Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ντου της αστυνομίας σε βίλες του ράπερ «Ντίντι»!

Εφοδο σε δύο σπίτια του Σον Κομπς, γνωστού παλαιότερα...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

«Σασμός»: Η οικογένεια Σταματάκη γιορτάζει την έλευση της μικρής Καλλιόπης!

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Ο Χρήστος μετά...

Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος: Πρωινός «απολογισμός» του κυρίου «Αλλου Ανθρώπου»

«Δεν σου κάνω τον άγιο, αχ, αμάρτησα...» λέει το...

Δεν έγινε της κακομοίρας στον τελικό της Euro-voice-ion!

«Μουρμούρα» αλλά και «Ζήκος» περιόρισαν την τηλεθέαση στο 13,6%. Το «One Last Breath» πήρε το πολυπόθητο εισιτήριο

Η «Μουρμούρα» από τη μια και ο… Ζήκος από την άλλη δεν άφησαν τον ελληνικό τελικό της Eurovision να δει μία άσπρη μέρα. Το «Eurosong 2015» της ΝΕΡΙΤ, που ανέδειξε το τραγούδι το οποίο θα μας εκπροσωπήσει στον διαγωνισμό της Βιένης, δεν κατάφερε να συγκεντρώσει τα… αστρονομικά ποσοστά τηλεθέασης άλλων ετών και κινήθηκε σε πολύ χαμηλά επίπεδα. Οι τηλεθεατές προτίμησαν τη σειρά του Alpha «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» (έκανε στο σύνολο 26,4%) αλλά και την ελληνική ταινία «Της κακομοίρας» στον ΑΝΤ1 (έφτασε το 16,8%). Οσο για το «Eurosong»; Εμεινε στο 13,6%, ενώ στα νεανικά κοινά κατάφερε να φτάσει το -επίσης χαμηλό- 18,1% (το σίριαλ και το φιλμ έκαναν 28,8% και 16,6%, αντίστοιχα).

Οι τηλεθεατές γύρισαν, λοιπόν, την πλάτη στο θέαμα που ετοίμασε η ΝΕΡΙΤ και το MAD, το οποίο δεν θύμιζε σε τίποτα περασμένα σόου για τον ίδιο θεσμό. 34eq34rtf 8Τι και αν οι παρουσιάστριες Μαίρη Συνατσάκη και Ντορέττα Παπαδημητρίου έβγαλαν τη sexy εικόνα τους φορώντας αβυσσαλέα ντεκολτέ, με την πρώτη να συναγωνίζεται στο σολάριουμ τη Θωμαή Απέργη; Η βραδιά ήταν άνευρη, με πρόχειρα κείμενα, γραμμένα χωρίς χιούμορ, ενώ λίγες ήταν οι στιγμές που έκαναν τους θεατές να σηκωθούν από τις θέσεις τους.

Στο διαγωνιστικό κομμάτι, η μπαλάντα «One last breath» της Μαρίας-Ελενας Κυριάκου ήταν εκείνη που πήρε το εισιτήριο για τον 60ό διαγωνισμό, ο οποίος θα γίνει στις 19, 21 και 23 Μαΐου στην πρωτεύουσα της Αυστρίας. Ωστόσο οι συνεργάτες της Κύπριας τραγουδίστριας, που προχθές είχε στο πλευρό της τους γονείς της, θα πρέπει να μελετήσουν καλύτερα τη σκηνική της παρουσία, αφού δεν αρκεί μόνο η σωστή φωνή και ένας πιανίστας επί σκηνής. Θυμίζουμε ότι η χώρα μας θα εμφανιστεί πρώτη στον Α’ ημιτελικό της Eurovision, πράγμα που σημαίνει πως με κάποιο τρόπο η εμφάνιση της Μαρίας-Ελενας θα πρέπει να μείνει στη μνήμη των Ευρωπαίων τηλεθεατών.34eq34rtf 7

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, δεύτερη στην κατάταξη ήταν η Θωμαή Απέργη, η οποία επέλεξε να φορέσει λευκή ολόσωμη φόρμα με υποψία ντεκολτέ, που μάλλον τη δυσκόλευε στην κίνηση.

Τρίτη «τερμάτισε» η -για πολλούς φαβορί- Shaya, που εντυπωσίασε με τη σέξι εμφάνισή της. Η τραγουδίστρια φόρεσε κορμάκι της Σήλιας Κριθαριώτη, χόρεψε και τραγούδησε. Μάλιστα δεν ήταν λίγοι εκείνοι που είπαν πως θύμιζε κατά πολύ… Beyonce.

Τέταρτος κατατάχθηκε ο Barrice, ενώ -απ’ ό,τι φάνηκε- οι C:Real δεν κατάφεραν να συγκινήσουν κοινό και επιτροπή, καθώς βρέθηκαν στην τελευταία θέση.

