Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τρίτη 16 Απριλίου

ΚΡΙΟΣΙσως να είναι η πρώτη φορά που θα δείτε...

Τα γενέθλια της συζύγου του Κώστα Καραμανλή και ο Πέπε ο ψιψίνος...

Αποχαιρέτησε τα 58 και μπήκε ολοταχώς στα 59 η...

Ρομπέρτο Καβάλι: Ντεφιλέ στους ουρανούς

Δύο γάμοι, έξι παιδιά (το τελευταίο το απέκτησε σε...

Το Σάββατο 20.04 με την Εspresso: Αυγουστίνος Καντιώτης

Μη χάσετε το Σάββατο 20.04 με την Espresso: Ο...

Το διαστροφικό «εγχειρίδιο» των παιδεραστών

Ο «Κώδικας Επικοινωνίας» που αλίευσαν μέσα από το «σκοτεινό διαδίκτυο» οι ειδικοί της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος

Φρίκη και ανατριχίλα προκαλούν οι εμετικές «οδηγίες προς παιδεραστές» που περιλαμβάνονται σε ένα κωδικοποιημένο εγχειρίδιο της διαστροφής, το οποίο εντόπισαν οι ειδικοί της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος στους δαιδαλώδεις διαδρόμους του λεγόμενου «σκοτεινού διαδικτύου» (Dark Web), όπου είναι αδύνατον να εντοπιστούν τα στοιχεία ταυτότητας αυτών που σερφάρουν.

Με πρωτοφανή ψυχρότητα, μέσα σε επτά κεφάλαια του επονομαζόμενου «Κώδικα Επικοινωνίας Παιδόφιλων» οι άγνωστοι συντάκτες επιδίδονται σε αναλύσεις της ψυχολογίας των παιδιών και δίνουν σαφείς οδηγίες στους παιδεραστές για την προετοιμασία που πρέπει να κάνουν ώστε να προσεγγίσουν τα ανήλικα θύματά τους, ώσπου να πετύχουν να τα αποπλανήσουν και να τα υποβάλουν σε ασελγείς πράξεις. Ο κυνισμός με τον οποίο αντιμετωπίζουν τα παιδιά ως θηράματα γίνεται εμφανής από το ότι οργανώνουν ομαδικές εισβολές στον αθώο παιδικό κόσμο, τις οποίες χαρακτηρίζουν μάλιστα… «εποχή του κυνηγιού»! Παράλληλα καθοδηγούν τους παιδεραστές για το πώς να προστατεύονται σε περίπτωση που εντοπιστούν τα ίχνη τους και αποκαλυφθεί η δράση τους.

Μια ενδεικτική περίληψη των αρρωστημένων οδηγιών που περιλαμβάνει το εγχειρίδιο έδωσε στη δημοσιότητα η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος -πρώτη φορά στα ελληνικά αστυνομικά χρονικά-, με στόχο να ενημερωθούν οι γονείς για τους κινδύνους που απειλούν τα ανήλικα παιδιά τους.

