Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

«Σασμός»: Η οικογένεια Σταματάκη γιορτάζει την έλευση της μικρής Καλλιόπης!

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Ο Χρήστος μετά...

Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος: Πρωινός «απολογισμός» του κυρίου «Αλλου Ανθρώπου»

«Δεν σου κάνω τον άγιο, αχ, αμάρτησα...» λέει το...

Ο Γιάννης Πλούταρχος έχει πρεμιέρα στο Anodos αυτή την Πέμπτη 28/3

Ο Γιάννης Πλούταρχος ξεκινάει τις εμφανίσεις του στο Anodos...

Πρότυπα ομορφιάς σε large συσκευασία

Η βιομηχανία της μόδας στρέφει πλέον τα φώτα σε πιο «στρογγυλά» μοντέλα

Επανάσταση στον χώρο της μόδας έφεραν η Ρόμπιν Λόουλι και η Κάντις Χάφιν με τις φωτογραφήσεις τους για το «Sports Illustrated» και το ημερολόγιο της Pirelli. Τα δύο juicy models άνοιξαν τον δρόμο στις χυμώδεις, όμορφες συναδέλφους τους που προελαύνουν κατακτώντας πρωτοσέλιδα και παχυλά συμβόλαια με διαφημιστικές εταιρίες, καθώς η εικόνα τους ανταποκρίνεται καλύτερα στα δεδομένα της σύγχρονης γυναίκας.

Είναι το κοινό που άσκησε πίεση στη βιομηχανία της μόδας και την υποχρέωσε να στραφεί προς τα plus size μοντέλα. Ερευνες έδειξαν ότι η μέση γυναίκα προτιμά να βλέπει τα αγαπημένα της ρούχα πάνω σε μοντέλα που είναι πιο «καθημερινά» και παραπέμπουν στον δικό της σωματότυπο. Το ρεύμα δυναμώνει συνεχώς τα τελευταία δύο χρόνια και η επιτυχία που έχουν τα μοντέλα με τις καμπύλες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ελκύει τους διαφημιστές.

Η πιο πετυχημένη θεωρείται η 25χρονη Αυστραλή Ρόμπιν Λόουλι, που πρόσφατα έγινε μαμά, καθώς το εξώφυλλο του «Sports Illustrated» την εκτόξευσε. Εχει συμμετάσχει -μεταξύ άλλων- σε διαφημιστικές καμπάνιες των Evans και H&M, ενώ έγινε πρωτοσέλιδο σε περιοδικά, μεταξύ των οποίων τα «Elle», «Vogue», «GQ» Αυστραλίας και «Vanity Fair» Ιταλίας.

Πολλά εξώφυλλα

Η 27χρονη Ασλεϊ Γκράχαμ από το Λίνκολν της Νεμπράσκα είναι το πρώτο plus size μοντέλο που έκανε διαφήμιση για το «Sports Illustrated», πριν από ένα μήνα. Το «Elle» κυκλοφόρησε με πρωτοσέλιδό της, ενώ έχει βγάλει στην αγορά και τη δική της «γραμμή» εσωρούχων.

Ιστορία έγραψε η Κάντις Χάφιν με τη συμμετοχή της στο ημερολόγιο της Pirelli. Η 30χρονη από την Ουάσινγκτον φωτογραφήθηκε για το «V magazine» το 2010, για την ιταλική «Vogue» το 2011, καθώς και για το «Harper’s Bazaar». Εχει συμμετάσχει σε διαφημιστικά των Forever 21 και Simply Be.

Το «America’s Next Top Model» άνοιξε τον δρόμο προς την επιτυχία για την 27χρονη Γουίτνεϊ Τόμσον από τη Φλόριντα. Ακολούθησαν η συνεργασία με την CoverGirl και διαφημιστικά με τις Forever 21 και Converse One Star.

Πολύπλευρο ταλέντο είναι εξάλλου η 33χρονη Τοκάρα Τζόουνς. Είναι μοντέλο, ηθοποιός, τραγουδίστρια και τηλεπαρουσιάστρια. Εχει φωτογραφηθεί για την ιταλική «Vogue» και το «Braids magazine», ενώ έκανε διαφημιστικά για τις Avon και Alice & Olivia.

Τέλος, ένα από τα έξι κορυφαία plus size μοντέλα στον κόσμο ανακήρυξε την Τες Χολιντέι η ιταλική «Vogue» το 2013. Η 29χρονη από το Μισισίπι έχει δουλέψει για την Benefit Cosmetics, την Evil Pawn Jewellery και άλλες εταιρίες, ενώ πρόσφατα υπέγραψε με το MiLK Model Management.

Βασίλης Χονδρογιάννης

Δείτε τις φωτογραφίες: 
43r3qw5tserfg 5 

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...