Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Η μεταμόρφωση της Κίτσου για τον πρίκουελ της «Μάγισσας» και το μήνυμα...

Μπορεί η πολυδιαφημισμένη «Μάγισσα» που παρακολουθούσαν σταθερά έστω και...

«Ο Σκαραβαίος»: Ο δρόμος στο πουθενά

Τι θα δούμε στο «Σκαραβαίο» στο αποψινό επεισόδιο!Μια λαϊκή τραγουδίστρια...

Το Λούβρο της ΑΕΚ: Ανοιξε τις πύλες του ένα από τα...

Ανατριχίλα και δέος! Αυτά είναι τα συναισθήματα που προκαλεί...

Ο μπασκετμπολίστας του Περιστερίου κατηγορείται ότι έδειρε τη σύντροφό του και εξαφανίστηκε

Το άδοξο τέλος του ποδοσφαιριστή Σεμέδο του Ολυμπιακού φαίνεται...

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ – Γυναίκες έτοιμες για όλα!

Γιόρτασαν την Κυριακή τη… νύχτα της γυναίκας πετώντας στην άκρη τις αναστολές τους – Κυρίες όλων των ηλικιών διψασμένες για παιχνίδια ξεφάντωσαν σε ένα «καυτό» σόου με κορυφαίους στρίπερ που στήθηκε στο S Club, στο Γκάζι

Ελληνίδες νοικοκυρές, τραπεζικοί υπάλληλοι, πωλήτριες και γραμματείς έζησαν τις δικές τους «Πενήντα αποχρώσεις του γκρι»! Γυναίκες έτοιμες για όλα -όπως αποδείχτηκε- διασκέδασαν ξέφρενα το βράδυ της Κυριακής συμμετέχοντας ενεργά σε ένα «καυτό» σόου με κορυφαίους επαγγελματίες του ανδρικού στριπτίζ απ’ όλο τον κόσμο. 5re4twe5t 15Το… Full Monty αλά ελληνικά στήθηκε στο S Club, στο Γκάζι, ειδικά για τη γιορτή της γυναίκας κι από το stage πέρασαν δώδεκα καλογυμνασμένοι άντρες πρόθυμοι να ικανοποιήσουν τις εορτάζουσες όσο περισσότερο γινόταν.

Ο φακός της «Espresso» τρύπωσε στο πάρτι καταγράφοντας πολύ πικάντικα φωτογραφικά τεκμήρια. Διψασμένες για… παιχνίδια ακόμη και επί σκηνής, πολλές από τις κυρίες που βρέθηκαν εκεί ανταποκρίθηκαν στο αισθησιακό κάλεσμα των στρίπερ και αφέθηκαν στα στιβαρά μπράτσα τους βιώνοντας μια διαφορετική -ακραία- εμπειρία, για κάποιες ίσως και απαγορευμένη. Η σύνθεση του… παζλ περιελάμβανε τα πάντα, από δυναμικές επιχειρηματίες και στελέχη εταιριών μέχρι νεαρές πωλήτριες, ιδιωτικές υπαλλήλους, αλλά και καταπιεσμένες νοικοκυρές που περίμεναν πώς και πώς το εν λόγω βράδυ για να αφήσουν τον εαυτό τους ελεύθερο και τη φαντασία τους να… καλπάσει με τη βοήθεια του δικού τους «Magic Mike». Το σόου άρχισε κατά τις 23.30 και μία ώρα μετά η θερμοκρασία είχε ανέβει επικίνδυνα πάνω στη σκηνή, με το ξαναμμένο γυναικείο πλήθος από κάτω να εκφράζει τον ενθουσιασμό του.

Την ίδια στιγμή πιο ιδιωτικό «παιχνίδι» γινόταν και στα τραπέζια, αφού κάθε ενδιαφερόμενη μπορούσε δίνοντας 10 ευρώ να φωνάξει τον στρίπερ που επιθυμούσε για έναν δεκάλεπτο πριβέ χορό, τον λεγόμενο lap dance! Λίγο η καλή διάθεση, λίγο το ποτό, κάποιες από τις κυρίες παρεκτράπηκαν, αφήνοντας στην άκρη τις αναστολές και τα «πρέπει» και μεταμορφώθηκαν σε… αγριόγατες.

