Ο Βουλγαράκης φυλάει τα σύνορα στην Ψέριμο!

Η ανάρτηση του πρώην υπουργού της Ν.Δ. για τον αγαπημένο του γιο Απόστολο, που υπηρετεί την πατρίδα από ακριτικό νησάκι του Αιγαίου

Στο πακέτο των φύλλων πορείας που «μοίρασε» ο Πάνος Καμμένος για μετακινήσεις των στρατιωτών που παρουσιάστηκαν με την τελευταία σειρά κατάταξης ή υπηρετούσαν σε μονάδες των μεγάλων αστικών κέντρων προς τον Εβρο και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου ήταν και γιος του πρώην υπουργού της Νέας Δημοκρατίας Γιώργου Βουλγαράκη.
Ο Απόστολος Βουλγαράκης πήρε μετάθεση για το ακριτικό νησί των Δωδεκανήσων, την Ψέριμο, όπου υπηρετεί το τελευταίο διάστημα, μετά την ορκωμοσία και τη βασική εκπαίδευση στο κέντρο κατάταξης. Ο πατέρας του Γιώργος Βουλγαράκης, που έχει μεγάλη αδυναμία σταf2 36 παιδιά του, ανάρτησε στο Ιnstagram μία φωτογραφία του στρατευμένου γιου του εν ώρα υπηρεσίας, με φόντο το απέραντο γαλάζιο και δήλωσε υπερήφανος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρώην υπουργός δεν επιχείρησε καμία παρέμβαση στην ηγεσία του υπουργείου Εθνικής Αμυνας, όπως έπραξαν πολλοί άλλοι πολιτικοί και επιχειρηματίες, προκειμένου να τύχει ευνοϊκής μεταχείρισης ο γιος του, είτε παραμένοντας σε κάποια στρατιωτική μονάδα της Αττικής είτε υπηρετώντας πλησίον του λεκανοπεδίου, παρ’ ότι ο Απόστολος Βουλγαράκης είναι προστάτης (και μπορεί να κάνει χρήση ευεργετικών διατάξεων).

Οι μεταθέσεις

Ο Πάνος Καμμένος αλλά και ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Αμυνας Κώστας Ησυχος, του οποίου ο γιος υπηρετεί στο Καστελόριζο, έχουν στείλει το μήνυμα ότι δεν πρόκειται να δεχτούν να υπάρξουν εξαιρέσεις, εκτός των περιπτώσεων στις οποίες δικαιούνται για λόγους κοινωνικούς μεταθέσεις στους τόπους διαμονής τους.

Αλλωστε ο Γιώργος Βουλγαράκης, που υπηρέτησε στην πλέον επίλεκτη μονάδα των Ειδικών Δυνάμεων, τα ΟΥΚ, γνωρίζει τι εστί Στρατός πραγματικά. Και είναι βέβαιο, όπως δήλωσε, πως είναι υπερήφανος να βλέπει τον γιο του να υπηρετεί την πατρίδα από την ακριτική Ψέριμο.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