Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Ο Ιλον Μασκ ενθουσιάστηκε με την Ελένη Τσολάκη

Ενθουσιάστηκε -με χρονοκαθυστέρηση!- ο Ιλον Μασκ, μεγάλο αφεντικό της...

Νέος άνδρας στη ζωή της Βανέσας

Πανευτυχείς Αδαμοπούλου και Παπαζήσης που θα γίνουν γονείς, αφού η τραγουδίστρια αποκάλυψε σε site ότι περιμένει αγοράκι

Επειτα από δέκα χρόνια κοινής πορείας έρχεται επιτέλους ο… πελαργός που θα ολοκληρώσει την ευτυχία τους. Η Βανέσα Αδαμοπούλου και ο Ιωάννης Παπαζήσης θα γίνουν γονείς! Μπορεί το ζευγάρι να κράτησε κρυφή την είδηση για τέσσερις μήνες, ωστόσο μια πρόσφατη κοινή εμφάνισή του σε θεατρική πρεμιέρα έγινε αφορμή να αρχίσουν οι φήμες. Ο ηθοποιός όταν ρωτήθηκε σχετικά σε τηλεοπτική συνέντευξή του σε πρωινή εκπομπή απέφυγε να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει το γεγονός, αφήνοντας έτσι το… μυστήριο να αιωρείται. Η Βανέσα όμως δεν μπόρεσε να κρατηθεί και το ανακοίνωσε: «Είναι αλήθεια, είμαι πανευτυχής γιατί σε λίγο καιρό θα έρθει στον κόσμο το μωρό μου» δήλωσε σε γνωστή ιστοσελίδα, συμπληρώνοντας ότι διανύει τον τέταρτο μήνα της κύησης και περιμένει αγοράκι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η τραγουδίστρια και ο σύντροφός της έχουν ξεκινήσει κιόλας να κάνουν αγορές για το μωράκι τους, ετοιμάζοντας το δωμάτιό του στις αποχρώσεις του μπλε.

Η Βανέσα Αδαμοπούλου και ο Ιωάννης Παπαζήσης γνωρίστηκαν το 2005 στα γυρίσματα του βιντεοκλίπ του τραγουδιού «Πάνω στην τρέλα μου», το οποίο «έντυσε» την κινηματογραφική ταινία του Νίκου Περάκη «Λούφα και παραλλαγή: Σειρήνες στο Αιγαίο» και έγινε τεράστιο σουξέ.

Το ειδύλλιο

Ο έρωτάς τους υπήρξε κεραυνοβόλος και το ειδύλλιό τους δεν άργησε να διαρρεύσει στα media. Οι ίδιοι, παρ’ όλα αυτά, απέφευγαν να μιλούν για τη σχέση τους τον πρώτο καιρό. Βλέπετε, είναι άνθρωποι χαμηλών τόνων και οι δύο και δεν επιθυμούν να απασχολούν τη δημοσιότητα με τα προσωπικά τους.

Το πέρασμα του χρόνου όμως τους έκανε πιο χαλαρούς ως προς αυτό το θέμα και σήμερα, έχοντας συμπληρώσει πλέον μία δεκαετία μαζί, αντιμετωπίζουν με συγκρατημένο χαμόγελο τα ξαφνικά φλας των φωτογράφων, όπως επίσης και τις ερωτήσεις που αφορούν τον κοινό ιδιωτικό βίο τους. Εκείνο που αποκλείουν αμφότεροι είναι να κάνουν στημένη φωτογράφιση ως ζευγάρι. Οπως δήλωσε πρόσφατα ο Ιωάννης, ο ίδιος και η σύντροφός του απέρριψαν στο παρελθόν σχετική πρόταση που συνοδευόταν από αμοιβή ύψους 20.000 ευρώ. «Οταν βλέπουμε ερωτευμένα ζευγάρια να φωτογραφίζονται σε κάτι κούνιες, με ροζ γραβάτα ο άντρας και με κρεπαρισμένο μαλλί η γυναίκα, πεθαίνουμε στα γέλια (γελάει). Ντρεπόμαστε τόσο πολύ για λογαριασμό τους, που αποκλείεται να κάναμε κάτι τέτοιο ποτέ» είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

Ηλίας Μαραβέγιας

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...