Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Το Eurojackpot μοιράζει απόψε 120 εκατ. ευρώ – Στις 21:15 η κλήρωση...

Λίγες ώρες απομένουν για τη μεγάλη κλήρωση του Eurojackpot, καθώς...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Η Μελάνια πουλάει… κολιέ για χάρη του Τραμπ

Τον δημιουργικό οίστρο της επιστράτευσε η Μελάνια Τραμπ για...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν...

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Πανεπιστημιακή έρευνα για το…μέγεθος!

Βρετανοί επιστήμονες καθορίζουν τον μ.ό. μήκους του πέους στα 13,12 cm. Ποια είναι τα φυσιολογικά

Τέλος στις υπερβολικές προσδοκίες σχετικά με το μήκος του πέους και ανάσα αυτοπεποίθησης στα απανταχού αρσενικά έρχεται να δώσει η πρώτη ενδελεχής έρευνα, η οποία δίνει επιτέλους αριθμούς αντί για φλου προσδιορισμούς περί «φυσιολογικού» μεγέθους. Βρετανοί ερευνητές,tttttt εξετάζοντας μετρήσεις ακόμα και Ελλήνων, κατέληξαν ότι το μέσο μήκος ενός πέους που βρίσκεται σε στύση είναι 13,12 εκατοστά, όταν είναι σε «ηρεμία» 9,16 εκατοστά, ενώ όταν δεν είναι σε διέγερση αλλά ο κάτοχός του το τεντώνει το μήκος του φτάνει τα 13,24 εκατοστά.

Ωστόσο η τελευταία μέτρηση μάλλον δεν έχει ιδιαίτερο νόημα. Σε ό,τι αφορά την περίμετρό του, όταν αυτό είναι σε στύση φτάνει τα 11,66 εκατοστά, ενώ όταν δεν είναι τα 9,31 εκατοστά. Επίσης, διαπιστώθηκε ότι υπάρχει -αλλά είναι μικρός- συσχετισμός ανάμεσα στο μήκος του πέους όταν είναι σε στύση και το ύψος του «κατόχου» του.

Σε σύνολο 15.521 ανδρών

Τα συμπεράσματα αυτά που προέκυψαν από 20 έρευνες που έγιναν σε συνολικό δείγμα 15.521 ανδρών, ηλικίας από 17 έως 91 ετών, οι οποίοι προέρχονταν από την Ευρώπη, την Ασία, την Αφρική και τις ΗΠΑ. Από την Ελλάδα στην έρευνα συμπεριλαμβάνονται τα δεδομένα 52 ασθενών όπως μετρήθηκαν το 2005 από την ομάδα του δόκτορος Σπυρόπουλου.

Η συγκεντρωτική μελέτη όλων αυτών των δεδομένων έδειξε ότι μόλις το 2,28% του ανδρικού πληθυσμού έχει αφύσικα μικρό πέος και μόλις ένα 2,28% ασυνήθιστα μεγάλο. Τα αποτελέσματα της μελέτης με τον τίτλο «Είμαι φυσιολογικός;», που δημοσιεύτηκε στη Βρετανική Επιθεώρηση Ουρολογίας, θα βοηθήσουν τους άνδρες -όπως φιλοδοξούν οι ειδικοί- να αποκτήσουν καλύτερη σχέση με αυτό που θεωρούν σήμα κατατεθέν τους.

«Οι άνδρες συγκρίνουν την ανατομία τους με όσα βλέπουν στα αποδυτήρια αλλά και στις πορνογραφικές σελίδες του ίντερνετ και πιστεύουν ότι είναι κατώτεροι. Κάποιοι άνδρες μάλιστα έχουν δεχτεί πειράγματα από τους σεξουαλικούς παρτενέρ τους για το μήκος τους. Υπάρχουν πολλοί άνδρες που μπορεί να είναι ανήσυχοι και πιστεύουμε ότι, διαβεβαιώνοντάς τους ότι κινούνται στα φυσιολογικά όρια, θα τούς βοηθήσουμε» σχολιάζει ο επικεφαλής της έρευνας δρ Ντέιβιντ Βιαλ του Ινστιτούτου Ψυχιατρικής, Ψυχολογίας και Νευροεπιστήμης του King’s College του Λονδίνου.

Η ομάδα του δημιούργησε μια σειρά από γραφήματα που είναι προορισμένα να βοηθήσουν τους γιατρούς που ασχολούνται με ανθρώπους που πάσχουν από Διαταραχή Σωματικής Δυσμορφίας (σοβαρή διαταραχή, η οποία κάνει πολλούς ανθρώπους να έχουν στρεβλή και ιδιαίτερα αρνητική εικόνα για την εμφάνισή τους, να συγκρίνουν συνέχεια τα χαρακτηριστικά τους με αυτά άλλων ανθρώπων και είτε να αναπτύσσουν παθολογική σχέση με τον καθρέφτη είτε να τον αποφεύγουν τελείως).

Τι δείχνει το μεγάλο νούμερο στο… παπούτσι

Τι νούμερο παπούτσι φοράτε; Αν είναι μεγάλο, είναι πολύ πιθανό να είναι και το πέος σας ευμεγέθους διάστασης. Ξεχάστε τη μύτη ή τον δείκτη ή τον μέσο από τα δάχτυλα του χεριού και μη δίνετε την παραμικρή σημασία στο δεύτερο δάχτυλο του ποδιού. Κάποιοι λένε ότι «αντικατοπτρίζουν» το μέγεθος του πέους, αλλά πρόκειται για μύθο. Η επιστημονική έρευνα στο King’s College του Λονδίνου βρήκε άλλα μέτρα σύγκρισης, οπότε οι ενδιαφερόμενες ή οι ενδιαφερόμενοι δεν πρέπει πλέον να αναζητούν απαντήσεις στα λάθος σημεία του σώματος.

Η έρευνα κατέληξε στο συμπέρασμα ότι οι άντρες που φορούν μεγάλο νούμερο παπούτσι είναι αρκούντως πιθανό να έχουν και μεγάλο νούμερο μέσα στο παντελόνι τους. Προσοχή όμως συστήνουν οι ερευνητές, καθώς σημειώνουν ότι δεν ισχύει απαραίτητα το αντίστροφο, δηλαδή αν κάποιος έχει πλούσια προσόντα, δεν σημαίνει ότι φοράει και μεγάλο νούμερο παπούτσια.

Αν το παπούτσι έχει λίγο τακούνι, μην απογοητεύεστε. Ας μη λησμονούμε ότι διάσημοι κοντοί, όπως ο Νικολά Σαρκοζί, μάλλον είναι «ψηλοί» στον καβάλο.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Γιάννης Φέρτης: Η Βίβιαν Μπενέκου αποκαλύπτει όλα όσα δεν ξέρουμε για τον τεράστιο ηθοποιό

Δάκρυζε όταν άκουγε κλαρίνο, χόρευε τσάμικα με πάθος, αγαπούσε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

«Εφυγε» ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς

«Εφυγε» στα 68 του χρόνια ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς που...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Η Μπόμπα δεν γλίτωσε ούτε αυτή τη φορά τη διαδικτυακή γιούχα

Πρόκειται για χάρισμα και οφείλουμε να τους το αναγνωρίσουμε!...