Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία, καθώς...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Ρούχα από δεύτερο χέρι; Ποτέ!

Δεν φοράει ποτέ ρούχα από δεύτερο χέρι η Βίκυ...

Η ηθοποιός Εφη Παπαθεοδώρου είπε «αντίο» στον ΣΥΡΙΖΑ και στηρίζει Νέα Αριστερά

Είπε «αντίο» στον ΣΥΡΙΖΑ και στέκεται στο πλάι του...

Φοβούνται βεντέτα για τον Βαγγέλη

Αναβλήθηκε συγκέντρωση στη Γαλακτομική Σχολή υπό τον φόβο επεισοδίων. «Οχι στη βία» λένε οι γονείς του αγνοούμενου σπουδαστή

Υπό τον φόβο επεισοδίων, αναβλήθηκε η συγκέντρωση που είχαν προγραμματίσει για την Κυριακή στα Ιωάννινα οι διαδικτυακοί φίλοι του Βαγγέλη Γιακουμάκη, ο οποίος αγνοείται από τις 6 Φεβρουαρίου. Ο αρχικός σκοπός του καλέσματος μέσω του facebook ήταν να μπει στο «μικροσκόπιο» η περιοχή γύρω από τη Γαλακτοκομική Σχολή όπου σπούδαζε ο 20χρονος (όπως έγινε και στον Πειραιά την περασμένη Κυριακή), προκειμένου να βρεθούν στοιχεία που θα οδηγήσουν στη λύση του μυστηρίου.

Ωστόσο τις τελευταίες ώρες υπάρχουν φόβοι ότι θα προκληθούν επεισόδια, αφού σε ορισμένα μηνύματα στοχοποιούνται συγκεκριμένοι σπουδαστές της σχολής, οι οποίοι ήδη δέχονται απειλές στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο facebook! Παράλληλα προβληματισμό προκαλεί και το γεγονός ότι οργανώνεται μαζική μετακίνηση ατόμων από Αθήνα, Θεσσαλονίκη και πόλεις της Ηπείρου, χωρίς να είναι ξεκάθαρες οι προθέσεις τους. Την επιθετική διάθεση που έδειξαν κάποιοι δεν την επιθυμεί ούτε η οικογένεια του Βαγγέλη ούτε η Αστυνομία, η οποία φοβάται βεντέτα στην Κρήτη.

Εξάλλου την αναβολή της συγκέντρωσης -εξ ονόματος και της οικογένειας- ζήτησε από τους δημιουργούς της ομάδας «Καλούμε τους πολίτες των Ιωαννίνων να βοηθήσουν να βρεθεί ο Βαγγέλης» ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης, ο οποίος σε μήνυμά του αναφέρει: «Θέλω αρχικά να εκφράσω την ευγνωμοσύνη τόσο εμού όσο και της οικογένειας του Βαγγέλη, με την οποία έχω την τιμή να επικοινωνώ και να συνεργάζομαι, για την αυθόρμητη αλλά και χρήσιμη ενασχόλησή σας προκειμένου να εντοπιστεί.

»Θέλω ακόμη να σας παρακαλέσω τόσο προσωπικά όσο και επ’ ονόματι της οικογένειάς του να αναβάλετε τη συγκέντρωση της 8/3/2015 στα Γιάννενα σε μελλοντική ημερομηνία, διότι αφενός βρισκόμαστε στο κρισιμότερο σημείο της έρευνας και υπάρχει πλήρης κινητοποίηση των αστυνομικών Αρχών, αφετέρου, βρίσκεται σε εξέλιξη ένορκη διοικητική εξέταση για την υπόθεση».

Ανακρίσεις

Μιλώντας στην «Espresso» ο ιδιωτικός ερευνητής Ιωαννίνων Φώντας Βρόσγος ανέφερε ότι «υπάρχει σε εξέλιξη ένας δεύτερος κύκλος ανακρίσεων και από στιγμή σε στιγμή αναμένεται να εκδοθεί το πόρισμα της ΕΔΕ. Η οικογένεια σκέφτεται πως μπορεί να προκύψει κάτι και ο φόβος επεισοδίων που θα φέρει προσαγωγές, ανακρίσεις κλπ. θα δημιουργήσει προβλήματα». Σχετικά με την εξέλιξη των ερευνών, ο ντετέκτιβ είπε ότι χθες έγιναν έρευνες από την ΕΜΑΚ, ενώ από βδομάδα θα αναλάβει το σκάφος με το σόναρ στη λίμνη.

Η απάντηση στον Χρήστο Μαρκογιαννάκη

trw45get 1Απάντηση στον πρώην βουλευτή Χρήστο Μαρκογιαννάκη δίνει η Ελενα Ακρίτα σχετικά με την «κόντρα» που έχει ξεσπάσει για την υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη. Η ίδια έγραψε στη σελίδα της στο facebook: «Οποιαδήποτε πληροφορία μπορεί και πρέπει να συμβάλει στην αποκάλυψη της αλήθειας. Εγώ ως δημοσιογράφος, έχοντας μια πληροφορία για πολιτικό από την Κρήτη, σε ανοικτή επιστολή την ανέφερα (ως όφειλα) στον αρμόδιο υπουργό Προστασίας του Πολίτη. Πιστεύω -ή θέλω να πιστεύω- πως κάποια στιγμή η αλήθεια θα βγει στο φως. Οπως και οι υπεύθυνοι αυτής της τραγωδίας. Φτάνει μόνο να μην είναι αργά για τον Βαγγέλη Γιακουμάκη!»

Εύα Παπαδάτου 

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...