1ο κεφάλαιο: Στις επτά ενότητες που περιλαμβάνει το εγχειρίδιο με τίτλο «Παιδοφιλία» την παρουσιάζει ως φυσικό και παρεξηγημένο σεξουαλικό προσανατολισμό, διευκρινίζει ότι οι επιστήμονες δεν γνωρίζουν τι την προκαλεί και διαχωρίζει τους παιδεραστές σε γνήσιους και προσποιητούς επισημαίνοντας ότι το σεξουαλικό ενδιαφέρον τους για τα παιδιά είναι το ίδιο. Ακόμη, αναφέρεται με ανατριχιαστικό τρόπο στην (ευτυχώς, σπάνια) κατηγορία παιδόφιλων που στοχοποιούν βρέφη και νήπια! Ο συντάκτης προειδοποιεί για τους κινδύνους σύλληψης, καθώς παραδέχεται ότι η παιδοφιλία είναι «κάτι αυστηρά κοινωνικά απαράδεκτο και παράνομο». Δίνει όμως οδηγίες στους γνήσιους παιδεραστές πώς να ξεπεράσουν τις πιο κοινές δυσκολίες και τα εμπόδια που μπορεί να βρεθούν μπροστά τους. Χαρακτηριστικά είναι τα παρακάτω αποσπάσματα:
1η ενότητα (Πρόλογος): «Η παιδεραστία είναι ένας σεξουαλικός προσανατολισμός στα ανθρώπινα είδη, που κάνει ώριμους ενήλικες, τόσο άνδρες όσο και γυναίκες, να έλκονται συναισθηματικά και σεξουαλικά από ανώριμα παιδιά».
2η ενότητα (Η πηγή): «Δυστυχώς, όμως, η πηγή της παιδοφιλίας είναι επιστημονικό μυστήριο. Κανένας επιστήμονας δεν είναι σε θέση να πει τι προκαλεί την παιδοφιλία με βεβαιότητα και δεν υπάρχει τρέχουσα θεωρία που μπορεί να αποδειχθεί επιστημονικά. Ούτε μπορεί να μετρηθεί ή να ανιχνευθεί με οποιονδήποτε τρόπο, χρησιμοποιώντας οποιαδήποτε επιστημονική διαδικασία ή όργανο. Η παιδοφιλία υπάρχει μόνο σε μια μειονότητα του ανθρώπινου πληθυσμού και είναι μόνο ένα από τα πολλά μυστήρια του σύμπαντος».
3η ενότητα: (Γνήσιοι / προσποιητοί παιδεραστές): «Οι προσποιητοί παιδεραστές δεν είναι λιγότερο άξιοι από τους γνήσιους παιδεραστές, καθώς κατά τη γνώμη μου είμαστε όλοι εδώ για τον ίδιο ακριβώς λόγο, ο οποίος είναι ένα σεξουαλικό ενδιαφέρον για τα παιδιά. Απλά το ενδιαφέρον μας για τα παιδιά προέρχεται από διαφορετικές κατευθύνσεις».
4η ενότητα: (Προσανατολισμοί): «Η νηπιοφιλία αφορά άτομα που ελκύονται από πολύ μικρές ηλικίες παιδιών, όπως βρέφη και νήπια εντός της ηλικίας ενός έως τριών ετών. Αυτή η κατηγορία είναι από τις σπανιότερες, καθώς δεν αναφέρεται σχεδόν καθόλου».
5η ενότητα (Προκλήσεις): «Σε αυτή την ενότητα θα προσπαθήσουμε να σας βοηθήσουμε να χειριστείτε και να ξεπεράσετε τις πιο κοινές δυσκολίες που, κατά μέσο όρο, οι γνήσιοι παιδεραστές συναντούν στη διάρκεια της ζωής τους, έτσι ώστε να μπορείτε να οδηγήσετε τον εαυτό σας πιο εύκολα έξω από όλα τα εμπόδια που βάζει η παιδεραστία στον δρόμο μας».
6η ενότητα (Ελεγχος ορμών): «Οσοι ανησυχούν πολύ για τη σεξουαλική επιθυμία και τον έλεγχό τους θα πρέπει να αυνανίζονται περισσότερο από τον μέσο όρο για να κρατήσουν το κεφάλι τους ήσυχο και τη σεξουαλικότητά τους σε έλεγχο, ειδικά όταν είναι (τακτικά) κοντά και οικεία με τα παιδιά».
7η ενότητα (Θα πρέπει να το κάνω;): «Ολα θα αλλάξουν, πρώτα απ’ όλα γιατί ξαφνικά κάνεις κάτι που είναι αυστηρά κοινωνικά απαράδεκτο και παράνομο. Και δεδομένου ότι θα υπάρχει ένας ορισμένος κίνδυνος να πιαστείς, τόσο από την κοινωνία όσο και από την αστυνομία, θα έχεις ένα ορισμένο βάρος φόβου που θα κρέμεται συνεχώς πάνω από τους ώμους σου, από τώρα και στο μέλλον».