Με λάγνα βλέμματα μπροστά στα γυμνά ανδρικά κορμιά
Γιόρτασαν την Κυριακή τη… νύχτα της γυναίκας πετώντας στην άκρη τις αναστολές τους

5re4twe5t 13Ψηλές, κοντές, ξανθές, μελαχρινές, αδύνατες, χοντρές, όλες ήταν εκεί για να γιορτάσουν τη μέρα ή -μάλλον- την… καυτή νύχτα της γυναίκας. Οσο για τις ηλικίες τους; Κυμαίνονταν από τα 20 και κάτι χρόνια και έφταναν έως τα 60! Και μπορεί στην αρχή οι περισσότερες να ήταν σχετικά συγκρατημένες απέναντι στο τολμηρό θέαμα και απλώς να κατέγραφαν στιγμιότυπα με τα κινητά τηλέφωνά τους, ωστόσο στη διάρκεια της βραδιάς πέταξαν στην άκρη τις αναστολές τους και ορισμένες εξελίχθηκαν σε πρωταγωνίστριες στα χορευτικά νούμερα των γυμνών αγοριών, βρίσκοντας έτσι την ευκαιρία να χαϊδέψουν τη γυμνή σάρκα τους και κάποιες από αυτές να προχωρήσουν σε ακόμη πιο τολμηρές χειρονομίες. Αφέθηκαν στα αγγίγματα των στρίπερ, ενώ κάποιοι από αυτούς έφταναν μέχρι τα απόκρυφα των κοριτσιών, τραβώντας ακόμη και τα εσώρουχά τους. Highlight: ένας μαύρος στρίπερ άρπαξε μπροστά στα μάτια μας από τα μαλλιά μια ασυγκράτητη πελάτισσα που τον φώναξε κοντά της, την ανέβασε πάνω στη σκηνή και την έστησε στα τέσσερα!

«Το πρόγραμμα ήταν τελικά πολύ φτωχό»
«Εγώ είμαι συνηθισμένη σ’ αυτά και δεν μου κάνουν εντύπωση. Μπορώ να σου πω μάλιστα ότι βρήκα το πρόγραμμα κάπως… φτωχό» δήλωσε στην «Espresso» η Αθηνά. Οπως μας εξήγησε στη συνέχεια, ο λόγος που έχει πιο υψηλά στάνταρ σε ό,τι αφορά το ανδρικό στριπτίζ είναι ότι ο σύζυγός της είναι πρώην στρίπερ! «Ο λόγος που περιμένουμε τη μέρα της γυναίκας για να διασκεδάσουμε σε κλαμπ με ανδρικό στριπτίζ είναι ότι δεν προσφέρεται κάτι αντίστοιχο τις υπόλοιπες μέρες του χρόνου. Αν υπήρχε σε μόνιμη βάση ένα τέτοιο μαγαζί, θα πηγαίναμε» σχολίασε η 30χρονη επιχειρηματίας, προσθέτοντας ότι «η γυναίκα είναι το άλφα και το ωμέγα της κοινωνίας μας».
Αθηνά, 30 ετών, επιχειρηματίας

«Θα ήθελα να βλέπω πιο συχνά στριπτίζ»5re4twe5t 6
«Οι γυναίκες θα έπρεπε να διασκεδάζουν στο φουλ όλες τις μέρες του χρόνου, όχι αυτήν τη συγκεκριμένη. Χωρίς τη γυναίκα δεν υπάρχει τίποτα» μας είπε η Δανάη, η οποία εργάζεται ως γραμματέας και βρέθηκε στο Club S με τις φιλενάδες της. «Θα έβλεπα πιο συχνά ανδρικό στριπτίζ αν υπήρχε κάπου στην Αθήνα. Δεν υπάρχει όμως» συνέχισε η 22χρονη κοπέλα, η οποία ήταν μεταξύ εκείνων που τόλμησαν να ανέβουν στη σκηνή και να… παίξουν με τα καλογυμνασμένα αγόρια. «Το έκανα για χαβαλέ. Δεν ήταν πολλές τόσο εκδηλωτικές. Βλέπεις, υπάρχουν ακόμη ταμπού. Μια ξέφρενη νύχτα δικαιολογείται σε έναν άντρα, όχι όμως και σε μια γυναίκα».
Δανάη, 22 ετών, ιδιωτική υπάλληλος

