφιλους στο εξωτερικό!

Βίντεο και φωτογραφίες

«Επειθε τα παιδιά να του στέλνουν βίντεο και φωτογραφίες προκειμένου να κάνει “casting”, χρησιμοποιώντας την επωνυμία γνωστού οίκου μόδας. Αυτά τα βίντεο και τις φωτογραφίες που είχε στην κατοχή του τα έχουμε ήδη κατασχέσει και εξετάζουμε με σοβαρότητα το ενδεχόμενο πολλά από αυτά να τα έχει πουλήσει στο εξωτερικό, εξοικονομώντας αρκετά χρήματα από αυτή τη δραστηριότητα» είπε χαρακτηριστικά ο Μανώλης Σφακιανάκης στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε χθες. Οπως είπε ο διοικητής της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, τα ανήλικα κορίτσια που έπεσαν στην παγίδα που είχε στήσει στο διαδίκτυο ο ηλεκτρολόγος από τον Εύοσμο υπολογίζονται σε δεκάδες!

Θεοδόσης Π. Πάνου

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...