Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

Πέτρος Κόκκαλης: Το οικολογικό όραμά του, η φυγή του από τον ΣΥΡΙΖΑ,...

«Οι ευρωεκλογές θα δώσουν στον Κόσμο τη δυνατότητα να...

Παρίστανε την ανήλικη για να… πάει με πιτσιρίκια

Τη 14χρονη μαθήτρια υποδυόταν στο Snapchat η 23χρονη Αλίσα...

Η 25χρονη και η πολυγαμική οικογένεια των… ζόμπι!

Πολυγαμική έγινε η 25χρονη Φελίσιτι Κάντλεκ, καθώς μεγάλωσε την...

Το «φάντασμα» της Σταμάτη!

Ο βουβός κόσμος της συζύγου του Ακη Τσοχατζόπουλου, που είναι πλέον έγκλειστη στο Δρομοκαΐτειο, το χαμένο στο κενό βλέμμα της και η «συντροφιά» που της κρατά ένα λούτρινο σκυλάκι

4rw4trf 2Από το αρχοντικό της Διονυσίου Αρεοπαγίτου και τις πρώτες θέσεις της λίστας με τις πιο καλοντυμένες γυναίκες της Ελλάδα, η Βίκυ Σταμάτη κάθεται μπροστά από την πόρτα του δωματίου της στο Δρομοκαΐτειο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο, πάνω σε ένα μαξιλάρι και κρατάει αγκαλιά το λούτρινο σκυλάκι που ανήκει στον γιο της.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ και τις φωτογραφίες του «Πρώτου Θέματος» η Βίκυ Σταμάτη κυκλοφορεί στους χώρους του νοσοκομείου, όπου νοσηλεύεται για παραπάνω από έναν χρόνο, με look που δεν θυμίζει σε τίποτα την άλλοτε λαμπερή σύζυγο του Ακη Τζοχατζόπουλου, αχτένιστη, χωρίς ίχνος μακιγιάζ και βυθισμένη στις σκέψεις της… Εντύπωση προκαλούν τόσο οι τοίχοι όσο και οι πόρτες του δωματίου της, που είναι ζωγραφισμένοι και γεμάτοι με φράσεις και μηνύματα που ίδια η Βίκυ Σταμάτη κάθεται και γράφει.

«Αν βρίσκεσαι εκεί που σε τοποθέτησε ο Θεός, εκεί που σε άφησε, εκεί θα έρθει να σε συναντήσει» υπογράφει σε ένα σημείο του τοίχου με το «Vicky Stam. Tsohas. Alma libre», που σημαίνει «Βίκυ Σταμάτη Τσοχατζοπούλου, ελεύθερη ψυχή». Σε άλλο σημείο έχει γράψει τις φράσεις: «Τα παιδιά θέλουν γονείς, όχι ψυχίατρο», «Η συγκίνηση είναι το πολυτιμότερο πετράδι στο στέμμα της ανωτερότητας», «Προσευχή για τους εχθρούς» και «Με έπνιξε η συμφορά». Οι ειδικοί λένε ότι ο συγκεκριμένος τρόπος έκφρασης δεν είναι τίποτα παραπάνω από μια συναισθηματική αντίδραση.4rw4trf 1

Συμβιβασμένη 

Η ζωή σήμερα για την καταδικασθείσα σε 12ετή κάθειρξη για ξέπλυμα μαύρου χρήματος σύζυγο του Ακη Τσοχατζόπουλου είναι τελείως διαφορετική από εκείνην του Δεκεμβρίου του 2013, όταν οι αυτοκαταστροφικές τάσεις της είχαν καταστήσει αναγκαία τότε τη μεταφορά και τη νοσηλεία της αρχικά στο ψυχιατρικό νοσοκομείο του Κορυδαλλού. Οι τάσεις απομόνωσης επί ώρες μέσα στο δωμάτιό της έχουν πλέον μετριαστεί σε σχέση με το πρόσφατο παρελθόν, ενώ η ίδια -πάντα ακολουθούμενη διακριτικά από ειδική φρουρά- πραγματοποιεί σύντομους περιπάτους στον προαύλιο χώρο του νοσοκομείου.

Πλέον το πρόγραμμά της περιλαμβάνει περίπατο τουλάχιστον δύο φορές την ημέρα. Φορώντας πάντα αθλητικές φόρμες ή ρούχα απλά που την κάνουν να αισθάνεται πιο άνετα, με τα μαλλιά της πότε ελεύθερα και πότε πιασμένα σε κοριτσίστικους κότσους, η Βίκυ Σταμάτη φαίνεται να έχει συμβιβαστεί και να μην τη νοιάζει -όπως κάποτε- πώς τη βλέπουν και την κρίνουν οι άλλοι για τις στιλιστικές επιλογές της.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...