«Είπαμε (πάλι) ψέματα στους άντρες μας»
«Ηρθαμε εδώ με τις φίλες μου κρυφά από τους άντρες μας. Τους είπαμε πως βγήκαμε για φαγητό κι ότι μετά θα πηγαίναμε στα μπουζούκια» μας εκμυστηρεύτηκε η Δήμητρα, γελώντας παιχνιδιάρικα σαν άτακτη μαθήτρια που έκανε κοπάνα από το σχολείο. Οπως αποκάλυψε μάλιστα, έχει παρακολουθήσει ανδρικό στριπτίζ στο παρελθόν, πάλι με τις ίδιες φίλες της ανήμερα τη γιορτή της γυναίκας. 5re4twe5t 8«Είχαμε περάσει καλά τότε! Γι’ αυτό ήρθαμε πάλι σήμερα» συνέχισε η 47χρονη νοικοκυρά, υπογραμμίζοντας ωστόσο ότι η ίδια απλώς κοιτάζει τα γυμνά αγόρια και δεν συμμετέχει στα χορευτικά νούμερα. «Εντάξει, μέχρις ενός σημείου η ψυχαγωγία. Μην ξεχνάτε πως είμαι παντρεμένη» είπε γελώντας.
Δήμητρα, 47 ετών, νοικοκυρά

«Ηρθαμε με φίλες μου για τον χαβαλέ»
Με τη συγκατάθεση του άντρα της βρέθηκε στο Club S το βράδυ της Κυριακής η Ελένη. «Ξέρει ότι ήρθα με τις φίλες μου για τον χαβαλέ, επειδή είναι η μέρα της γυναίκας. Εκείνος έχει πάει περισσότερες φορές σε στριπτιζάδικο με δικούς του φίλους σε μπάτσελορ πάρτι» μας είπε η 35χρονη πωλήτρια. «Ο κόσμος στην Ελλάδα δεν έχει συνηθίσει τις γυναίκες να πηγαίνουν σε μαγαζιά με ανδρικό στριπτίζ, διότι πολύ απλά δεν υπάρχουν τέτοια μαγαζιά. Αν υπήρχαν, θα το συνήθιζαν κάποια στιγμή και θα το δέχονταν κι αυτό ως μορφή διασκέδασης. Γιατί δηλαδή οι άντρες να έχουν το δικαίωμα να πάνε σε ένα στριπτιζάδικο και να περάσουν καλά και οι γυναίκες να μην το έχουν;»
Ελένη 35 ετών, πωλήτρια

Ηλίας Μαραβέγιας
Φωτογραφίες: Χρήστος Ζήνας 

Περισσότερες φωτογραφίες: 

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Γιάννης Φέρτης: Η Βίβιαν Μπενέκου αποκαλύπτει όλα όσα δεν ξέρουμε για τον τεράστιο ηθοποιό

Δάκρυζε όταν άκουγε κλαρίνο, χόρευε τσάμικα με πάθος, αγαπούσε...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

«Εφυγε» ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς

«Εφυγε» στα 68 του χρόνια ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς που...

Μοντέλο σε καμπάνια η «κυρία Πιτ»

Βουτιά στον χώρο της μόδας έκανε η σύντροφος του...

Η έπαυλη-φάντασμα και η σεξουαλική κακοποίηση μαθητή σε εκδρομή

Ιστορίες με φαντάσματα, πνεύματα, ανεξήγητους θανάτους και δύο τρομακτικές...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...