Και κλάματα (!) στα παρασκήνια

  • Αργησε να μπει η Shaya στην έναρξη του τραγουδιού της, με αποτέλεσμα να ακούσουμε μόνο τα δεύτερα φωνητικά. Ο ήχος πάντως δεν ήταν και ο καλύτερος, δημιουργώντας θέματα σε καλλιτέχνες και κυρίως τηλεθεατές.
  • Ανάμεσα στους θεατές βρισκόταν ο μπαμπάς της Shaya, που τη χειροκροτούσε και την καμάρωνε.
  • Δεύτερη φορά εκτός Eurovision έμεινε η Θωμαή Απέργη πιάνοντας το ρεκόρ του Κώστα Μαρτάκη. Αυτή τη φορά πάντως το άγχος την κατέβαλε, με αποτέλεσμα να μη βγαίνει σωστά η φωνή της.
  • Τόσο η Απέργη όσο και ο Barrice είχαν «γέφυρα» με συρτάκι στα τραγούδια τους, ωστόσο κανείς τους δεν το χόρεψε, ούτε καν οι χορευτές τους!
  • Οι πληροφορίες θέλουν τη Θωμαή να ξέσπασε σε κλάματα μόλις ανακοινώθηκε το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας.
  • Η έκπληξη των C:Real επί σκηνής ήταν η εμφάνιση του 16χρονου Δημήτρη Αβαγιανού, ο οποίος έπαιξε μπουζούκι, κάτι που δεν υπήρχε στην αρχική παρουσίαση του «Crush and Burn».
  • Σύμφωνα με τις πληροφορίες, 33.672 άνθρωποι ψήφισαν, οι 16.431 με SMS και οι 17.241 μέσω κλήσης από σταθερό τηλέφωνο. Οι Κύπριοι, όπως και στο «Voice», συσπειρώθηκαν για να στηρίξουν την Κυριάκου.
  • Το Εναστρον» σείστηκε μόνο δύο φορές! Οταν εμφανίστηκαν οι One και οι Boys and Noise, δύο boy bands διαφορετικών γενεών.
  • Οταν ο Φώτης Σεργουλόπουλος ανέβηκε στη σκηνή, οι περισσότεροι πρόσεξαν πως φορούσε παπούτσια με… ψηλό τακούνι.
  • Για πάντα ερωτευμένοι Πασχάλης και Αλίκη Αρβανιτίδη, οι οποίοι κάθονταν στην πρώτη σειρά, με τον τραγουδιστή να είναι τρυφερός μαζί της.34eq34rtf 1
  • Οταν η Ντορέττα Παπαδημητρίου ένιωσε τα πέδιλα της χαλαρωμένα στα πόδια της, η Μαίρη Συνατσάκη έσκυψε και της έσφιξε τα λουράκια. Αυτές είναι φίλες! 

Τα… σχόλια για την εμφάνιση Παπαρίζου 

Αρνητικά ήταν τα περισσότερα σχόλια που εισέπραξε η Ελενα Παπαρίζου για την εμφάνισή της στο Eurosong 2015, όχι όμως για την εξαιρετική φωνή και ερμηνεία του «Rise like a phoenix». Αν και η τραγουδίστρια έχει μιλήσει για την αλλαγή του βάρους της και έχει τονίσει πως δεν την ενοχλεί καθόλου, οι ενδυματολογικές επιλογές της μάλλον την «έκαψαν». Η «Number One» Ελενα, δυστυχώς, δεν είχε και την καλύτερη στιλιστική στιγμή της, καθώς τα δύο φορέματα που φόρεσε -εμπριμέ και σε φαρδιά γραμμή- δεν την κολάκευαν καθόλου. Αν και από μέσα φορούσε κορμάκι-κορσέ, το υποτιθέμενο «αεράτο στιλ» που επέλεξε για εκείνην ο στιλίστας της Αλ Γκίγκα ήταν ατυχές. Οι συνεργάτες της επί των εμφανίσεών της θα μπορούσαν να αναδείξουν τις χυμώδεις καμπύλες της και και όχι να την «κρύψουν» κάτω από μέτρα υφάσματος. Στα κακοπροαίρετα σχόλια πάντως προσθέστε και τις μονταρισμένες φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στα social media κι έδειχναν την Ελενα να κρατά, αντί για μικρόφωνο, ένα πιτόγυρο.

Σάτιρα με το One Last Debt στα tweets

Η Eurovision είναι από εκείνα τα events τα οποία κάθε τουιτεράς που σέβεται τον εαυτό του λατρεύει να σχολιάζει – κυρίως αρνητικά. Να, λοιπόν, κάποια από αυτά που διαβάσαμε προχθές το βράδυ στο timeline μας.

  • Tη Δευτέρα στο γιούρογκρουπ o Βαρουφάκης θα τραγουδήσει το One Last Debt. (άΧρηστος Φαταούλ-ας)
  • Στη Eurovision θα πάμε με αυτό το τραγούδι ή στο Eurogroup να κλαψουρίσουμε μπας και μας δώσουν καμιά δόση; (Δε Στρέηντζερ)
  • Ωραίο αυτό που πετάνε ένα σολάρισμα μπουζουκιού στο άσχετο. Σαν κινεζικό μενού που στη μέση έχει τζατζίκι. (Οστέριτι Ευλαμπία)
  • Με τόσο σολάριουμ έπρεπε να το πουν «τζαζ και γυφτάκι». (Μίστερ Θίο Κέι)
  • Δάφνη Μπόκοτα, γύρνα πίσω ή έστω τηλεφώνα. (Γαλλικάριος)
  • Συνατσάκη, άνοιξε λίγο το σακάκι να δω κάτι. (Το μινάρι)
  • Στη φετινή #eurovisiongr δεν έχουν ούτε σουτιέν να φορέσουν, εκεί μας κατάντησαν οι αλήτες. (ΑυγερινόςΧατζηχρυσός)
  • Η Συνατσάκη δεν έβαλε σουτιέν για να ξεντύνεται γρήγορα στα διαλείμματα και να μπαίνει στο σολάριουμ. (I am Kate)

Τεριάννα Παππά

Δείτε τις φωτογραφίες: 

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...

Φωτογράφος ήρθε μια ανάσα με τον φακό της με το φερόμενο ως τέρας του Λοχ Νες

Την πιο καθαρή και πιο κοντινή φωτογραφία από το...