2ο κεφάλαιο (Η…χημεία): Το κεφάλαιο χωρίζεται σε πέντε ενότητες (Πρόλογος, Σεξουαλικότητα, Ανάπτυξη, Προσωπικότητες και Χημεία) που φαίνεται να έχουν συνταχθεί από ειδικευμένο παιδοψυχολόγο. Γίνεται λεπτομερής ανάλυση της ψυχολογίας των παιδιών όσο αυτά αναπτύσσονται και διαμορφώνουν την προσωπικότητά τους, ενώ ταυτόχρονα ανακαλύπτουν τη σεξουαλικότητά τους και εκτενής αναφορά στους τρόπους με τους οποίους μπορεί να επιτευχθεί… χημεία ανάμεσα σε ένα παιδί και σε έναν παιδεραστή!

3ο κεφάλαιο (Τα στοιχεία!): Περιλαμβάνει εκτενείς οδηγίες σε παιδόφιλους για το πώς να αποφεύγουν την σύλληψη δρώντας με μυστικότητα και εξασφαλίζοντας την ασφάλειά τους. Στις εννέα ενότητες (Πρόλογος, Επίπεδα ασφάλειας, Μυστικότητα, Αποδείξεις, Περιβάλλον, Σύλληψη, Επιζώντας στην φυλακή, Σχέδιο απόδρασης και Μετατραυματικό στάδιο του παιδιού) ο συντάκτη συμβουλεύει πώς να εξαφανίζουν τα αποδεικτικά στοιχεία ώστε να μην τα εντοπίσει το περιβάλλον τους και δίνει οδηγίες για το πώς να αντεπεξέλθουν σε περίπτωση σύλληψης και πώς να επιβιώσουν μέσα στην φυλακή! Μάλιστα, παραθέτει και σχέδια για την οργάνωση απόδρασης, ενώ στην τελευταία ενότητα αναφέρεται στο μετατραυματικό στάδιο που αντιμετωπίζει ένα παιδί, αφού πέσει στα χέρια παιδεραστή!

4ο κεφάλαιο(Προσέγγιση): Ακόμη πιο αηδιαστικό είναι το κεφάλαιο που καθοδηγεί τους παιδεραστές για το πώς να πλησιάσουν ένα παιδί και να αναπτύξουν σχέσεις μαζί του. Στις επτά ενότητες (Πρόλογος, Ανύπαντρες μητέρες, Σχολεία, «Μαγνήτες» παιδιών, Babysitting και προσκοπισμός, «Εποχή κυνηγιού», Ενεργώντας σαν φίλος των παιδιών) επισημαίνεται ότι τα παιδιά με ανύπαντρες μητέρες αποτελούν πιο εύκολους στόχους! Ακόμη, δίνονται οδηγίες για την προσέγγιση ανηλίκων στα σχολεία τους ή και σε προσκοπικές λέσχες με την ιδιότητα του «φίλου» ή του «baby sitter», που λειτουργούν ως «μαγνήτες» παιδιών! Ιδιαίτερη φρίκη προκαλεί η 6η ενότητα που διευκρινίζει στους παιδεραστές ότι πρέπει να δρουν οργανωμένα μαζί με άλλους χρησιμοποιώντας τον αρρωστημένο όρο «εποχή κυνηγιού»!

5ο κεφάλαιο(Το…κυνήγι!): Αναφέρεται και αυτό στη λεγόμενη «εποχή κυνηγιού», λες και τα ανήλικα παιδιά δεν αποτελούν για τους αδίστακτους παιδεραστές παρά άψυχους στόχους! Ο συντάκτης επισημαίνει στους ομοίους του πότε είναι η κατάλληλη στιγμή να αναζητήσουν θύματα σε χώρους όπου βρίσκονται παιδιά και δίνει το σύνθημα για κοινή δράση, κυρίως μέσω του ίντερνετ. Οπως προκύπτει, οι παιδόφιλοι έχουν προσδιορίσει πότε είναι καλύτερο γι’ αυτούς να εξαπολύσουν ομαδικές εισβολές σε διαδικτυακούς χώρους ειδικούς για ανηλίκους, ώστε να παρασύρουν ευκολότερα τα πιο ευάλωτα και εύπιστα παιδιά. Συνήθως παριστάνουν και οι ίδιοι τους συνομηλίκους των θυμάτων για να εξασφαλίσουν την εμπιστοσύνη τους.

