Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Αέρινη η Ελενα Τοπαλίδου για το brand Kourbela

Η Ελενα Τοπαλίδου έκλεψε την παράσταση και ως μοντέλο...

Η North Star Entertainment παρουσιάζει τα σχέδια του Project VORIA του νέου...

Τα επίσημα σχέδια και τη στρατηγική της για το...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Σίμος βλέπει την φωτογραφία του Ντίνου

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Προβλέψεις για 3/5

ΚΡΙΟΣ: Μολονότι η αποδοτικότητα στη δουλειά σας είναι εξαιρετική και παρ’ ότι αξιοποιείτε άριστε το δυναμικό σας, νιώθετε πιεσμένοι και αδικημένοι. Πείτε ξεκάθαρα ότι αισθάνεστε, αποφεύγοντας τη βιασύνη και τον θυμό που είναι τα μεγάλα ελαττώματά σας. Παρόμοια στάση κρατήστε στα οικογενειακά και τα αισθηματικά σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Εκπέμπετε έντονη γοητεία και ερωτισμό. Ετσι θα καταφέρετε να πετύχετε τις επιδιώξεις σας και να υλοποιήσετε τα όνειρά σας. Σε επαγγελματικό επίπεδο μπορείτε να πετύχετε πολλά και σημαντικά, καλό είναι όμως να μην εμπιστεύεστε κανέναν. Μην αποκαλύπτετε τα σχέδιά σας, δεν είναι ώρα να εκδηλωθείτε.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Το αρμονικό κλίμα στην οικογένεια σας προσφέρει ζεστασιά και ασφάλεια. Σε οικονομικό επίπεδο, παρ’ ότι μπορεί να αντιμετωπίζετε δυσκολίες, ο πολυμήχανος νους σας όλο και κάποια λύση θα σκεφτεί που θα διευκολύνει τα πράγματα. Δεν αποκλείεται πάντως και τρίτα πρόσωπα να σας βοηθήσουν οικονομικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μπορείτε να απολαύσετε το εξαιρετικό κλίμα στη σχέση σας, αρκεί να εκφράζεστε ξεκάθαρα απέναντι στον σύντροφό σας. Στα οικονομικά, παρά τις δυσκολίες, διατηρείτε την κατάσταση υπό έλεγχο. Στην οικογένεια δείξτε κατανόηση και ψυχραιμία, καθώς οι δικοί σας έχουν περίεργη στάση απέναντί σας.

ΛΕΩΝ: Είστε σε κλίμα ψυχικού αναβρασμού και αρκετές φορές γυρνάτε με το νου σας στο παρελθόν. Ομως έτσι το μόνο που καταφέρνετε είναι να πέφτετε ψυχολογικά. Στα οικονομικά νικάτε τις δυσκολίες. Στα επαγγελματικά, ενώ προοδεύετε, υπάρχουν άτομα που σας ζηλεύουν, γι’ αυτό φυλάξτε τα νώτα σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ο,τι και να επιθυμείτε γίνεται γρήγορα πραγματικότητα και μάλιστα με τον καλύτερο τρόπο. Τόσο από τους φίλους όσο και από τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει θα υπάρχει υπέροχη ατμόσφαιρα που θα σας βοηθήσει να διασκεδάσετε και να περάσετε πολύ όμορφα. Προσέξτε όμως πολύ τα οικονομικά σας.

ΖΥΓΟΣ: Λειτουργείτε πολύ διαισθητικά και ρυθμίζετε σωστά τις κινήσεις σας αποφεύγοντας τα εμπόδια. Προσοχή όμως στα επαγγελματικά σας. Οι προκλήσεις είναι αρκετές, γι’ αυτό καλό θα είναι να αποφύγετε τις συγκρούσεις με υψηλόβαθμα πρόσωπα. Καλό θα είναι επίσης να μείνετε λίγο μόνοι σας. Χρειάζεστε χαλάρωση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:  Αρκετές είναι οι προκλήσεις σήμερα σε πολλά επίπεδα, όμως θα καταφέρετε να τις αντιμετωπίσετε. Προσέξτε το κομμάτι των σχέσεών σας, καθώς μπορεί να απομακρύνετε τους άλλους από κοντά σας. Με λίγη προσπάθεια όλα θα είναι καλύτερα. Στα οικονομικά απαιτείται προσπάθεια, θα ξεπεράσετε όμως τις δυσκολίες.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Καλή μέρα για εσάς σε πολλά επίπεδα, καθώς τα αισθηματικά σας προχωρούν πολύ καλά, ενώ και οι σχέσεις με το φιλικό και οικογενειακό σας περιβάλλον θα είναι εξαιρετικές. Μολονότι αυτό το θετικό κλίμα ισχύει και για τα επαγγελματικά σας, καλό θα είναι να δώσετε προσοχή στον οικονομικό τομέα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Στα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας χτίζετε βάσεις για ένα καλύτερο μέλλον. Ακόμη κι αν συναντήσετε δυσκολίες, μην το βάζετε κάτω. Αρκετά καλή είναι η ατμόσφαιρα στην οικογένεια, στα αισθηματικά σας όμως προσοχή! Λόγω έντασης μπορεί να ξεσπάσετε με το παραμικρό κι αυτό δεν θα ωφελούσε τη σχέση σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μεγάλο παρασκήνιο υπάρχει στο επαγγελματικό σας περιβάλλον κι αυτό είναι κάτι που πρέπει να προσέξετε ιδιαίτερα. Μην εμπιστεύεστε κανέναν κι αν αδικείστε, διαφωνήστε με κόσμιο τρόπο. Δύσκολα είναι τα πράγματα σε οικονομικό επίπεδο και θα χρειαστεί να φανείτε πολύ συντηρητικοί.

ΙΧΘΥΕΣ: Ευχάριστες εκπλήξεις σάς περιμένουν τόσο στα οικονομικά όσο και στα αισθηματικά σας. Να είστε σε επαγρύπνηση για τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν και μη διστάσετε να δοκιμάσετε την τύχη σας. Στα επαγγελματικά αποφύγετε την εκρηκτική και προκλητική συμπεριφορά, όσο κι αν νιώθετε πως αδικείστε.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

«Ξαπλώπουλος και σία» για τους αστυνομικούς στις Φυλακές Μαλανδρίνου

Ζωή και κότα εμφανίζονται να κάνουν όλοι οι αστυνομικοί...

Ο μάνατζερ του τράπερ Τrannos καταγγέλλει απαγωγή από την ΕΛ.ΑΣ.

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού καταγγέλλει ότι έπεσε ο μάνατζερ του...