6ο κεφάλαιο(Η διείσδυση): Το συγκεκριμένο κεφάλαιο του εγχειριδίου είναι και το πιο εμετικό, καθώς δίνει με στεγνό και ψυχρό τρόπο οδηγίες για τους τρόπους με τους οποίους μπορεί ένας παιδόφιλος να αποπλανήσει τα θύματά του και να έρθει σε σεξουαλική επαφή με παιδιά. Στις πέντε ενότητες που περιλαμβάνει (Προετοιμασίες, Μωρά και νήπια, Παιδιά, Εφηβοι, Εξάσκηση διείσδυσης) δίνονται ειδικές συμβουλές με κάθε λεπτομέρεια για τις προετοιμασίες που πρέπει να προηγηθούν και αφορούν διαφορετικούς χειρισμούς αν πρόκειται για μωρά και νήπια (!), άλλες για μεγαλύτερα παιδιά και άλλες για εφήβους! Μάλιστα ο «ειδικευμένος» και ιδιαίτερα «έμπειρος» συντάκτης φτάνει στο έσχατο σημείο αδιαντροπιάς να συμβουλεύει τους παιδεραστές πώς να εξασκούνται για να επιτυγχάνουν διείσδυση στα ανυπεράσπιστα θύματά τους!

7ο κεφάλαιο(Ο ιοδηγίες): Το τελευταίο κεφάλαιο του αρρωστημένου κώδικα περιέχει ακόμη πιο αναλυτικές ανατριχιαστικές οδηγίες και συμβουλές για κάθε παιδόφιλο, σχετικά με τις μεθόδους που θα πρέπει να ακολουθήσει για να πραγματοποιήσει τις ασελγείς του πράξεις εις βάρος των παιδιών που παρασύρει.

Τα τρία σύμβολα που χρησιμοποιούν ως συνθηματικά

Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έδωσε στη δημοσιότητα και τα σύμβολα που χρησιμοποιούν οι παιδόφιλοι για να αναγνωρίζονται μεταξύ τους, αλλά και για να δείχνουν ποιες σεξουαλικές προτιμήσεις έχει ο καθένας τους. Τα σύμβολα βρίθουν στο internet, ενώ κάποιοι από τους παιδόφιλους δεν διστάζουν να τα χρησιμοποιούν σε μενταγιόν ή βραχιόλια, για να είναι πιο εμφανή.dfdfdfd

Τρίγωνα: Το σύμβολο δύο τριγώνων, που το ένα περικλείει το άλλο με «ανοιχτή» τη βάση, ζωγραφισμένων με μονοκοντυλιά και μπλε χρώμα, δείχνει ότι ο παιδόφιλος έχει προτίμηση στα μικρά αγόρια.

Καρδούλες: Αντίστοιχα, το σύμβολο με τις δύο καρδιές που περικλείουν η μία την άλλη και είναι ζωγραφισμένες με μονοκοντυλιά και ροζ χρώμα, αναφέρεται σε παιδόφιλους που προτιμούν τα μικρά κορίτσια.

Πεταλούδα: Το σύμβολο μιας πεταλούδας με ροζ και μπλε φτερά φανερώνει τους παιδόφιλους ανεξαρτήτως προτίμησης στο φύλο των ανήλικων παιδιών που στοχοποιούν.

{{-PCOUNT-}}17{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Τελετές σατανισμού στη «σκιά» του ιερού βράχου της Ακρόπολης

Μια πολύ ιδιαίτερη καταγγελία έφτασε πριν από λίγες μέρες...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...